Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweet_barbie
Femeie
24 ani
Mehedinti
cauta Barbat
24 - 46 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Top 5 zodii puse pe scandal Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
IceCream
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Il simti ca e cu capsa pusa si stii ca nu mai ai cum sa eviti conflictul. Va urma o cearta, poate chiar un scandal. Daca vrei sa intelegi de ce sunt nervosi barbatii, de ce in unele zile sunt croiti sa caute cearta, poate ar trebui sa te uiti mai atent la zodia lor. Ca e vorba de slabiciuni sau de apucaturi, toate pot fi temperate si pana la urma evitate.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul in Berbec devine dificil cand situatia incepe sa fie serioasa. Intr-un moment tensionat in care ai vrea sa discuti cu el calm si sa abordati lucrurile rational, va prefera sa ironizeze, sa acuze, o sa tranteasca ceva si isi va face iesirea. Incapatanarea il obliga sa aiba ultimul cuvant. Pasional si inflacarat, dar total lipsit de tact. Nu stie cum sa procedeze asa ca o sa fac un mic scandal ca poate se pierde din vedere ce trebuia sa discutati de fapt.

E impulsiv si nu se gandeste de doua ori inainte de a face ceva. Un Berbec nu doar ca se arunca cu capul inainte, dar se mai si loveste destul de rau. Daca a apucat sa se infurie, nu incearca sa se calmeze, ci manifesta tot ce simte in clipa respectiva. Imprudentele de acest fel ajung sa-l coste: isi face multi dusmani. Face scandal si cu chelneri, vanzatori, mecanici si alti oameni care presteaza servicii: el stie cel mai bine cum trebuie facute lucrurile si nu va ezita sa ii corecteze, pretinzandu-le rezultate imediate si impecabile.

Leu (23 iulie - 22 august)

Destul de des implicat in certuri si conflicte, barbatul Leu stie cum sa faca scandal. Are gesturi dramatice si posturi teatrale, plus o dictie antrenata special pentru asta. Cateodata vina nu e a lui, dar intervine in conflict in calitate de mediator: ii place sa-si vanture coama de leu in mijlocul unei lupte. Daca ti-ai propus sa infurii un Leu, tot ce trebuie sa faci e sa-l iei peste picior in public. Caracter iute si impulsiv, va reactiona imediat, trebuie sa isi apere mult-iubita reputatie de orice fel de pata.

Probabil ca prefera totusi ca scandalurile sa se desfasoare in particular. Obsedat sa placa si sa fie admirat, nu se coboara la scene publice decat atunci cand e sigur ca va iesi basma curata din conflict. Barbatul Leu isi va pierde stapanirea de sine daca e tradat, nu de alta, dar ii afecteaza imaginea. Pana la urma, el de fapt e terorizat de ratare si de esecuri. Dar indata ce incerci sa ii dai pe fata fricile astea, i se activeaza orgoliul si va face pe leul doar ca sa distraga atentia.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Cu toate ca nu e un temperament coleric, nativul in Fecioara stie sa faca scandal daca vrea. Iar cum atunci cand esti un superperfectionist, motivele de nemultumire nu intarzie sa apara, vor fi suficiente ocazii sa-si iasa din fire. Toata lumea stie cand e indispus pentru ca incepe sa le taie cheful si celor din jur. O simpla indispozitie degenereaza rapid in scandal, dar nu dureaza. Barbatul Fecioara incepe sa se calmeze cand observa ca i-a scos pe toti din sarite. S-ar putea ca cei apropiati unui barbat Fecioara sa devina si ei pusi pe scandal: cine suporta sa fie mereu pus sub lupa si sa i se spuna intruna ce greseste, unde greseste, cum greseste?

Pentru ca nu prea are simtul umorului, nu stie sa depaseasca momentele tensionate, ci isi varsa nervii si se elibereaza. Iar cand incearca sa faca vreo gluma, e de fapt sarcastic, ironic sau se vrea a fi critic, intr-un mod invaluit. Nu isi prea face prieteni pentru ca putini sunt cei care trec peste izbucnirea isterica/ cearta violenta ce se declanseaza la primul impas. Iar ca sa poti iesi cu el in lume trebuie sa ai maniere ireprosabile si o conduita civilizata in acord cu normele dictate de societate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Barbatul Scorpion e cunoscut si temut pentru cat de violent poate fi intr-o cearta ori cand urmareste sa se razbune. Pentru ca poseda un autocontrol remarcabil, nu stii ce gandeste sau ce simte. De aceea te ia prin surprindere cand te provoaca la o cearta sau cand iti plateste cu aceeasi moneda. Suspicios si permanent in garda, el vede pericole si intrigi peste tot. Nu are incredere usor in oameni asa ca cei care vor sa-i devina apropiati sunt de obicei verificati prin teste si pusi in situatii dificile. Se pricepe de minune sa regizeze conflicte.

Pus mai mult pe razbunare decat pe scandal, sa te astepti la viclenii si la lipsa de scrupule. Cu un Scorpion nimic nu e simplu, trairile lui sunt foarte intense, aproape dureroase, iar crizele lui emotionale nu se rezolva usor. Are mania secretelor si e manipulator, iar atitudinea usor paranoica il face nu doar distructiv, ci si autodistructiv. De multe ori ajunge sa-si faca singur rau din cauza impulsivitatii si a temperamentului sau aprig. Starneste stari conflictuale in relatia cu cei apropiati pentru ca pe de o parte vrea sa domine, pe de alta parte ii incurajeaza pe cei din jur sa aiba incredere in fortele proprii. Iar indata ce devin independenti, ii banuieste de tradare.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativul in Capricorn e de regula un barbat incapatanat, fixist si convins doar de propriile principii. E introvertit insa si orice nesigurante, complexe ar avea si le ascunde bine de tot. Acumuleaza nemultumiri si frustrari pe care nu stie cum sa le exprime. Mai ales in plan profesional, e atat de ambitios incat nu ar spune o data "nu". Asumandu-si tot mai multe eforturi si responsabilitati, cedeaza la un moment dat sub greutatea lor. Iar atunci ii va bulversa pe toti cu o criza de nervi absolut exploziva. Ai putea crede ca exagereaza, dar de fapt profita de ocazie sa scape de toate problemele maturate sub pres.

Dezechilibrul lui provine din tendinta de a se supraestima si de a-i subestima pe cei din jur. Ajunge sa se simta singur si face scandal pentru ca nimeni nu-l ajuta, nu-l sustine, el trebuie sa faca tot. Sub modestia care il face sa accepte orice rugaminte se ascund ambitii si orgolii. Nu e bine sa profiti de el. Capricornul are nevoie de cineva care sa-l tempereze si sa fie la fel de serioasa ca el. Nu suporta jignirile sau schimbarile neprevazute din planuri. Nu uita si nu iarta – nici n-ar avea cum din moment ce nu prea are simtul umorului si nu stie sa fie maleabil.


pus acum 13 ani
   
Helpyou
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
)) Cred ca nu ai cunoscut o femeie Capricorn! Crede-ma...toti ceilalti nativi din zodiile enumerate mai sus sunt nimic pe langa ea!! )

pus acum 13 ani
   
chioudat
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 17 ani
Le-am citit pe toate 3... Roaaar 

_______________________________________
Intr-o lume nebuna nu-ncerca sa fii normal...

Chioudat - New Era Megamix
Chioudat - Music is my destiny **NEW**

pus acum 13 ani
   
Style_Style
Membru Gold

Din: Calarasi
Inregistrat: acum 13 ani
Le-am citit ! E ceva 

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la