Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Penisul - Anatomie :) Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cami74
Membru Junior

Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 19 ani
Si acum ca sa nu mai dezbateti pe alt topic despre el , va furnizez aceste informatii ce le-am gasit si eu pe undeva  Enjoy 

Membrul sau penisul

Acest organ cunoaste doua stadii: starea de moliciune, de penis flasc si erectia, atunci cand penisul isi mareste volumul, devenind in acelasi timp rigid.

Dimensiunile penisului variaza de la persoana la persoana.

Membrul are doua parti: corpul si glandul situat la extremitatea penisului.

Glandul are o forma de con si este acoperit cu o mucoasa de culoare roz cand membrul este flasc sau de culoare rosu inchis in timpul erectiei. Este format dintr-un tesut muscular spongios si este extrem de inervat, ceea ce face din el cel mai sensibil loc pentru excitatia din timpul actului sexual, el fiind foarte sensibil la presiune si frecare.
In varful glandului se afla o fanta: meatul uretral, care constituie extremitatea uretrei (prin care sunt elimnate urina si sperma).

Baza glandului prezinta un relief circular: coroana glandului care delimiteaza in partea de jos pliul balano-preputial. Coroana glandului este acoperita, cateodata, de niste mici perle alburii, lucru foarte normal. Glandul este acoperit de preput si este impregnat de o solutie sebacee mirositoare de culoare alburie: smegma. Glandul este supus infectiilor si iritatiilor; de aceea este necesara o igiena zilnica: spalarea glandului dupa operatiunea de decalotare (tragerea in jos a preputului pentru a permite dezvelirea completa a glandului) cu apa si sapun.

Preputul este o rasfrangere de piele care acopera glandul. Circumcizia consta in taierea preputului. Lungimea preputului variaza de la caz la caz; cateodata acesta nu acopera in intregime glandul, alteori depaseste chiar extremitatea glandului. Orificiul anterior al preputului este, de obicei, destul de larg pentru ca preputul sa poata fi tras usor in jos (decalotare). Alteori, este foarte stramt impiedicand glandul sa iasa din acest manson. Aceasta anomalie se numeste fimoza.
Pe suprafata inferioara a glandului: o membrana de piele leaga meatul uretral de pliul balano-preputial; o mica rasfrangere de piele triunghiulara este inserata in aceasta membrana: aceasta se numeste frana preputului sau ata, al carei rol este limitarea decalotarii preputului. Aceasta ata poate fi, in unele cazuri, foarte scurta, ceea ce necesita o mica interventie pentru confortul raportului sexual (in timpul penetrarii vaginale, cand se produc miscarile de du-te vino, glandul se decaloteaza). Se poate intampla ca in timpul primelor experiente sexuale, aceasta ata putin mai scurta sa se rupa, ceea ce produce o sangerare abundenta, insa benigna. Sangerarea se opreste dupa o presiune ferma (apasare cu degetul) de circa 10 minute. Daca incidentul se repeta este necesara consultarea unui urolog.

Corpul
Penisul ia nastere in perineu. Este fixat de simfiza pubiana prin ligamentul suspensor al membrului.
La baza, membrul este acoperit cu par. Pe pielea care acopera membrul se pot observa, in unele cazuri, niste bubite mici, albe, sub-cutanate: acestea sunt mici histuri sebacee: este un lucru normal si in general nu jeneaza, pentru ca aceste chisturi sunt foarte mici. Chisturi sebacee avand un volum mai mare pot apare la nivelul scrotului (testiculelor), acestea necesitand cateodata o ablatie (extirpare) efectuata de un medic dermatolog.
Penisul prezinta adesea unele curburi congenitale.

Scrotul adaposteste testiculele
Sub membru se afla scrotul, un fel de saculet (o formatie cutanata) in care se afla testiculele.
Fiecare testicul este suspendat la extremitate de un cordon spermatic care contine vase sanguine, nervi, canalul deferent si muschiul cremaster care inconjoara testiculul. Atunci cand muschii cremasteri se contracta ca o reactie la frig, la excitatia sexuala, la un efort intens, testiculele urca, apropiindu-se de corp.
Se mai poate nota ca, de regula, testiculele au marimi diferite, putand fi mai mult sau mai putin coborate (in functie de lungimea cordonului spermatic).


pus acum 19 ani
   
jeefo
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 19 ani
chestia asta este pt femei draga simona. noi stim ce avem in pantaloni. gaseste si tu un subiect mai interesant

pus acum 19 ani
   
horsegun
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 19 ani
Da de acord cu mai multe opinii si sper nea' Jeefo ratiunea ta sa nu aibe rdacini sinaptice in alta zona anatomica!Dealtfel orice lectie fie chiar si copy-paste cum anterior ai mentionat este binevenita in acest forum!Aici se presupune a fii happycyber nu ironic lasa-te purtat doar de topicurile agreate de tine !
No hard feelings just glad to see U active here!!!
Whit best regards!

Modificat de horsegun (acum 19 ani)


pus acum 19 ani
   
horsegun
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 19 ani
TESTE - AI UN PENIS NORMAL?
Fii sincer cu tine si bifeaza variantele doar care te definesc
A. Ce sanse iti dai ca, in compania unei partenere, sa obtii erectia?
1. Zero
2. Mici
3. Fifti-fifti
4. Mari
5.100%
B. In timpul actului sexual poti sa-ti mentii erectia pana la ejaculare?
1. Niciodata
2. Rareori
3. Fifti-fifti
4. De cele mai multe ori
5. Intotdeauna
C. Poti sa-ti controlezi erectia pana ce partenera ta atinge orasmul?
1. Niciodata
2. Intamplator
3. Fifti-fifti
4. De foarte multe ori
5. Intotdeauna
D. O partida "reusita" de sex inseamna pentru tine (exclus cazurile de frigiditate feminina):
1. O singura penetrare masurabila in secunde
2. Una-doua penetrari masurabile in minute, dar fara atingerea orgasmului feminin
3. O singura penetrare, un singur orgasm feminin
4. O singura penetrare, orgasme feminine multiple
5. Penetrari multiple, orgasme feminine multiple

INTERPRETAREA REZULTATULUI

18-20p - Esti "amantul latin". Iti place sa iti satisfaci partenera la maxim. O partida pentru tine este o arta si o traiesti la maxim impreuna cu partenera ta.
8-17p - Trebuie sa iti imbunatatesti performantele. Incearca lucruri noi ca sa te satisfaci si pe tine si pe partenera ta. Ceva romantic nu strica niciodata.
4-7p - Ai mari probleme. Poate este vorba de stress, de obisnuinta, oricum fa niste experimente sexuale sa vezi care te excita cel mai mult. Daca iti dai drumul prea repede suferi de "ejaculare precoce" si incearca sa scapi de stress`ul actului sexual si acumuleaza experienta si ai sa vezi ca o sa treaca.


pus acum 19 ani
   
AndutzU
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Simona......dar anatomia sexului feminin nu o ai???

pus acum 18 ani
   
20crisu
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
:rotfle ce nu o ajuti tu?

_______________________________________

So you want the world to stop, rushing to watch your spirit fully drop. - System of a Down

pus acum 17 ani
   
marte_18_18
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
sa fim sinceri , toata treaba asta e tra la la . vreau sa stiu si eu de la ce a plecat?

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la