Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Carti pentru copii - Books / Discovery Atlas - Colectie 10 DVD subtitrate romana Moderat de Silva, cuculean, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
tciprian
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani
Colectia.Discovery.Atlas




Fascinanta. Misterioasa. Emotionanta si plina de neprevazut.
Atlasul Lumii de la Discovery depaseste notiunea de „atlas”, cu care ai fost obisnuit in copilarie. Nu este doar o colectie de harti si peisaje, este o compilatie de imagini, emotii, istorie si actualitate. Atlasul Lumii de la Discovery iti imbogateste spiritul si cultura generala, te ajuta sa parcurgi istoria celor mai interesante tari ale lumii, sa le intelegi misterele si sa le explorezi actualitatea.
Atlasul Lumii este mai mult decat o calatorie virtuala; iti invadeaza simturile, te emotioneaza si iti ofera satisfactia descoperirii. Este biletul catre calatoriile tale de vis sau rememorarea locurilor pe care le-ai vizitat deja.

Italia – Discovery Atlas


Italia are in patrimonial UNESCO mai multe cladiri/obiective, decat orice alta tara din lume, dar numai unul dintre acestea are faima de a fi cel mai frumos oras din lume: Venetia, La Serenissima, asa cum este numit de localnici. Aceasta este povestea a 6 italieni, care isi construiesc viitorul pe temeliile trecutului. Vom vedea tara lor, prin ochii lor.
In NE, Venetia , construita din profiturile comertului maritim, inca mai pluteste intre mare si uscat. Aici pe cele 150 de canale ale sale, Alessandro Mozzato se straduieste sa-si castige titlul de gondolier. Jumatate de million de vizitatori sosesc in oras pentru a lua parte la povestea romantica in incognito, Carnavalul din Venetia.
In capitala modei italiene, Milano, una dintre cele mai mari creatoare de moda din ITALIA, Angela Missoni vrea sa faca dintr-o afacere de familie, una dintre cele mai renumite marci din lume.

Africa de Sud – Discovery Atlas


Leaganul omenirii si o democratie noua. Un taram al contrastelor extraordinare. O diversitate incredibila a vietii.
Casa pentru 47 de milionane de oameni care vorbesc 11 limbi diferite, traind in cele mai dinamice si vibrante orase din lume. O natiune a obiceiurilor stravechi cu ritualuri magnifice, o republica moderna, o super putere – Africa.
Aceasta este povestea nasterii unei natiuni. Cum poate cea mai divizata tara sa fie cea mai democratica? Fosti inamici au invatat sa traiasca impreuna. Care este speranta pentru viitor? Aceasta este povestea unei transformari remarcabile si a oamenilor care traiesc prin ea.
La periferia Johannesburgului tura de noapte incepe in cele mai adanci mine de aur din lume. Seful de tura Peter Mputle trebuie sa mute o stanca de 150 de tone inainte de ivirea zorilor. Rasplata sa si casa la care viseaza de mult timp, depind de succesul lui.
In interiorul continentului, medicul veterinar Jana Pretorius vaneaza cele mai temute animale din Africa, incercand sa protejeze speciile salbatice rare.
In desertul Kalahari, locuitorii tufisurilor le calca pe urme stramosilor sai, luptand sa protejeze un mod de viata vechi de 20 000 ani.

Rusia – Discovery Atlas


Rusia este o natiune renascuta. Pentru multi, comunismul este o amintire indepartata. Acum rusii se bucura de libertati care ar fi fost de neimaginat acum doua decenii. Unii au dobandit bogatii neinchipuite de pe urma exporturilor de petrol si gaze. Multi s-au trezit intr-o lume noua. Peste 140 de milioane de cetateni au scapat de inghet. Rusii sunt convinsi ca a sosit timpul lor. Aceasta este tara lor, vazuta prin ochii lor.
In Tatarstan, tanara Aluona Averina, acrobat de circ, isi urmareste visul de a deveni vedeta. In inima Siberiei, Misa Moldanov simte atractia pustietatii si a vietii de nomad. Pe raul Don, parintele Ghenadi si biserica lui plutitoare le aduc speranta celor nevoiasi.
In capitala Moscova, Dina Kovesnikova profita de valul de bogatie si talente noi care a cuprins orasul. In muntii Caucaz, Magomedkhan asculta glasul inimii si reinvie o straveche arta care disparuse complet sub comunism. Iar in Extremul Orient langa oceanul Pacific, Sasa Ovsianikov infrunta vulcanii din Kamceatka pentru a contribui la siguranta lumii.

