Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Horoscopul banilor pentru toate zodiile Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
IceCream
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Se prevad venituri suplimentare avantajoase ori mai ai de asteptat pentru o perioada favorabila in plan financiar? Citeste horoscopul banilor si afla ce iti rezerva astrele:

Berbec

Influenta planetelor Jupiter si Pluto favorizeaza sectorul financiar in cazul nativilor Berbec. Desi inceputul anului nu s-a arata foarte promitator, situatia se imbunatateste incepand cu sfarsitul lui martie. Berbecii pot primi un supliment neasteptat destul de consistent. Totusi, inainte de a planui cum sa cheltuiasca banii, ar putea primi vizita unor apropiati care au nevoie de un imprumut. Daca vor sacrifica o parte din suma pentru binele altora, vor deveni extrem de populari si admirati. Se anunta o perioada excelenta pentru colaborari.

Taur

Esti precaut, deoarece ai invatat foarte multe din greselile anterioare si de aceasta data s-ar putea sa dai lovitura. Ambitia si dorinta de castig te motiveaza sa lucrezi foarte mult. Te asteapta o perioada promitatoare in care castigurile te vor surprinde. Planeta guvernatoare se afla in casa muncii, oferindu-ti noroc dar si o dispozitie de zile mari. Pe langa castiguri financiare, s-ar putea ivi la orizont si o noua cucerire.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au o influenta foarte puternica asupra celor din jur si asta le poate aduce foarte multe beneficii. Sectorul financiar nu anunta modificari prea mari pana spre sfarsitul lui aprilie cand se intrevede o schimbare. Acestia pot primi un supliment la salariu sau isi pot schimba chiar locul de munca actual  pentru ceva mai bun. Apar anumite posibilitati care merita toata atentia. Spre sfarsitul verii 2011, Gemenii trebuie sa acorde o importanta sporita anturajului si sa evite semnarea contractelor importante. 

Rac

Nativii zodiei Rac incep noul an in forta, plini de energie. Nici nu-i de mirare, cu Mercur in Capricorn au toate sansele sa-si faca legaturi importante care le vor influenta in bine domeniul financiar. Apar la orizont sanse noi de colaborari care le-ar putea spori veniturile. Nativii incep sa fie interesati de orice investitie care le poate aduce profit. Totusi se recomanda precautie; ar putea lucra cu persoane ale caror preocupari vor inspira neincredere.

Leu

Nativii zodiei Leu vor  intampina cateva dificultati financiare, in special cei care au imprumuturi mari sau datorii. Ar avea sansa sa se implice in parteneriate noi, insa momentan ar trebui sa evite compromisurile. Sfarsitul lunii le-ar putea aduce cateva oportunitati de afirmare la serviciu. Un castig mare necesita si un efort pe masura, asadar acum este momentul sa isi demonstreze abilitatile.

Fecioara

Sectorul financiar este punctul forte al nativilor Fecioara in luna martie. Marte va sustine in orice imprejurare dificila, impulsionand curajul si sansele de reusita. Totusi, chiar daca banii nu mai reprezinta momentan o problema, ar fi bine sa nu deveniti exagerat de cheltuitori. Aveti sansa sa va indepliniti niste dorinte mai vechi, poate fi vorba de o calatorie sau de renovarea locuintei.

Balanta

Nativii zodiei Balanta au parte de o activitate intensa la locul de munca in luna Martie. Responsabilitati, decizii de ultim moment si situatii tensionate ar putea sa le puna la incercare puterea de concentrare. Prezenta lui Marte in casa muncii genereaza aceasta agitatie, dar si oportunitatea de colaborari avantajoase. Chiar daca obtineti venituri suplimentare, nu este momentul sa cheltuiti in exces.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion intampina o perioada agitata la serviciu. Insa, odata cu venirea promaverii incep sa se intrezareasca oportunitati de avansare, atat la nivel profesional cat si financiar. Calatoria lui Uranus in casa banilor ar putea influenta pozitiv castigurile viitoare. Acceptati orice provocare, insa evitati schimbarile majore pana la sfarsitul lunii mai.

Sagetator

Dupa o perioada tensionata in plan financiar, Sagetatorii isi propun sa devina mai precauti si strangatori. Isi doresc sa-si cumpere o locuinta, sa calatoreasca sau pur si simplu sa-si creeze un cont personal pentru situatiile de urgenta. Configuratiile planetare le sustin rezolutiile, anticipand pentru perioada urmatoare conjuncturi favorabile si oportunitati reale de castig.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au parte de reusite pe toate planurile in aceasta perioada, asadar nici banii nu fac exceptie. Succesul este amplificat si de prezenta lui Jupiter care aduce prosperitate la locul de munca si dorinta de afirmare. Asadar, sistemul financiar incepe sa dea semne considerabile de imbunatatire. Acum este momentul pentru o schimbare majora in viata Capricornilor. Investiti in lucruri durabile si nu va lasasti inselati de placerile efemere.

Varsator

Nativii zodiei Varsator pot intampina dificultati la locul de munca sau vor avea discutii aprinse pe tema banilor cu o persoana din familie. Indiferent de situatie ar trebui sa actioneze cu multa prudenta si calm. Nu traverseaza o perioada foarte buna in plan financiar si ar trebui sa evite cheltuielile inutile. Luna viitoare se anunta o perioada mai linistita din punct de vedere emotional si in plan financiar, prosperitate.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt nemultumiti de veniturile actuale si isi doresc o schimbare in plan profesional. Totusi, datorita conjuncturilor planetare nefavorabile, ar fi bine sa mai asteptati inainte de a lua decizii radicale. La inceputul lui aprilie Jupiter promite un castig substantial si mai mult noroc in cariera. Participarea la intalniri, atat online cat si in comunitati va poate aduce foarte multe beneficii in viitor.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la