Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 Profile
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Jocuri - Games / Liga I Bergenbier in FIFA11 Moderat de M3ntal, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
Mastertrap21
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani


www.FIFApro.ro a scris:

Dupa cum am anuntat saptamana aceasta, va prezentam astazi primele detalii despre FPRL 11 - Patchul ce va aduce Liga I Bergenbier in FIFA11.

Desi FIFA11 reprezinta in acest moment o mare incercare pentru editori, datorita portarii acestuia de pe console, FIFApro va lansa in continuare FPRL - patchul care adauga echipele romanesti in FIFA si cu care v-am obisnuit an de an.

Ca o bucurie pentru noi toti, FPRL va abunda in fete reale pentru jucatorii romani, va avea loturile precum si toate elementele grafice la zi, totul pregatit pentru a simula cat mai real experienta din Liga I la dumneavoastra acasa.

In ceea ce priveste data a aparitiei daca in anii trecuti ne era foarte greu sa estimam, acum ne este practic imposibil acest lucru, fiind primul nostru mare patch pentru FIFA11, un joc inca nedescoperit total. Asadar vom incerca sa va tinem la curent prin articole si imagini pentru a vedea exact progresul si calitatea.

Mai jos va prezentam o galerie de imagini din FPRL 11. Elementele grafice nu sunt complet importate si nu sunt cele finale putand aparea modificari inaintea lansarii.


Articol complet si Galerie de Imagini pe

Modificat de Mastertrap21 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la