Mexic – Discovery Atlas


Mexic leaganul celei mai avansate civilizatii din America antica. Devastata de cuceriri si unita prin revolutie, este un popor sustinut de ritualuri si traditii. Un pamant scaldat in culoare de la Caraibele sclipitoare la fertile Sinaloa. Un loc unde vechiul si modernul se intalnesc, iar traditia deschide usa transformarii. 110 milioane de oameni care vorbesc 140 de limbi, doar o singura voce. Vocea Mexicului.
Numele Mexic provine din cuvantul mexica asa cum isi spuneau aztecii. Inainte de calatoriile lui Cortez vaile fertile ale Mexicului erau locuite de 10.000 de ani. Pentru a cunoaste tara trebuie sa ii cunosti oamenii.
Un artist construieste monumente pe masura celor ale stramosilor. Un ticalos mascat se reinventeaza pentru familia sa.
O vrajotoare creeaza bucate care nu sunt doar simple alimente. Un tamplar construieste un drum catre morti. Si o tanara zboara catre traditie.

India – Discovery Atlas


India – o tara straveche plina de viata. Aici locuieste o sesime din populatia lumii. Este cea mai mare democratie din lume. Cresterea economica a Indiei este printre cele mai rapide din lume. India are ambitia de a deveni o putere mondiala. Dar in acelasi timp, India este cladita pe 3000 de ani de traditie. Este un taram de o religiozitate iesita din comun si ritualuri extraordinare. Aici s-au nascut patru dintre marile religii ale lumii. Aceasta este povestea celor un miliard de locuitori ai Indiei, a provocarilor cu care se confrunta ei si al visurilor lor de viitor. Aceasta este povestea vietii pe taramul zeilor.
Cand in subcontinent se crapa de ziua o intreaga natiune se trezeste. La un ashram de la poalele muntilor Himalaya, Anuj in varsta de 9 ani isi incepe rugaciunile de dimineata. El va savarsi o ceremonie care va rasturna secole de traditie Hindu, si ii va schimba viata pentru totdeauna.
La aproape 2000 km distanta, in forfota din Bangalore, pilotul sef de incredere, Baldev Singh se pregateste sa-si riste viata intr-un zbor care va forta la maximum cel mai nou avion indian de reactie.
In capitala New Delhi, Greeta Sammels are la dispozitie cinci zile pentru a organiza un spectacol cu o vechime de 3000 de ani – o nunta indiana traditionala. Chiar la capatul tarii Bagirath Mandel se pregateste sa infrunte un teritoriu ostil intr-o calatorie cu canoea.
Jaipur e capitala Rajasthanului, cel mai vizitat stat din India, statul elefantilor impodobiti, al maharajahilor si al turbanelor imense. E cunoscut si sub numele de orasul roz, datorita culorii cladirilor din orasul vechi. Initial colorate alandala, ele au fost vopsite in roz, culoarea ospitalitatii, in 1876, cu ocazia vizitei printului de Wales–iar traditia s-a pastrat pana in ziua de azi, desi rozul a ajuns un fel de caramiziu, iar casele in alte culori impestriteaza monotonia.
Unul dintre festivalurile lor cele mai incarcate de simbolism ale Indiei – Holi, Festivalul Culorii, o zi in care se sarbatoreste victoria binelui asupra raului. Ritualurile arata dragostea pentru Divinitate, prin intermediul tuturor culorilor curcubeului.  Intreaga tara este vopsita in nuante aprinse de albastru, galben sofran, magenta, verde, violet sau rosu. Nori colorati de praf danseaza deasupra multimilor care scandeaza cantece traditionale.

