Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forum Romania Inedit / TV Shows / Seriale turcesti Moderat de 80Inanna, Nero, Saw, Silva, cuculean
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Iubire ascunsă (Ask-i memnu)



Turcia, 2008, serial (AP)

regizor: Hilal Saral
scenarist: Melek Gençoglu, Ece Yörenç
compozitor: Toygar Isikli
producător: Kerem Çatay

Distribuţia:
Beren Saat (Bihter Yöreoglu)
Kivanç Tatlitug (Behlül Haznedar)
Nebahat Çehre (Firdevs Yöreoglu)
Nur Aysan (Peyker Yöreoglu)
Ilker Kizmaz (Nihat Önal)

Serialul "Iubire ascunsă" este o adaptare a unui roman celebru scris de îndrăgitul romancier şi dramaturg turc, Resat Nuri Guntekin, iar scenariul este semnat de acelaşi Melek Gencoglu - regizor al serialului "Poveste de familie".
Alături de actori talentaţi ce vor ţine intriga serialului, îl veţi putea revedea pe îndrăgitul actor Kivanc Tatlitug, protagonistul din "Iubire de argint" şi "Menekşe şi Halil". La vârsta de numai 25 de ani, Kivanc are în palmares numeroase roluri în seriale de succes şi se mândreşte cu noua titulatură acordată de presa turcă: cel mai sexy actor în viaţă din Turcia, în anul 2009.
Povestea serialului începe cu Adnan (Selcuk Yontem) care, după pierderea soţiei sale, s-a retras din viaţa socială, iar singura sa ocupaţie a devenit grija celor doi copii ai săi, Nihal şi Bulent. Ei locuiesc în una dintre cele mai frumoase vile din Istanbul, împreună cu personalul casei - o dădacă pe jumătate franţuzoaică, Deniz, şi un tânăr pe nume Behlul, fiu al unei rude mai îndepărtate de care Adnan a avut mereu grijă.
Printr-o coincidenţă Adnan o revede pe Bihter, fata unei familii importante din Istanbul, şi o dată cu această reîntâlnire sentimente de dragoste care până acum păreau uitate vor ieşi la iveală. Firdevs este o femeie foarte ambiţioasă. Este într-o competiţie continuă cu propriile fiice, Bihter şi Peyker. Este genul de femeie pe care nu a afectat-o nici măcar moartea soţului şi chiar după decesul acestuia a continuat să fie prezentă la toate activităţile vieţii sociale şi să fie una din cele mai atrăgătoare femei.
Bihter o consideră pe mamă vinovată de moartea tatălui ei şi îi este ruşine că este fiica unei astfel de femei. Ea va accepta să strângă mâna plină de încredere întinsă de Adnan şi să-şi continue viaţa împreună. Inocenţa va fi umbrită de trădare. Pasiunea şi dragostea vor fi mai presus decât logica.

Sursa este Kanal D, inregistrare in format avi, 640x480, 25 fps

Episoadele, in ordinea aparitei lor, le veti gasi aici:

Download Iubire ascunsa  (Ask-i memnu)



sau aici:




Inimă nebună (Deli yürek)



Turcia, 1999, film serial de aventură (AP)

regizor: Osman Sinav, Mustafa Sevki Dogan
scenarist: Murat Bicak, Güliz Kucur, Ömer Lütfi Mete, Bahadir Özdener
producător: Mustafa Sevki Dogan
monteur: Ibrahim Sanver Özcan

Distribuţia:
Bahar Akça
Kürsat Alniaçik (Savas Dogan)
Nejmi Aykar (Dayi)
Mustafa Basbug (Selim)
Mehtap Bayri (Nazli Miroglu)

