Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana 25 ani
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Jocuri - Games / Silent hill 2 PC directors cut hungarian magyar direct play Moderat de M3ntal, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
tm876
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani




Windows 98/ME/2000/XP
MINIM
Pentium 700 MHz procesor
64 MB RAM
32 MB DirectX compatibile 3D Accelerated placă Video
DirectX compatibil placă de sunet
DirectX 8.1
4 X CD-ROM-ului
1.8 GB spaţiu pe Hard Disk
RECOMANDAT
Pentium 1 GHz procesor
128 MB RAM
64 MB 3D accelerat Video Card
8 X CD-ROM-ului
GamePad Silent Hill 2 este un survival horror joc video publicat de Konami pentru PlayStation 2 si dezvoltat de Team Silent , un grup de producţie în cadrul Konami Computer Entertainment Tokyo . A doua tranşă din Silent Hill serie , a fost lansat la sfârşitul lui septembrie 2001 în America de Nord şi Japonia, şi la sfârşitul lunii noiembrie 2001 în Europa. Acesta a fost, de asemenea, portat la Xbox şi PC . Acesta a fost re-lansat de mai multe ori, inclusiv în cadrul Greatest Hits eticheta şi, ca parte a Silent Hill Collection alaturi de PS2 continuari indirecte Silent Hill 3 si Silent Hill 4: Camera .
În timp ce acesta este stabilit în "oraşul omonim seria, Silent Hill 2 nu este o continuare directă la evenimentele şi personajele din primul joc Silent Hill . În schimb, pe centre de James Sunderland, care intră în oraş după ce a primit o scrisoare scrisă de soţia lui decedat, spunând că este în aşteptare pentru el, în lor "loc special" în Silent Hill. S-au alăturat de către Maria care ei seamănă cu excepţia pentru o tinuta mai provocatoare şi personalitate, el caută şi ei descoperă adevărul despre moartea ei. materiale suplimentare în re-release şi porturi inclus nascut dintr-o dorinta, un sub-scenariu care se concentrează pe Maria înainte ca ea şi James întâlni.
Silent Hill 2 foloseste o persoana a treia perspectivă şi gameplay-ul pune un accent mai mare pe găsi elemente şi rezolvarea ghicitori decât de luptă, similar cu primul Silent Hill. Aspecte psihologice, cum ar fi dispariţia treptată a scrisorii lui Mary s-au adăugat la joc. Mai mult decât omologii lor umanoide în partida precedentă, unii dintre monştrii au fost concepute ca o reflectare a subconştientului James ". referinţele din viaţa reală a istoriei, filme şi opere literare pot fi, de asemenea, găsite în joc.
Silent Hill 2 a fost pozitiv primit de public şi de critici. Termen de o lună de lansarea sa, în America de Nord, Japonia şi Europa, peste un milion de exemplare au fost vândute, cu cele mai mari vânzări în America de Nord. -Limba engleza criticii lăudat atmosfera, grafica, poveste, desene şi modele monstru de Silent Hill 2, dar a criticat controalele la fel de greu de utilizat. Silent Hill 2 a apărut pe "critici partea de sus mai multe liste pentru poveste şi utilizarea de metafore, horror psihologic şi tabu subiecte.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la