Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Jocuri pentru copii - Games for kids / Furnicuta Moderat de Silva, cuculean, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
voodoo666
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Furnicuta este un software educational creat pentru recapitularea materiei de baza din gimnaziu, fiind foarte util pentru pregatirea elevilor din clasa a 8-a dar si pentru cultura generala. Acesta contine sinteze recapitulative (enciclopedia), teste grila, simulari cu teste complete, dictionar si galerie de imagini.

"Enciclopedia" este sectiunea care ofera posibilitatea de a recapitula materia, constānd īntr-o sinteza structurata a gramaticii, matematicii, istoriei si geografiei.
Spre deosebire de un manual, informatia dorita se poate gasi foarte rapid cu ajutorul unui motor de cautare sau al unor cuprinsuri arborescente si alfabetice.
Enciclopedia contine 175 de articole, la toate cele 4 materii, un articol fiind echivalentul recapitularii unui capitol. Alte facilitati ale enciclopediei sunt posibilitatea de editare (copiere text, tiparire, cautare, adaugare de comentarii proprii), de a modifica dimensiunea textului, de a asculta muzica de fundal.
Din enciclopedie se pot face legaturi la dictionar, unde se afla explicatia a 500 de termeni uzuali, si la cele 75 de imagini din galeria de imagini.

Modulul de teste grila genereaza automat teste compuse din itemi de completare (īn care trebuie scris raspunsul corect) si de selectare (alegerea variantei corecte). Programul corecteaza automat raspunsurile primite, si ofera nota corespunzatoare. Īn baza de date se afla peste 250 de itemi.

Partea a treia a programului consta īn autoevaluari. Elevul poate da o simulare a unui examen primind unul dintre cele peste 30 de seturi complete de teste care trebuie rezolvat īntr-un timp dat. Dupa scurgerea timpului necesar rezolvarii subiectelor sau dupa ce elevul decide sa īncheie evaluarea, programul afiseaza rezolvarile si punctajul acordat fiecarui subiect.




pus acum 13 ani
   
manolemary
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Se poate reposta???
Multumesc.


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la