Yusuf Miroglu (Kenan Imirzalioglu), protagonistul serialului este un tânăr soldat înrolat în armata turcă care, odată reîntors acasă, este pus în tot felul de situaţii stranii. Chiar în ziua în care îşi vizita familia, aflată în Istanbul, are loc un atac terorist al unei grupări separatiste în care un maior şi doi soldaţi îşi pierd viaţa. Întâmplarea face ca Yusuf, să treacă prin centrul oraşului, chiar în acel moment. Curajul său salvează vieţile a zeci de oameni aflaţi în bătaia armelor, astfel el este supranumit sergentul - erou.
La scurt timp, o cunoaşte pe frumoasa Feraye (Oylum Okten), învăţătoare la o şcoală specială de surdo-muţi. Între ei se naşte o frumoasă poveste de dragoste. Dragostea celor doi se înteţeşte în momentul în care el află că Feraye a avut grijă de micuţa Ayse, o fetiţă rămasă orfană, Yusuf fiind singura ei familie. Viaţa lui Yusuf se complică în momentul în care, Kara Hamit - un important om de afaceri se întoarce în Istanbul. Ce legătură există între Yusuf şi Hamit?

Sursa este Kanal D, inregistrare in format avi, 640x480, 25 fps

Episoadele, in ordinea aparitei lor, le veti gasi aici:

Download Inima Nebuna (Deli yürek)




Dragoste şi pedeapsă (Ask ve ceza)



Turcia, 2010, film serial de acţiune


regizor: Kudret Sabanci
compozitor: Kiraç
producător: Erol Avci

Distribuţia:
Murat Yildirim (Savas Baldar)
Nurgul Yesilcay (Yasemin)
Tomris Incer (Sahnur Baldar)
Feride Çetin (Çiçek Baldar)
Gökçe Yanardag (Nazan)
Sennur Kaya (Leyla)
Oktay Gürsoy (Cem)
Emrah Elçiboga (Esref)

Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o tânără în vârstă de 25 de ani care se pregăteşte să se căsătorească. Înainte de nuntă cu o săptămână, îl prinde pe viitorul ei soţ în pat cu prietena ei. Pentru că sora cea mică a lui Yasemin a rămas însărcinată foarte tânără şi a murit în urma unei întreruperi de sarcină, tatăl ei, înainte de a muri, a pus-o pe Yasemin să jure că nu va fi cu nimeni înainte de căsătorie. Ea a încercat să îşi ţină promisiunea făcută însă din cauza trădării iubitului ei, nu va reuşi.
Dezamăgită de cele întâmplate, Yasemin se duce pentru câteva zile la mama ei, care locuieşte în Bodrum. Acolo îl va cunoaşte pe Savas (Murat Yildirim), într-un bar, şi îşi va petrece noaptea cu el. Va rămâne însărcinată, mama ei nu-i va da voie să facă întrerupere de sarcină aşa că Yasemin va fi nevoită să facă acest copil fără ca Savas să ştie deoarece ei se revăd abia după un an de zile, după ce ea va naşte.
Savas este fiul uneia dintre cele mai mari familii din Van. O familie strâns legată de tradiţii şi obiceiuri. Savas s-a întors de curând în ţară, el fiind plecat până atunci la studii, în străinătate. La scurt timp după ce se întoarce acasă, fratele său mai mare şi tatăl lui mor într-un accident de maşină. Conform tradiţiei, Savas va fi cel care va deveni capul familiei, şi tot conform tradiţiei, el trebuie să se căsătorească cu soţia fratelui său, rămasă văduvă.

Sursa este Kanal D, inregistrare in format avi, 640x480, 25 fps

Episoadele, in ordinea aparitei lor, le veti gasi aici:

Download Dragoste si pedeapsa (Ask ve ceza)


si aici:




EZEL



Cu un buget de peste 300 000 de euro pe episod, peste 30 de locuri de filmare în Istanbul, cu o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie de peste 100 de persoane, EZEL este un serial care se ridică la calitatea producţiilor hollywoodiene. Datorită audienţelor record înregistrate în Turcia, dar şi succesului răsunător la târgul de produse de televiziune de la Cannes, Ezel este considerat nouă revelaţie de pe piaţa media internaţională.

“EZEL” este povestea de viaţă a lui Omer, un tânăr îndrăgostit şi plin de speranţă, care urma să se căsătorească cu fata visurilor lui după terminarea armatei. Destinul însă îşi spune cuvântul, iar acesta se trezeşte brusc la închisoare, acuzat de crimă. Femeia pe care o iubea, Eysan, şi cei mai buni prieteni, Cengiz şi Ali, îi întinseseră o cursă, care l-a aruncat departe de familie şi de tot ce iubea. Reuşind să scape din închisoare, Omer îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi devine, astfel, Ezel, un om al cărui principal scop este răzbunarea. Va reuşi Ezel să îşi înăbuşe dragostea pe care încă i-o poartă lui Eysan pentru a-şi duce la îndeplinire planul?