Franta – Discovery Atlas


Bun venit in lumea bunului gust. Intr-o tara in care viata devine arta de a trai. O tara in care e usor sa iubesti. Unde mancarea si bautura, istoria si traditia sunt luate in serios. Ele nu reprezinta simple delicii ale vietii ci chintesenta traiului bun. La belle vie – desigur in viata merita sa lupti pentru lucrurile cu adevarat bune. Aceasta este tara care a pus bazele lumii moderne printr-o revolutie sangeroasa. Asta este Franta. Revolutiile franceze au o trasatura importanta, ele continua si acum. Schimbarea este buna. Acestia sunt francezii aflati in avangarda revolutiilor contemporane. O noua Franta isi face simtita prezenta. Acesti omaneni sunt imaginea ei vie.
In estul tarii, in Alpi, bucatarul Marc Veyrat aduce schimbari radicale in arta culinara.
In sud-vest, sportul si traditia sunt puse la incercare de toreadorul Christof Clarion, care reevalueaza un stravechi mod de viata… si de moarte.
La 160 km de coasta, alpinistul Alain Robert sfideaza legile statului cu aceeasi usurinta cu care sfideaza legile gravitatiei.
La granita estica a tarii, Michelle Chambrion infrunta ideile preconcepute referitoare la meseriile potrivite pentru femei. In Paris, capitala tarii, Sebastien Foncan aduce un plus de gratie practicand un nou sport ce imbina viteza cu dansul si magia.

Egipt – Discovery Atlas


Oamenii din Egipt sunt mostenitorii faraonilor. Suverani care au construit pentru eternitate. Ei au creat ceva ce a dainuit peste secole, mostenirea lor este inima Egiptenilor, calita in adversitatile din desert, hranita de malurile fertile ale Nilului. Egiptenii sunt generosi pentru ca stiu ce inseamna greul, siguri pe ei pentru ca isi cunosc istoria. Au fost egipteni in Egipt de peste 5000 de ani. Oamenii care stau acum aici, toti cei 8 milioane, sunt legati impreuna, sunt o familie. Ei impart onoarea, disciplina, fericire, speranta si toleranta.
Egiptenii isi cunosc tara drept Maica Lumii. In Cairo, Ali in varsta de 17 ani, traieste in haosul si inghesuiala celui mai mare oras din Africa.
La 320 km spre sud, fratele Ephraim lasa in urma viata moderna pentru a intra in cea mai veche manastire crestina din lume.
Egiptenii isi vad stramosii la tot pasul. Pentru Mansour Vareik fiecare zi dezvaluie noi secrete din istoria lor. In desert, intr-o oaza izolata, Hadiga Amani respecta obiceiurile care ii impun sa nu fie vazuta.
In acelasi timp in capitala, Yasmin Shihattah vrea sa arate care este fata Egiptului modern. Pe peninsula Sinai unde se intalnesc doua continente, Dr. Ahmed e ultimul pastrator al cunostintelor despre vindecare ale stramosilor sai. Fiecare dintre acesti oameni dezvaluie Egiptul – un loc al schimbarii si al statorniciei, al haosului neasteptat si al calmului desavarsit. Asta este Egiptul lor, tara lor, prin ochii lor.

China – Discovery Atlas


Cea mai veche civilizatie pe pamant. Un taram fondat pe ritualuri si obiceiuri extraordinare. Celebrat prin monumente fara egal, pastrat prin mii de ani de invatatura. O tara care este casa celei mai mari populatii din lume, 1,3 miliarde de oameni. O natiune care este facuta sa devina urmatoarea super putere. Aceasta este povestea tarii care are cea mai spectaculoasa dezvoltare, o poveste despre visurile si provocarile ce ii anima locuitorii, despre triumful si lupta individuala. Cum va ajunge cel mai mare stat comunist din lume sa fie cea mai mare putere economica la nivel mondial? Poate aceasta civilizatie imensa sa faca fata viitorului ei? Si care este pretul acestui vant de schimbare? Aceasta este povestea celei mai mari transformari din lume si a oamenilor ce traiesc in inima ei.
In zori in Republica Populara Chineza, in tot Shanghaiul mii de oameni se aduna pentru a practica stravechea arta T ai Chi.
La peste 1600 km distanta nomazii mongoli se pregatesc pentru cea mai mare cursa de cai din lume. In Beijing, Orasul Interzis isi deschide portile pentru zeci de turisti.
Mai la vest in Langzhuo, furnalul numarul 5 intra in exploatare. In acelasi timp, Jin Yang in varsta de 12 ani viseaza la gloria olimpica. Kiai Cui repeta o figura kung fu veche de 5 secole… Iar Vincent Lo, magnat imobiliar vede un viitor cu ocazii nelimitate. Se prognozeaza ca, putin peste 20 de ani economia Chinei va deveni cea mai mare din lume.

