Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil monaahmed2012
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Horoscopul erotic pentru toate zodiile Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
IceCream
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Pasionala sau retinuta in pat? Citeste horoscopul erotic si vei afla cum iti influenteaza semnul astral comportamentul in viata sexuala:

Berbec

Nativii zodiei Berbec au un temperament erotic foarte puternic. Planeta guvernanta le sporeste vitalitatea si indrazneala, timiditatea sau inhibitiile fiind inexistente la capitolul sex. Directi si pasionali, obtin exact ceea ce vor de la partenerii lor. Seduc sexul opus cu usurinta, avand o putere de convingere aproape mistica. Berbecii sunt adeptii partidelor de dragoste agresive si patimase, insa nu agreeaza perversiunile sexuale. Nici romantismul nu le este caracteristic, in special barbatilor.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt extrem de pasionali si poseda unul dintre cele mai puternice temperamente sexuale. Totusi, spre deosebire de alte semne, acestia pun inainte de toate fidelitatea si iubirea. Nu pot sa faca dragoste fara sa fie indragostiti de partener. Au o imaginatie debordanta, adora sa improvizeze si transforma fiecare noapte de amor intr-una speciala. Femeile Taur sunt senzuale, spontane si totodata posesive, in timp ce barbatii sunt foarte atenti la aspectul fizic. Acestia sunt atrasi de partenerele cu forme voluptoase si o gandire lipsita de inhibitii.

Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbareti, sensibili si visatori. Sexul doar de dragul partenerului nu se incadreaza in preferintele lor, deoarece acorda o importanta deosebita acestui aspect. Fiecare partida de dragoste trebuie sa fie insotita de un preludiu afectuos si o atmosfera deosebita. Nativele Gemeni sunt foarte atente la fiecare detaliu si adora jocurile erotice care ii stimuleaza imaginatia. Barbatii Gemeni traiesc sexul la un nivel emotional mult mai intens, mai putin cerebral decat nativele. Insa au nevoie de schimbari deoarece se plictisesc repede. 

Rac

Nativii zodiei Rac sunt recunoscuti pentru romantismul debordant si afectiunea de care dau dovada in pat. Acestia sunt foarte tandrii cu partenerii lor si nu se dezic de la mangaieri si declaratii siropoase cand fac dragoste. Ambele sexe pun accentul pe respect si loialitate si nu pot face dragoste daca nu primesc atentia de care au nevoie. Doar o umbra de incertitudine sau o vorba spusa pe un ton nepotrivit  sunt de ajuns pentru a le taia pofta de sex. Totodata, nativii Rac sunt schimbatori si capriciosi. Se lasa deseori influentati de mediul exterior; unori pot fi pasionali, de nestapanit, in timp ce alteori pot fi indiferenti si nehotarati.

Leu

Nativii acestei zodii au un temperament dominator in pat. Emana foarte mult entuziasm, pasiune si o dorinta molipsitoare. Leii sunt recunoscuti pentru posesivitatea de care dau dovada in asternuturi. Atrag sexul opus fara prea mare efort si adora sa fie laudati pentru prestatia lor. In mod special barbatii Leu sunt foarte mandrii si obisnuiesc sa condimenteze o partida de dragoste cu masaje erotice si afrodisiace  pentru a impresiona. Nativele sunt mai sensibile, orientate mai mult spre partea afectiva. Totusi sunt la fel de active in pat si nu suporta sa fie neglijate.

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt in general rezervati si sobrii in pat. Analizeaza prea mult detaliile si uita sa se lase purtati de val. Totusi, Fecioarele sunt dotate cu o sexualitate puternica si pot avea parte de momente incredibile. Trebuie doar sa uite de principiile prestabilite si sa dea frau liber fanteziilor. Imaginatie bogata au si nici curajul nu le paraseste atunci cand se dezlantuie. Au nevoie de un partener intelegator care sa le exprime incredere. Odata ce s-au lasat purtate de instincte, Fecioarele au tendinta sa regrete anumite fapte. 

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt foarte pasionali in pat. Mizeaza pe jocuri de seductie bine puse la punct si improvizeaza cu naturalete miscari ademenitoare pentru partener. Traiesc fiecare clipa la intensitate maxima si adora sa-si satisfata perechea. Nu sunt adeptii aventurilor de-o noapte si isi gasesc adevarata implinire sexuala alaturi de cel pe care-l iubesc. Balantele sunt foarte sensibile si acorda atentie sporita oricarui detaliul. Pentru a se darui fara rezerve, trebuie sa stabileasca un echilibru clar intre dragoste si sex.

Scorpion

Alaturi de Leu, Scorpionul este considerat unul dintre cele mai sexuale semne ale zodiacului. Sarmant si misterios, poseda un farmec natural care il ajuta sa cucereasca rapid sexul opus. Total dezinhibat in astenuturi, nu se dezice de la fantezii sau jocuri erotice speciale. Ii place sa uimeasca si totodata sa isi satisfaca perechea. Este atent si la propria placere in timp ce urmareste abil fiecare expresie a partenerului. Atat femeile Scorpion, cat si barbatii pot fi deosebit de tandrii si romantici cu partenerii lor.

Sagetator

Sagetatorii sunt parteneri pasionali si indrazneti, insa instabili intr-o relatie. Sunt permanent in cautare de aventura si experimente erotice inedite. Au nevoie de un partener la fel de flexibil, care sa le  inteleaga conceptiile si sa le ofere libertatea pe care si-o doresc. Nativii sunt atrasi de tot ce e nou, le place sa domine in pat si vin mereu cu idei care sa condimenteze viata sexuala. Odata ce si-au intalnit sufletul pereche, Sagetatorii se vor dedica total celui pe care-l iubesc. 

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt parteneri sensibili, senzuali si visatori. Desi reticenti uneori in privinta sexualitatii debordante, se pot bucura de placere atata timp cat isi ignora temerile. Chiar daca nu le place sa domine simt nevoia sa controleze cumva actiunea si nu le place sa fie luati prin surprindere. Barbatii Capricorn sunt mai dezinvolti decat nativele si se lasa purtati de insticte, traind placerea la nivel maxim.

Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt parteneri veseli si optimisti. In general, au darul de a-i molipsi si pe ceilalti cu entuziasmul lor. De aceea sunt usor de remarcat si atrag sexul opus prin naturalete si simplitate. Se muleaza cu usurinta dupa dorintele partenerului si dau dovada de flexibilitate in pat. Orice este permis, atata timp cat ii face placere si celuilalt. Varsatorii au o imaginatie bogata si au fantezii indraznete. Daca li se ofera ocazia, nu vor ezita sa-si ideplineasca cele mai ascunse dorinte. 

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt romantici si visatori. Trebuie sa iubeasca inainte de a face sex, aventurile de-o noapte nefiind tocmai pe placul acestora. Implinirea sexuala este strans legata de cea emotionala. Uneori daruiesc mai mult decat au primit, din dorinta de a-si vedea partenerul satisfacut. Pestii sunt foarte receptivi in pat , plastici si nu de putine ori isi uimesc perechea prin improvizatie si flexibilitate. Sunt sezuali si misteriosi, mai dezinvolti decat par la prima vedere.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la