Sursa este Kanal D

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD EZEL





1001 de Nopti - 1001 Gece



Turcia, 2006, serial, color
Recomandat acordul părinţilor

regizor: Kudret Sabanci
scenarist: Mehmet Bilal, Murat Lütfü
operator: Tolga Çetin
muzica: Kiraç
producător: Erol Avci
monteur: Sema Göksu Tanaman

Distribuţia:
Halit Ergenç (Onur Aksal)
Bergüzar Korel (Sehrazat Evliyaoglu)
Tardu Flordun (Kerem Inceoglu)
Ceyda Duvenci (Bennu Ataman)
Metin Çekmez (Burhan Evliyaoglu)

Sehrazat s-a căsătorit cu Ahmet, fiul unei familii renumite, în ciuda faptului că familia acestuia a fost împotriva acestui mariaj, şi au un copil împreună.
Ahmet moare într-un accident de maşină înainte ca cel mic să împlinească un an iar Sehrazat rămâne singură în lupta pt supravieţuire. Însă necazurile ei nu se sfârşesc aici şi primeşte o nouă lovitură de la viaţă atunci când află că băieţelul ei este bolnav de leucemie şi trebuie să lupte din toate puterile pentru a-şi putea salva copilul.
Povestea începe în momentul în care trebuie să facă rost de 200.000 de dolari ptr transplantul fiului ei. Tratamentul este stabilit, este găsit şi un donator din Azerbaician , doar problema banilor urmează să fie rezolvată.
La început Sehrazat îi cere ajutorul socrului său, un om cu o putere finanaciara impresionantă. Însă fără rezultat. După câteva încercări nereuşite se hotărăşte să ceară un împrumut unuia dintre cei doi patroni ai companiei la care lucrează. Însă propunerea pe care o va primi de la şeful sau îi va da viaţa peste cap şi totul va lua o altă întorsătură.


Sursa este Kanal D (episoadele sunt inregistrate din sursa Dolce TV, au rezolutia 640x480, pe 1 CD si, normal, contin titrare in limba romana)...


DOWNLOAD 1001 nopti - Binbir Gece (serial complet)




Yanik Koza - Tradare in familie

Turcia, 2005, serial, color (AP)



regizor: Murat Saraçoglu, Mesude Erarslan
scenarist: Ertan Kurtulan
compozitor: Tamer Ciray
operator: Murat Ceylan
producător: Hayri Aslan
monteur: Onur Koçak

Distribuţia:
Yavuz Bingol (Galip Çelebi)
Basak Köklükava (Hanzade Çelebi)
Mustafa Alabora (Asaf Çelebi)
Billur Al (Yonca)
Kamil Atliman (Nedim)

Povestea serialului are în centrul atenţiei familia Celebi, lider în industria textilă dar şi una dintre cele mai bogate din oraşul Bursa, Turcia.
Galip (Yavuz Bingol), patronul firmei şi Hanzade Celebi, soţia sa, au un fiu în vârstă de 10 ani, pe nume Omer care suferă de astm bronşic. Ei îşi iubesc enorm copilul şi fac tot ce le stă în putere ca micuţul să nu ducă lipsă de nimic şi să beneficieze de cel mai bun tratament.
Este o zi minunată de primăvară iar familia Celebi aniversează ziua de naştere a fiului lor şi totul pare a fi desprins dintr-o carte cu poveşti. Toată lumea este acolo, Omer primeşte atenţia tuturor şi este foarte fericit.
Viaţa familiei este netulburată până în momentul în care apare Candan, o tânără care susţine că este însărcinată cu fratele lui Galip, Akin.
Candan merge la un ziar renumit din Bursa şi le propune o ştire în acest sens, în ideea de a se răzbuna pe Akin şi familia Celebi care, consideră ea, au batjocorit-o.
Galip nu stă deoparte şi sare în ajutorul fratelui, încercând să rezolve această problemă pe cale amiabilă cu Candan, pentru a evita un scandal care le-ar afecta imaginea şi liniştea familiei.
Cei trei, Galip, Akin şi Candan, merg la un spital în Istanbul pentru a face testul de paternitate al copilului pe care Candan susţine că îl are în urma relaţiei pasagere cu Akin. Dintr-o greşeală a doctorului de la clinică, care era şi doctorul familei Celebi, Galip află că suferă de o boală şi nu poate avea copii.
În momentul acela Galip îşi dă seama că a fost trădat de soţia sa, că Omer nu este fiul său şi caută să afle adevărul.