Brazilia – Discovery Atlas


Este o natiune ce domina un continent. Sunt oameni diversi ca si pamantul. Brazilia a inceput printr-o goana dupa aur, detinand bogatii inimaginabile. In aceasta tara orice poate fi transformat. Luptatorii transforma batalia in dans, inginerii transforma jungle in oras. Descendentii sclavilor au devenit experti in arta de a trai. Fericirea este gasita in cele mai neasteptate locuri, si daca unele stiluri de viata nu se schimba niciodata, viata la oras ii confrunta cu provocari noi si o noua forma de a le sarbatori. Carnavalul de la Rio este cea mai mare petrecere de pe planeta, este expresia perfecta a ce insemna sa fii un Brazilian. Descopera aceasta tara exotica unde fiecare zi e un dar!
Brazilia gazduieste cea mai faimoasa petrecere de pe glob – carnavalul. Iar in Rio de Janeiro, cel mai faimos oras din Brazilia, are loc principalul eveniment. O extraordinara parada de 2 zile, cea mai uimitoare procesiune din lume. Radacinile acestui spectacol se intind in toata tara.
In Bahia, 300 de ani de sclavie au adus influenta tobelor si dansurilor africane. In Minar Gerais cortegiile crestine evoca procesiunile colonistilor portughezi. Indrazneala si ambitia, care au facut din Sao Paulo motorul industrial al Braziliei, stau in spatele carnavalului impreuna cu ingeziozitatea unor oameni care si-au faurit viata.

Australia – Discovery Atlas


Terra Australis, marele pamant sudic. E un continent si o tara, in acelasi timp. Oamenii viseaza acest pamant. Au concurat cu natura pentru supravietuire. E un taram al paradoxului, sterp si abundent, loc de joaca dar si loc de razboi. Natiunea moderna are 200 de ani, dar oamenii au trait aici cel putin de 40.000 de ani. Interiorul arid al Australiei. S-ar zice ca oile nu au ce cauta aici. Dar in Australia vointa omului face ca totul sa fie posibil… desi nimic nu se obtine fara lupta.
Daca pleci din interiorul tarii, in orice directie, dai de apa. Cea mai mare insula din lume are nevoie de o marina sofisticata. Tot prin competitie se decide cine va fi chemat sub arme. Simon Dickfos e gata.
In nordul tropical se gaseste un alt centru de putere. Arthur Tamwoy si Nicki Willis sunt depozite de cultura. Daca s-ar pierde cunostintele lor, s-ar pierde si sufletul Australiei.
Competitia e pozitiva. Ii face pe australieni sa fie mai buni. Pentru Candice Falzon, competitia inseamna un lucru: sa castigi. Dar cand adversarul e natura insasi, deznodamantul este mereu imprevizibil. Tirania distantelor e forta care guverneaza tot.
Jerry Stanley a cutezat sa construiasca cel mai lung gard din lume pentru a tine la distanta cainii salbatici. E ceva tipic australian. Aceasta este povestea lor, prin ochii lor, la antipozi.
Narat de nimeni altul decat noul Robin Hood, cel mai mare actor australian, Russell Crowe. Un documentar de exceptie, cu o voce de exceptie!



Modificat de tciprian (acum 13 ani)


_______________________________________
Interesul copiilor nostri TREBUIE SA FIE PE PRIMUL PLAN!!!

pus acum 13 ani
   
StarV
Membru Senior

Inregistrat: acum 16 ani
Foarte interesanta colectia... Va fi oare postata si aici? Din pacate nu toti pot trage fisiere sub forma de torrente.

pus acum 13 ani
   
tciprian
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani
OK maine pun varianta DVDRip pentru cele 10 numere, am pus-o la upload. Pentru varianta DVD se poate incerca programul "utorrent" care se poate descarca de aici:



iar tutorial gasiti pe google ex:

sau

Modificat de tciprian (acum 13 ani)


_______________________________________
Interesul copiilor nostri TREBUIE SA FIE PE PRIMUL PLAN!!!

pus acum 13 ani
   
StarV
Membru Senior

Inregistrat: acum 16 ani
Multumim foarte, foarte mult pentru variantele DVDRip...   

pus acum 13 ani
   
tciprian
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani
Colectia.Discovery.Atlas.DVDRip.XviD





Video: XviD 640x384, ~1100kbps, 25fps
Audio: engleza, mp3, 128kbps
Subtitrare: romana inclusa pe film
Password aici:
Arhive de 500MB total 8.5GB
Cu multumiri celui care a daruit primul...

