Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Forum Romania Inedit / TV Shows / La Mana Destinului (Beyaz Gelincik 2005) Moderat de 80Inanna, Nero, Saw, Silva, cuculean
Autor
Mesaj Pagini: 1
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
LA MANA DESTINULUI (Beyaz Gelincik)



Turcia, 2005, dramă, 60 minute

Distribuţia:
Erkan Petekkaya (Ömer Aslanbas)
Sezin Akbasogullari (Ceren Duru)
Ismail Hacioglu (Mehmet Ali Aslanbas)
Tülin Özen (Meryemce Aslanbas)
Betül Sahin (Gülizar Aslanbas)
Seyda Sasmaz (Zeliha Karakucak)
Ayçin Tuyun (Ceyhan Aslanbas)
Altan Erkekli (Halil Aslanbas)

Omer Aslanbas (Erkan Petekkaya), un chipeş şi prosper om de afaceri din Adana, oraş situat în partea central-sudică a Turciei, conduce compania Aslanbas pe care familia lui o deţine de mai bine de 20 de ani.
El este personajul cu greutate din companie şi burlacul favorit al înaltei societăţi. Omer face parte dintr-o familie numeroasă şi este foarte atent când vine vorba de nevoile celor din jur. Familia lui deţine mai multe terenuri pe care se cultivă bumbac şi, pe lângă grija pe care o poartă familei, el este foarte ataşat şi de muncitorii care lucrează pe câmpurile cu bumbac, astfel că Omer nu este doar şeful, ci şi prietenul lor.
Cu o corporaţie este prosperă şi datorită angajaţilor pricepuţi, o mare contribuţie la succesul firmei o are tânăra Cerem (Sezin Akbasogullari). Ea lucrează ca inginer agricol la compania Aslanbas şi este foarte apreciată, fiind una dintre cele mai pricepute experte ale corporaţiei.
Cerem este o tânără frumoasă şi deşteaptă însă, sufletul ei ascunde o mare durere.
Cerem era doar o fetiţă când, sub ochii ei, i-a fost omorâtă întreaga familie, întâmplare petrecută în urmă cu 20 de ani.
Se pare că tocmai familia Aslanbas se face vinovată de acest lucru. Cerem s-a întemniţat în întuneric. Îşi caută plină de speranţă trecutul. Prietena ei cea mai bună Diyar, de profesie avocat, o ajută să afle cât mai multe detalii despre această tragedie şi, tot ea o sfătuieşte să dea uitării această etapă neagră a vieţii ei, să înceapă o nouă viaţă, departe de firma la care lucrează.
Cerem nu renunţă şi singurul ei scop va fi acela de a-i face să plătească pe adevăraţii vinovaţi de moartea familiei ei.
Cerem îl întâlneşte pe Omer iar acesta este îngenuncheat de frumuseţea şi isteţimea ei. Între cei doi se va naşte o interesantă poveste de dragoste.
Cine se gândeşte însă, că această dragoste o va pune într-o situaţie foarte delicată, înfricoşătoare şi frumoasă în acelaşi timp?

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

Download La Mana Destinului


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la