DOWNLOAD TRADARE IN FAMILIE - YANIK KOZA:





Son Bahar - Un Nou Destin



Sabiha, casatorita cu Mehmet, au impreuna o fiica si locuiesc in Germania, amandoi lucreaza intr-un abator. Mehmet insa este implicat in afaceri cu droguri, dar in acelasi timp, mai are un copil - Memo _ cu Lale. Decis sa se retraga in Turcia, este omorat in fata sotiei si a fiicei. Sabiha, se intoarce in Istambul, unde afla de aventura lui Mehmet, iar Lale isi paraseste copilul, lasandu-l in grija lui Sabiha. In celalat capat al Istambulului traieste Galip, patronul unei tipografii, care este casatorit cu Nursel. Soarta face ca Sabiha si Galip sa se intalneasca si sa se infiripe o dragoste frumoasa intre cei doi. .

Povestea de dragoste dintre Galip si Sabiha,cu toate incercarile, va avea bineinteles un final care arata ca dragostea invinge.

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

Download Son Bahar




ALIYE - FARA COPII MEI NICIODATA




Aliye, protagonista noului serial "Aliye”, este căsătorită cu un important om de afaceri şi mamă a doi copii. Aceasta locuieşte împreună cu soţul, copiii, soacra şi cumnata într-o casă mare în Edirne, familia soţului fiind una din cele mai înstărite şi respectate familii din zonă.

Soarta ei se schimbă complet când într-o zi Aliye află întâmplător că este înşelată de soţul ei. Mai mult decât atât este devastată când află că acea femeie este însărcinată şi aşteaptă un copil care este al lui Sinan, soţul lui Aliye.

În momentul în care Aliye află, îşi ia copiii şi pleacă de acasă ca să se stabilească lângă singura ei rudă în viaţă, la unchiul său stomatolog care locuieşte în Istanbul. Sinan, soţul ei, află că a fost părăsit şi începe căutările şi o găseşte pe Aliye în gară chiar înainte ca trenul să plece şi reuşeşte să îi ia unul dintre copii.

După toate aceste întâmplări Aliye va încerca să îşi construiască o nouă viaţă în Istanbul, iar în acelaşi timp va lupta să îşi recapete celălalt copil rămas la soţul ei pe care acesta refuză să i-l dea.

Cum va reuşi să supravieţuiască şi să-şi reîntregească familia, află din 2 august, de luni până sâmbătă, începând cu ora 17:00.

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

DOWNLOAD ALIYE




LA MANA DESTINULUI (Beyaz Gelincik)



Turcia, 2005, dramă, 60 minute

Distribuţia:
Erkan Petekkaya (Ömer Aslanbas)
Sezin Akbasogullari (Ceren Duru)
Ismail Hacioglu (Mehmet Ali Aslanbas)
Tülin Özen (Meryemce Aslanbas)
Betül Sahin (Gülizar Aslanbas)
Seyda Sasmaz (Zeliha Karakucak)
Ayçin Tuyun (Ceyhan Aslanbas)
Altan Erkekli (Halil Aslanbas)

