Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Top 5 zodii misogine Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
IceCream
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Prin defectele zodiei, unii barbati sunt predispusi la comportamente misogine. Fie ca descurajeaza competitia feminina in afaceri, fie ca isi submineaza sotia, e evident ca nu sunt convinsi de egalitatea sexelor. Tradatori, mincinosi, tirani – sunt tipologii ale barbatului care crede ca isi demonstreaza masculinitatea prin defavorizarea femeii. Cunoaste-i mai bine si pune-i la punct.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Barbatul Berbec trebuie sa se simta intotdeauna stapan pe situatie, nu e exclus sa recurga la misoginism doar ca sa obtina asta. Nu are prea mult tact ori diplomatie asa ca probabil nu isi va da seama cat de grava e abaterea lui. Actioneaza din impulsivitate. Daca il ai ca adversar/ competitor in plan profesional, fii pe faza: e obisnuit sa mearga pana in panzele albe ca sa isi atinga scopul. Va fi lipsit de scrupule si te va rani cu prejudecati, incercand sa iti slabeasca increderea in tine prin mijloace nedrepte.

Femeile sunt atrase de latura lui curajoasa si de pozitia lui de putere (de obicei are functii de conducere). Plus ca e foarte bun la pat si stie asta, nu te astepta la fidelitate. Misoginismul lui transpare din ideea foarte conformista pe care o are despre femei: trebuie sa fie frumoasa, inteligenta si intelegatoare. Totusi ar fi bine ca ea sa isi cunoasca locul, cu atat mai mult cu cat Berbecul nu suporta gandul competitiei intr-o relatie: el e cel mai bun si gata. Te va intimida prin masculinitatea lui.

Leul (23 iulie - 22 august)

Barbatul Leu nu isi pierde timpul cu schitarea unor principii generale de conduita ori cu meditatii existentiale. E condus de idealuri terestre, iar problema egalitatii dintre femei si barbati i se pare ca tine de sfere mai inalte, aproape spirituale. Nu cade sub jurisdictia lui, nu e defel inclusa in planul lui de actiune. Prin urmare cand nu va defavoriza femeile ca sa isi atinga vreun scop, le va ignora soarta. Ii v ine usor sa obiectiveze o femeie, iar asta se vede mai ales in relatia de cuplu.

Ajunge sa fie misogin in relatie dintr-un prea mare orgoliu. Pentru ca tine sa fie in centrul atentiei si prin viata lui personala, frumusetea femeii de langa el conteaza foarte mult. Cu o partenera atragatoare la brat, pe care probabil ca o va incarca de bijuterii, se va putea mandri prietenilor cu trofeul cucerit. Indiscutabil, barbatul Leu trebuie sa conduca in cuplu si nu suporta pareri diferite de opinia lui. Acorda dreptul la exprimare doar daca femeia intentioneaza sa-l salte in slavi: ii place cand i se reaminteste ca este barbatul ideal.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru ca nu e genul care sa isi asume riscuri, barbatul Fecioara va trai intre niste limite, care ii convin lui si pe care le impune si altora. Ii plac regulile clare si exacte – probabil de-asta tinde spre o structura patriarhala. Ordinea prestabilita ii permite sa se desfasoare normal. Chiar daca asta inseamna ca femeia sa fie pe locul doi, important e ca fiecare sa isi stie locul ! Nu agreeaza extravaganta asa ca pentru femeia de langa el ar fi mai bine daca ar avea simtul masurii si i-ar placea tinutele modeste. Altfel, o va cicali la nesfarsit.

Cu un spirit critic iesit din comun, barbatul Fecioara va fi cat se poate de nesuferit prin limba sa ascutita. Daca il prinzi intr-o dispozitie proasta si totusi n-are ce sa-ti reproseze, se prea poate sa recurga la o atitudine misogina numai ca sa se poata racori. Imputa: esti femeie! e pana la urma cea mai la indemana. Iar tot ce faci e gresit pentru ca e facut de tine, o femeie. Asta se intampla numai in accesele lui nervoase. In rest, se va rezuma la rolul de cap de familie: isi va pune la adapost apropiatii de nevoi materiale, nu va acorda o atentie prea mare erotismului, acesta nefiind o prioritate importanta.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

In plan profesional, barbatul Sagetator poate dezvolta un comportament misogin, dar fara o intentie clara ca asta face. De obicei, cand se simte subapreciat, recurge la trucuri indoielnice care sa-l readuca in atentie: misoginismul ar putea fi felul lui de a se baga in seama. Nu va reusi decat sa-si construiasca o reputatie proasta insa. Daca lucreaza intr-un mediu cu multe femei, s-ar putea sa fie repede etichetat drept misogin: nu va urma sfaturile si sugestiile colegelor lui, nu ii place sa i se indice directia pe care sa o urmeze. E un defect mai general al zodiei.

Barbatul Sagetator e atletic, genul sportiv, viril si sigur pe el in tot ce face. Are succes la femei pentru ca e sociabil si monden. Isi doreste o familie, dar nu e foarte stabil in sentimente. Daca impune cineva regulile de conduita, atunci el e acela si nu femeia. Se supara instantaneu daca nu e lasat sa plece la meci sau la o bere cu prietenii, dar nu suporta ideea ca partenera lui sa fie la fel de independenta. Mai trist e cand tendintele lui spre nestatornicie se transforma in acte de infidelitate conjugala, pe care cel mai adesea el nu le considera astfel.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nativului in Pesti ii cam lipseste simtul practic si de cele mai multe ori nu se descurca din punct de vedere financiar. O femei cu succes profesional care se ocupa de investitii si de speculatii ar putea sa ii starneasca o prost-inteleasa invidie: o va acuza de materialism si o va exclude din lumea lui dominata de reverii si mister. Expert in "arta aburirii", se va folosi de personalitatea sa alunecoasa atunci cand isi va dori o reusita in plan social. Tinta cea mai facila va considera ca sunt femeile.

Pana la urma, misoginismul lui e cumva fara intentie – deseori absent din viata reala, barbatul Pesti nu prea stie cum e cu femeile si cu egalitatea intre sexe. Daca dezavantajeaza o femeie, nu o face din vreun principiu meschin ori o convingere intunecata. In relatia de cuplu, e misogin in masura in care idealul lui feminin este mama. Cauta o partenera materna, pe care o va admira si o va urma. Cu conditia ca ea sa fie o "mama" iertatoare: sa ii accepte micile obsesii si sa ii treaca cu vederea incapacitatea de a se descurca singur. Devine foarte usor dependent de femeia din viata lui si va pretinde iubire neconditionata. Probabil ca el nu isi va indeplini rolul de barbatul casei.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la