Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Dragostea e oarba .. uneori Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
alan2004
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
sa va spun o mica povestioara. se presupune a fi o intamplare reala.

In America la sfarsitul anilor '30, un tanar student, Richard, gaseste intr-o carte de la Biblioteca din Boston, o hartie in care era trecut numele si adresa cititorului care a folosit-o inaintea lui. Dupa o scurta privire pe bilet, constata ca era o fata, Erin Donegal din New York. Nu sta mult pe ganduri si trimite o scrisoare la acesata fata, pe tema cartii. Primeste raspuns rapid si captivat de scrisoarea primita, Richard incepe o corespondenta cu Erin. Incepe sa trimita scrisori foarte des, iar raspunsurile primite ii aprind o flacara inauntrul lui. Intr-una din ele, Erin ii propune sa se intalneasca cu el undeva in New York.

Dar al 2-lea Mare Razboi se extinde si Statele Unite intra in lupta. Richard e inrolat in armata si e trimis pe frontul din Europa. De acolo trimite ii scrisori de fiecare data cand are ocazia. Intr-una din ele Richard ii cere o fotografie, care sa-i mai lumineze zilele cenusii din transee. Ca raspuns Erin ii spune ca: "nu ai nevoie de asa ceva, pentru ca dragostea nu tine cont de felul cum arat".

Razboiul se termina, iar soldatii se intorc acasa. Erin ii trimite o scrisoare in care ii spune ca i-l asteapta in gara din New York, purtand o esarfa rosie si un trandafir alb in piept. Peste cateva zile, Richard se intoarce in State si ajunge in Gara din New York. Acolo coboara din tren si incearca sa o gaseasca pe Erin. Avanseaza pe peron printre multimea de oameni si fete necunoscute, dar nu vede nici o fata cu esarfa rosie si trandafir alb in piept. E dezamagit, simte o mahnire in sufletul lui. La un moment dat in fata lui apare o fata imbracata frumos in alb, cu parul blond, tuns scurt, mers sprinten, cu o fata draguta, iar ochii, ochii calzi ai ei i-l priveau pe Richard. Acesta zambi, iar ea scoase un suras si trecu incet pe langa el. Richard se uita cum dispare printre oameni. Nu avea insa esarfa si trandafirul, doar o palarie albastra. Se intoarse si pasi mai departe. Ridica privirea din pamant si observa in fata lui o doamna mai in varsta, cu ochelari si un baston in care se sprijinea. Purta o esarfa rosie si un trandafir alb in piept. Richard ramase pe ganduri: "poate nu mi-am gasit eu dragostea, dar o prietena buna sigur am gasit". Se duce la ea si ii spune cine este si prin ce a trecut in ultimul timp. Aceasta i-l asculta senin iar la final i-a spus:"Erin Donegal te asteapta la resturantul de peste drum. E domnisoara aceea imbracata in alb si cu palarie albastra, care a trecut pe langa tine acum cateva clipe".

Morala o deduceti singuri.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la