Omer Aslanbas (Erkan Petekkaya), un chipeş şi prosper om de afaceri din Adana, oraş situat în partea central-sudică a Turciei, conduce compania Aslanbas pe care familia lui o deţine de mai bine de 20 de ani.
El este personajul cu greutate din companie şi burlacul favorit al înaltei societăţi. Omer face parte dintr-o familie numeroasă şi este foarte atent când vine vorba de nevoile celor din jur. Familia lui deţine mai multe terenuri pe care se cultivă bumbac şi, pe lângă grija pe care o poartă familei, el este foarte ataşat şi de muncitorii care lucrează pe câmpurile cu bumbac, astfel că Omer nu este doar şeful, ci şi prietenul lor.
Cu o corporaţie este prosperă şi datorită angajaţilor pricepuţi, o mare contribuţie la succesul firmei o are tânăra Cerem (Sezin Akbasogullari). Ea lucrează ca inginer agricol la compania Aslanbas şi este foarte apreciată, fiind una dintre cele mai pricepute experte ale corporaţiei.
Cerem este o tânără frumoasă şi deşteaptă însă, sufletul ei ascunde o mare durere.
Cerem era doar o fetiţă când, sub ochii ei, i-a fost omorâtă întreaga familie, întâmplare petrecută în urmă cu 20 de ani.
Se pare că tocmai familia Aslanbas se face vinovată de acest lucru. Cerem s-a întemniţat în întuneric. Îşi caută plină de speranţă trecutul. Prietena ei cea mai bună Diyar, de profesie avocat, o ajută să afle cât mai multe detalii despre această tragedie şi, tot ea o sfătuieşte să dea uitării această etapă neagră a vieţii ei, să înceapă o nouă viaţă, departe de firma la care lucrează.
Cerem nu renunţă şi singurul ei scop va fi acela de a-i face să plătească pe adevăraţii vinovaţi de moartea familiei ei.
Cerem îl întâlneşte pe Omer iar acesta este îngenuncheat de frumuseţea şi isteţimea ei. Între cei doi se va naşte o interesantă poveste de dragoste.
Cine se gândeşte însă, că această dragoste o va pune într-o situaţie foarte delicată, înfricoşătoare şi frumoasă în acelaşi timp?

Inregistrari Dolce TV, 640x480, 25fps, AUDIO 128 kbps, stereo CBR

Download La Mana Destinului


sau


POVESTE DE FAMILIE



“Poveste de familie” este un serial inspirat după romanul lui Reşat Nuri Güntekin (romancier/dramaturg turc), regizat de Melek Gençoglu şi beneficiază de o distribuţie excepţională din care fac parte: Halil Ergün (Ali Riza Tekin), Güven Hokna (Hayriye Tekin), Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin).

"Poveste de familie" este o ecranizare fascinantă a vieţii de zi cu zi a unei familii obişnuite din Turcia. Una dintre fete este admisă la o universitate din Istanbul. Atunci ei decid să se mute cu întreaga familie în marele oraş.

Din acel moment, Ali Riza începe să vadă cu alţi ochi viaţa pe care a avut-o până acum. Mutarea la Istanbul nu le simplifică situaţia, ci dimpotrivă.
Adaptarea la noua viaţă, cheltuielile pe care le presupune creşterea copiilor şi faptul că Ali Riza este şomer, le îngreunează traiul şi întreaga familie este supusă unor mari încercări de viaţă.

Lucrurile se complică într-un mod neaşteptat pentru întreaga familie şi de aici începe lupta pentru o viaţă mai bună.
Titlu original:
Yaprak dökümü

Distribuţie:
Fahriye Evcen
Halil Ergün (Ali Riza Tekin)
Güven Hokna (Hayriye Tekin)
Bennu Yildirimlar (Fikret Tekin)
Gökçe Bahadir (Leyla Tekin)
Caner Kurtaran (Sevket Tekin)

Anul:
2006

Genul:
Dramă

Scenariu:
Melek Gençoglu, Resat Nuri Güntekin, Ece Yörenç

Inregistrari Kanal D, aici:




INIMA NU RESPECTA REGULI



TV rip, rezolutie 640x480


sau


Stapana Inimii


În anii 1950, Muzaffer, unul din cei mai bogaţi moşieri din Turcia, se îndrăgosteşte nebuneşte de Gullu, o fată simplă, muncitoare într-una din fabricile sale.

