Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pirsinga pe Simpatie
Femeie
25 ani
Suceava
cauta Barbat
25 - 38 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Femeia la 30 de ani Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
IceCream
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 13 ani
Femeia la 30 de ani

Primul prag psihologic in viata unei femei este varsta de 30 de ani. Fiecare reprezentanta a sexului frumos resimte intr-un fel sau altul aceasta varsta si o resimte intr-un mod diferit.
In general, femeile trecute de 30 de ani se cunosc suficient si stiu cine sunt, ce vor, daca vor si mai ales de la cine. Acestea au o mare demnitate, depasesc cu fruntea sus orice problema, indiferent de gravitatea ei. Se spune ca femeile devin medium pe masura ce imbatranesc si niciodata nu trebuie sa faceti marturisiri unei astfel de femei. Ele arata bine purtand un ruj rosu stralucitor, mult mai bine decat o femeie de 20 de ani. Odata cu varsta, apar si primele semne de imbatranire, semne care devin cel mai vizibile in jurul varstei de 30 de ani. Pentru doamne primul rid este si primul semn de imbatranire.
Acest prag psihologic se caracterizeaza prin stabilitate emotionala. Ajunse la apogeul feminitatii (cum este considerata pentru doamne varsta de 30 de ani), acestea au nevoie mai multa afectiune, de respect si de fidelitate. Ele au invatat sa fie mai iertatoare, in special cu partenerul de viata, pentru ca relatia in cuplu sa evolueze favorabil.
Intre 20 si 30 de ani este perioada de cunoastere si experimentare pentru femei. Acum se incheaga majoritatea relatiilor si cunostintelor, dintre care unele se materializeaza chiar printr-o casatorie. Femeile care nu si-au gasit inca jumatatea pana la aceasta varsta pot trai sentimente de panica, cu atat mai mult cu cat isi doresc cu disperare o familie si un copil.

Despre femeile la 30 de ani
- Femeile la 30 de ani isi doresc vacante linistite si, in acelasi timp, putina aventura;
- Femeile la 30 de ani adora sa primeasca bijuterii.
- Femeile la 30 de ani apreciaza cand sunt asteptate la gara. Pana sa implineasca varsta de 30 de ani, femeile cautau mai multa independenta, dar acum acestea vor stabilitate si dovezi de afectiune: sunt cele mai fericite atunci cand intalnesc un cavaler care le deschide portiera de la masina, le cara bagajele si le aduce flori.
- Femeile la 30 de ani, cu toate ca isi doresc o relatie, indiferent de varsta, isi rezerva cateva ore pentru ele, in care se aranjeaza si ies la sueta cu fetele.

Ce nu tolereaza femeile de 30 de ani
- barbatii nepoliticosi, care nu le acorda atentie.
- sa mearga la cumparaturi insotite de partenerul de viata. Ele prefera compania unei femei, careia sa ii poata cere parerea si impreuna cu care sa aleaga hainele si accesoriile la moda.
- discutiile neinteresante, la care de multe ori iau parte, dar care nu le fac nici o placere. Subiectele cautate de acestea ar fi casatoria, familia si copiii.
- minciuna. Oricat de crud ar fi adevarul, femeile prefera sa-l afle din gura partenerului si nu vor sa fie puse in situatia in care o prietena sau un apropiat al cuplului le fac dezvaluiri despre iubitul lor.
- doamnele nu suporta sa li se impuna un anumit program sau un regim de viata cu care ele nu sunt de acord.
- comparatia cu o femeie mai tanara. Cand unei femei i se spune: „Uite ce bine arata fata asta. Tu de ce nu te imbraci asa?“, deja se simte incomodata de prezenta acesteia si intra in carapacea ei, de unde nu iese prea curand.
- reprezentantele sexului frumos nu apreciaza sfaturile in bucatarie.
Daca in urma cu cativa ani, cand erau novice in arta culinara, cereau sfaturi culinare, acum au deja experienta si stiu ce si cum sa-i pregateasca partenerului.


pus acum 13 ani
   
icsx
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Complicat rau cu femeile astea.

_______________________________________
Imi place sa fiu la curent cu Stirile zilei si sa stau la Hoteluri din Romania

pus acum 13 ani
   
bogdan_2xl
MEMBRU VIP

Din: '89
Inregistrat: acum 16 ani

icsx a scris:

Complicat rau cu femeile astea.

+1


pus acum 13 ani
   
Helpyou
Membru Junior

Inregistrat: acum 13 ani
Nici ca se putea o caracterizare mai exacta. Intr-adevar, cand ajungi la 30 de ani...vezi lumea altfel, te vezi pe tine insuti altfel. Se schimba toate in jurul tau, sau doar te schimbi tu. 
Oricum, faina prezentare a femeii ajunsa la 30 de ani.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la