Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Jocuri pentru copii - Games for kids / Invat Alfabetul prin Rebusuri cu desene Moderat de Silva, cuculean, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
voodoo666
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Invat Alfabetul prin Rebusuri cu desene - Infomedia Pro

Pentru a-l face pe copil sa dobandeasca foarte usor tehnica de citire legata de scriere, producatorul propune pe acest CD 53 de grile de cuvinte incrucisate (integrame).

Demararea nu reprezinta nici o dificultate. Copilul "citeste" cuvantul (sau mai precis il ghiceste) cu ajutorul unui desen. Acest desen se gaseste la inceputul fiecarei linii din careu. Foarte repede copilul se va amuza recunoscand desenul sugestiv. Va fi foarte mandru sa scrie cuvantul gasit. In fereastra principala aveti posibilitatea sa alegeti atat limba (romana sau engleza) precum si integrama de la litera dorita.

Jocul e simplu: Trebuie sa completati patratelele din careuri, astfel incat sa obtineti pe orizontala sau pe verticala definitiile corespunzatoare imaginilor alaturate. Completarea integramelor se face automat cu litere mari. Selectarea limbii romane pentru tastatura, in cazul careurilor in limba romana, este extrem de importanta; definitiile fiind scrise cu diacritice. Verificarea careului completat se face apasand butonul "verifica". Vizualizarea solutiei se poate face cu ajutorul butonului "solutie".

Un copil de 5 ani este capabil sa recunoasca foarte repede un cuvant sau sa repereze o forma grafica precisa si sa o reproduca scriind-o. Aceasta activitate, accesibila la inceputul invatarii, este o formă particulara de citire si de scriere.



Iso file, 132 MB


pus acum 13 ani
   
ivansanda26
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
VA rog postati din nou acest joc va multumesc anticipat.

pus acum 12 ani
   
voodoo666
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani

ivansanda26 a scris:

VA rog postati din nou acest joc va multumesc anticipat.

De ce l-as reposta, daca linkul este un "supravietuitor" ? Mi-au murit sau mi-au fost ucise cateva, dar asta nu...inca nu. Mai simplu ar fi sa-mi dai adresa...ti-l trimit prin posta sau prin curier. Clientul nostru, stapanul nostru!


pus acum 12 ani
   
Adrian_
Meritul Cultural

Inregistrat: acum 13 ani
Se poate descarca si de aici

_______________________________________


scurteaza linkuri

pus acum 12 ani
   
ydz2010
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Se poate reposta? Linkurile nu mai sunt valide. Multumesc!

pus acum 1 an
   
Pagini: 1  

Mergi la