Gullu (Ozgu Namal) este o fată foarte frumoasă dar foarte săracă, care lucrează la una dintre fabricile lui Muzaffer (Mehmet Aslantug), cel mai mare bogătaş din Adana (oraş situat în sudul Turciei).

Gullu este îndrăgostită de Kemal (Câner Cindoruk), angajat ca mecanic în aceeaşi fabrică. Cei doi se iubesc foarte mult şi doresc să îşi întemeieze o familie imediat ce ea va împlini 18 ani. Din cauză că îl iubeşte pe Kemal dar şi pentru că nu aduce familiei toţi banii pe care îi câştigă la fabrică, Gullu a fost agresată de aceştia de foarte multe ori, bătăile fiind la ordinea zilei. Familia se opune cu vehemenţă acestei relaţii pentru că vor ca viitorul soţ al feţei să fie un bogătaş, să îi scoată din sărăcie şi încearcă cu disperare să o mărite cu nepotul proprietarului fabricii, Ramazan (Necip Memili) care oferă o mulţime de bani pentru ea.

Bogătaşul Muzaffer revine în Adana, după o călătorie de 6 luni prin Europa, iar acest lucru îi va schimba cu totul destinul lui Gullu.

Povestea căpătată o mai mare intensitate când Muzaffer o întâlneşte pe frumoasa fată. Muzaffer era văzut ca un om indiferent, total dezinteresat de muncitorii care lucrau în fabrica lui, lăsându-i pe aceştia de cele mai multe ori fără salarii şi lipsindu-i de orice drepturi. Asta până când frumoasa Gullu îi va cere socoteală bogătaşului pentru lipsurile pe care muncitorii le îndură de atâta timp.

Muzaffer este cucerit de frumuseţea şi curajul fetei şi va face totul pentru ca aceasta să îi devină soţie. Gullu devine astfel, stăpâna moşiei.

Ce sens va da ea, prosperităţii, admiraţiei de care se bucură şi puterii pe care o are asupra oamenilor, acum, când viaţa ei s-a schimbat radical? Îi va ajuta ea pe săraci, pe oamenii lângă care a crescut, sau îi va trata cu indiferenţă şi îi va exploata ca pe nişte sclavi?

Inregistrari Kanal D (cablu TV)

Download Stapana Inimii:


sau



Cantec fara sfarsit



Dupa succesul rasunator al serialului “1001 de nopti” in care frumoasa si talentata actrita a interpretat rolul lui Sehrazat, Berguzar Korel revine intr-un rol mai incitant ca oricand in serialul Cantec fara sfarsit.

Frumoasa Belgin Feraye (Berguzar Korel) provine dintr-o familie nevoiasa din Izmir. Ea a avut o copilarie nefericita iar in urma unui abuz fizic, a ramas insarcinata la varsta de 15 ani. A dat nastere unui copil pe care l-a numit Yasar, insa tatal ei vitreg l-a dat spre adoptie unei familii bogate din Urla, iar pe ea a alungat-o de acasa.

Opt ani mai tarziu, Feraye devine cantareata intr-un club de noapte si, in tot acest timp, ea nu inceteaza sa isi caute fiul. I s-a dus vestea pentru vocea si frumusetea ei, lucruri care l-au vrajit pe Servet, un client obisnuit al clubului. El isi doreste enorm ca Feraye, “Sultana noptilor din Izmir”, sa ii fie partenera de viata, desi el este casatorit. Servet este casatorit cu Kevser si, in urma cu 8 ani, ei au infiat un baiat pe care-l cheama Toprak. Ei fac parte acum din familia marelui bogatas Kadir Akkovan, o familie numeroasa si foarte instarita din Urla, care se ocupa de fabricarea dulceturilor si conservelor. Kadir Akkovan, tatal lui Servet si al altor patru copii, isi iubeste foarte mult nepotul si doreste ca el sa ramana mostenitorul fabricii. Tatal baiatului nu doreste insa acest lucru, mai ales ca numai el si sotia stiu “secretul” infierii lui Toprak.