        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part01.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part02.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part03.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part04.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part05.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part06.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part07.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part08.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part09.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part10.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part11.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part12.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part13.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part14.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part15.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part16.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part17.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part18.rar
        Colectia Discovery Atlas DVDRip.part19.rar

In format DVD ISO precum si DVDRip - in varianta torrent - se gasesc in link-ul din fisierul de aici:


Modificat de tciprian (acum 13 ani)


_______________________________________
Interesul copiilor nostri TREBUIE SA FIE PE PRIMUL PLAN!!!

pus acum 13 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani
ciprian, multumiri si tot respectul 

_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 13 ani
   
StarV
Membru Senior

Inregistrat: acum 16 ani
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mai ales ca le-ai urcat pe megaupload... Merge snur cu JDownload, fara captcha, cu viteza de 1.5 Mb/s... Multumesc foarte mult!

pus acum 13 ani
   
ghimpe2010
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Hristoa a inviat!
Am incercat sa descarc fisierul cu password,dar FBX mi-a dovedit (a "n" oara) neseriozitatea;astept timpul necesar,iar la click pe descarca fisier ma conduce la un alt sire cu teme de genul camere video,stiri interpretate cu scop de manipulare etc,Te rog,daca este posibil,afiseaza PassWord in aceasta pagina.Multumesc aticipat.


pus acum 13 ani
   
florynelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
multumesc tutror pt munca depusa ...
copertile le are careva ?


pus acum 13 ani
   
Loredana79
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
Linkurile nu functioneaza. Ai putea sa repostezi??? Mersi mult

pus acum 13 ani
   
tciprian
Membru Gold

Inregistrat: acum 14 ani
Sal.
Scuze. Din greseala le-am sters de pe Host, incercand sa fac putina ordine acolo.
Asa ca le-am urcat din nou, de data asta ca numere separate si fara parola.
Le gasiti pe toate aici:


sau pe numere aici:

01.Discovery Atlas - Italia.rar (907.42 MB)

02.Discovery Atlas - Africa de Sud.rar (886.77 MB)

03.Discovery Atlas - Rusia.rar (864.83 MB)

04.Discovery Atlas - Mexic.rar (788.11 MB)

05.Discovery Atlas - India.rar (883.41 MB)

06.Discovery Atlas - France.rar (824.34 MB)

07.Discovery Atlas - Egypt.rar (868.91 MB)

08.Discovery Atlas - China.rar (914.64 MB)

09.Discovery Atlas - Brazilia.rar (873.6 MB)

10.Discovery Atlas - Australia.rar (906.87 MB)


Colectia se poate gasi si pe torrente, atat in varianta DVD cat si DVDRip la adresa din fisierul de aici:





Modificat de tciprian (acum 13 ani)


_______________________________________
Interesul copiilor nostri TREBUIE SA FIE PE PRIMUL PLAN!!!

pus acum 13 ani
   
margret
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Doresc si eu arhiva cu Egiptul, din pacate s-a inchis megaupload-ul pana sa apuc sa o descarc. Se poate uploada pe alt site ? Multumiri anticipate. 

pus acum 12 ani
   
olanesti
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
se poate va rog sa incarcati pe fileserve pentru ca de pe megaupload nu se mai poate descarca
Va multumesc


pus acum 12 ani
   
ktadumdum
Membru Junior

Inregistrat: acum 15 ani
Buna. Poti te rog sa le repostezi in alta parte? Multumesc

pus acum 12 ani
   
diamondsele190
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
nu merge pe  megaupload                     

pus acum 12 ani
   
Robynio922222
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Bună ziua!
Aş dori să fac colecţie din serialul În jurul lumii. Am vrut să cumpăr, dar nu am putut cumpăra nu am avut bani pentru a cumpăra şi deja era târziu, am vrut să cumpăr de la primul număr dar când am văzut in magazinele, deja era numărul 57. număr.
Aş dori din toate inimă să am, dar e imposibil, am vrut să downloadez, dar nu am găsit pe net, aici am găsit dar nu lasă, deja e şters. Puteţi ajuta să puneţi încă dată, sau ştiti un site unde pot lua, sunt încă elev, copil, şi mie îmi place filmele cu aşa ceva,    mulţumesc frumos şi scuzaţi-mă pentru derajnare, mă rog dacă puteţi ajuta nu uitaţio de mine, dacă pot trimit ceva cu poştă. Doresc o zi bună, Robert. (e-mail: )
Mie îmi trebuie În jurul lumii şi Discovery Atlas, am încercat dar nu pot downloada, nu lasă deloc cine poate ajute? mulţumesc foarte frumos!


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la