Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
Forum Romania Inedit / Off Topic / SpareOne - Telefonul care tine 15 ani incarcat Moderat de 80Inanna, Crizzu, Neo, cuculean, gabiandreicristian, maharet, maleficus
Autor
Mesaj Pagini: 1
drwatson
MEMBRU VIP

Din: Purgatoriu
Inregistrat: acum 14 ani
SpareOne poate fi considerat o ciudatenie in comparatie cu gadgeturile momentului, smartphone-uri dotate cu ecran tactil si comenzi vocale. Si asta deoarece telefonul ce urmeaza sa fie lansat pe 15 martie in Marea Britanie functioneaza cu baterii de tip AA, care rezista pana la 15 ani, iar costul sau nu este deloc unul extravagant: 60 de lire sterline in UK, respectiv 70 de dolari In SUA.
Potrivit publicatiei britanice Daily Mail, SpareOne nu detine functii sofisticate ori caracteristici de ultima generatie, asa cum ne-am obisnuit sa vedem la ultimele modele de smartphone-uri. In schimb, telefonul vine dotat cu baterie AA, care poate rezista pana la 15 ani.
Nu are camera foto, browser web sau alte functii hi-tech precum telefoanele inteligente, intrucat a fost gandit sa functioneze ca un simplu telefon: sa permita utilizatorilor sai sa efectueze si sa primeasca apeluri si sa trimita SMS-uri.





_______________________________________
People are made to be loved & things are made to be used. The confusion in this world is that people are used & things are loved!

pus acum 12 ani
   
brutus vmd
Rock & Ride

Inregistrat: acum 18 ani

Xpal Power a lansat la CES Las Vegas telefonul despre care susţine că ar putea să reziste 15 ani fără să fie nevoie de o īncărcare. Telefonul nu este destinat folosirii zilnice, ci este un dispozitiv de rezervă şi de urgenţă.

SpareOne foloseşte o baterie de tip AA, iar producătorii săi spun că locul ideal pentru el este īn compartimentul de mănuşi, iar folosirea este recomandată doar īn momentul unor probleme pe şosea. Altfel, īn condiţii obişnuite, bateria durează doar 10 ore, scrie "The Daily Mail".

De asemenea, telefonul ar fi ideal pentru excursioniştii care nu vor să-şi ia smartphone-ul scump cu ei prin noroaie şi zăpezi.

SpareOne poate fi programat să acceseze instantaneu un număr de contacte cheie şi numerele de urgenţă. Īn plus, dispozitivul poate să-şi transmită automat localizarea. Un accesoriu folositor pe timp de noapte este şi lanterna acestuia, care va consuma puţin din energia din baterie.

Telefonul a fost prezentat săptămāna aceasta la CES Las Vegas şi va costa 50 de dolari (39 de euro). Prima lansare va fi īn Statele Unite, ulterior urmānd ca dispozitivul să ajungă şi īn Europa.

Optimismul celor de la Xpal Power este destul de mare, dat fiind că bateriile de acest fel nu sunt speciale. Aparent, producătorii speră ca nimeni să nu deschidă aparatul prea des.



Deci,daca vorbesc la el o data pe an, s ar putea sa tina 15 ani bateria


_______________________________________


=======================================================

=======================================================

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la