Yaman Akkovan (Bulent Inal), fratele lui Servet si unchiul lui Toprak, este “stalpul familiei” si se intelege de minune cu nepotul sau. El nu s-a casatorit pentru ca nu a gasit inca o femeie care sa ii ofere o dragoste care sa il faca sa vada “altfel” lumea.
Intamplarea face ca Feraye merge la o “petrecere” pe un iaht, obligata fiind de catre patronul clubului in care canta, iar acolo lucrurile degenereaza si Feraye se arunca in mare ca sa scape de acesta. In aceeasi seara, Yaman si nepotul Toprak, aflati la pescuit in apropierea casei lor o zaresc in apa pe Feraye si o salveaza de la inec. Din acel moment, totul se schimba pentru Yaman, Feraye si Toprak intr-un fel halucinant si fascinant.

Inregistrari Kanal D (Sursa; Dolce TV si cablu TV)

Download Cantec fara sfarsit:


sau



Lale
(Lale devrí)

Turcia, 2010, serial (AP)

regizor: Yasin Uslu, Merve Girgin
scenarist: Şebnem Işigüzel, Eylem Canpolat, Sema Ergenekon
producător: Sükrü Avsar

Distribuţia:
Tolgahan Sayisman
Emina Türkcan Sandal
Serenay Sarikaya
Hatice Arslan
Kenan Bal
Gül Onat
Serra Yilmaz
Hakan Pişkin

Serialul prezintă povestea a două familii aflate într-un conflict fără sfârşit. Familia Ilgaz tocmai ce s-a mutat în Istanbul din Anatolia, iar familia Taskiran este una dintre cele mai cunoscute din Istanbul, aflată însă în pragul falimentului. Familia Taskiran este rafinată, sofisticată şi se învârte în cele mai selecte cercuri sociale ale oraşului. După moartea tatălui, afacerea a început să meargă din ce în ce mai prost şi ajunge la un pas de colaps. Cu toate acestea, mama este determinată să păstreze stilul de viaţă al familiei cu orice preţ, apelând inclusiv la planuri mârşave şi intrigi. De cealaltă parte, familia Ilgaz este extrem de conservatoare, aflată pe culmile succesului. Mama şi unchiul sunt obsedaţi de control, ambiţioşi, tradiţionalişti şi hotărâţi să facă orice pentru a ţine familia unită. Dragostea dintre Lale, fiica lui Zumrut Taskiran, şi Cinar, unicul fiu al familiei Ilgaz, va încerca din răsputeri să înfrunte toate piedicile puse în cale de cele două familii. Tulip Age este o poveste plină de conflicte, minciuni şi intrigi.

Download episoade:
user: free si pass: 1234

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Saw
Moderator

Din: Audiobooks Section
Inregistrat: acum 17 ani


Code:

Pus sus, o perioada



_______________________________________


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Ezel - update cu ep. 54
Inima Nebuna - update cu ep. 25
Iubire Ascunsa - update cu ep. 24 (va urma in acest weekend si ep. 25)
Tradare in Familie - update cu ep. 49


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc multumesc multumesc mult.

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Daca cineva urmareste serialul Tradare in familie sa-m spuna si mie daca ultimele 2-3 episoade sunt OK (ca ordine, ma refer) Cei de la Kanal D au pus drept numarul episodului niste numere aiurea si vreau sa vad daca ma insel eu sau ei....

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! Serialul Tradare in familie este perfect, nu avem problemme , dar mi-e destul de penibil sa va spun ca am gasit ep.54 de la serialul inima nebuna unde va la serialul  EIZEL.In speranta ca nu v-am suparat va multumesc si va rog sa continuati tot asa cu postarea serialelor care le coborim la greu,
Multa sanatate!!!  


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Dragoste si pedeapasa, ep 1-23


sau


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
delfhinblue
Membru Junior

Din: Turda
Inregistrat: acum 16 ani
Buna ziua,
Are cineva serialul Iubire de argint toate episoadele?
Multumesc frumos anticipat


pus acum 13 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc pentru frumoasele seriale.
La serialul Dragoste si pedeapsa nu aveti CD-ul 2 de la episodul 26?


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Ba da, il postez in dimineata asta, scuze pentru inconveniente

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Ce bine ca-l aveti! Multumesc mult pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Inima Nebuna Ep 1-68...Enjoy!

