Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23 23 ani
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forum Romania Inedit / New Softwarez / Dropbox – Backup și sincronizare fișiere online Moderat de Saw, maharet, plumber
Autor
Mesaj Pagini: 1
djscristi72
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 17 ani
Dropbox este un serviciu online de stocare a datelor prin intermediul căruia utilizatorii īși pot stoca și sincroniza fișierele īntre calculatoare și smartphone-uri. Pe scurt, vi se oferă 2 Gb de spațiu pe unul din serverele Dropbox, pentru a găzdui fișierele pe care doriți să le accesați de pe mai multe dispozitive.

Acest spațiu de stocare poate fi accesat via Internet de pe orice calculator sau smartphone ce are instalat clientul Dropbox. Serviciul dispune de clienți compatibili cu Windows, Linux, Android etc..

Prezentarea filmuleţului de pe siteul producătorului este foarte intuitiv pentru a īnțelege mai bine conceptul din spatele acestui serviciu.

Dropbox reține informații despre dispozitivele de la care ați accesat contul, ține un jurnal detaliat cu fiecare operațiune efectuată asupra fișierelor și oferă posibilitatea la īntoarcerea la un moment precedent īn caz de editare/ștergere accidentală. Iconița fiecărui fișier din Dropbox conține īn plus o mică pictogramă care indică statusul acestuia (sincronizat sau īn curs de sincronizare).

Download:

Testat: windows xp si 7
Scanat: Kaspersky


_______________________________________
"Cānd urci pe scara vieții, nu uita să dai bună ziua la toată lumea, ca atunci cānd vei coborī să aibă cine să-ți răspundă."

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la