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Buna ziua, episodele 84,85 si 86 din Iubire ascunsa le aveti?La ora cand este difuzat serialul eu sunt la munca si nu am cum sa il vadd atunci, va multumesc pentru restul episoadelor, daca nu erati voi nu le vedeam

pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
  Tin sa va multumesc de inca o mie de ori pentru seriozitatea si colosala munca depusa de dv. va urmarim in continoare si va dorim multa sanatate si noroc!!  

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Sunt toate acolo, vedeti ca sunt 2 pagini (scrie in dreapta jos)...Ultimul episod postat este 86


sau


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
multumesc mult de tot, eu jos nu ma uitam sa vad daca mai sunt si alte pagini ) ,

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Imi cer scuze pentru ep 88 de la Iubire Ascunsa (lipseste vreun sfert de ora de la sfarsit)...Deasemenea ep. 72 de la Inima Nebuna il voi posta cand voi gasi o alta sursa

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
O sa inregistrati si serialul care o sa inlocuiasca "Iubire ascunsa"? Se anunta a fi interesant.

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am sa incerc...Pe de alta cale, din motive tehnice serialul finalul serialului Inima Nebuna va fi postat doar pe fileserve (adica aici)...Cat de curand episoadele postate pe filefactory vor fi sterse...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Iubire Ascunsa - serial complet 

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
  Multumesc mult pentru toate serialele postate de dv. sper ca in limita posibilitatilor sa ne mai bucurati si in continoare cu postarile dv, cu stima ma inclin.  

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Urmariti noul serial
LA MANA DESTINULUI (Beyaz Gelincik)




Download La Mana Destinului


(Pentru mai multe informatii urmariti postul initial)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
La IUbire Ascunsa, ep 88 era cumva incomplet, am gasit sfarsitul si al posta episoadul complet...Cine doreste sa aibe serialul complet este rugat sa downloadeze episodul corect de la adresa

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc frumos pentru tot ce postati aici si va doresc sa continoati tot asa!!!!

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Buna ziua, Hristos a inviat!

Aveti cumva ep 3 si 4 din La mana destinului?


pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Sunt pe drum...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc frumos

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Dragoste si Pedeapsa ep 1-33


sau


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
tot eu ) , episodul 3 nu il ai?ms pt restul 

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Episodul 3 l-am postat dar este o versiune "nuked" ca sa zic asa - lipsesc vreo 20 de minute de la final, daca apare vreo alta sursa am sa completez..Intre tim am facut update la Inima nebuna 1-83)
Dragoste si Pedeapsa (ep 1-34) si La Mana Destinului (ep 1-5)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Ai pus din greseala ep 34 cd 2 de la dragoste si pedeapsa, la adresa pt episoadele din La mana destinului

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Totul e OK acum...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
La mana destinului - updtae cu ep 1-7
Dragoste si pedeapsa - completat cu episoadele lipsa pe fileserve )
Ezel - update ep 1-75 pe si

Modificat de johnnybegoode (acum 13 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 13 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
La mana destinului update ep 1-11..

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update:
La mana destinului 1-12:
Dragoste si pedeapsa: sau


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Va multumesc!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
File name: Inima Nebuna Ep 86.avi File size: 700.06 MB
File name: Inima Nebuna Ep 87.avi File size: 700.06 MB
File name: Inima Nebuna Ep 85.avi File size: 585.57 MB


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! asi dori sa stiu daca inca cineva sa intilnit cu problema mea am cobrit serialul Inima nebuna pina la ep. 79 de aiciin colo incerc sa cobor si nu reusesc sa iau tot episodul coboara pina la 450-500mb dupa care ma intrerupe, are cineva vreo ideie cam ce asi putea face? Multumesc!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Inima Nebuna ep 1-88
Dragoste si Pedeapsa ep 1-36: sau


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc pentru ca, datorita dvs., pot sa vad serialele preferate. Mult succes in continuare.

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc mult!!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
La Mana Destinului update ep. 1-16

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Opash
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Multumesc mult pentru serialul ”La mana destinului”. 

Modificat de Opash (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Inima Nebuna Ep 1-93:
Dragoste si Pedeapsa Ep 1-38:
La mana Destinului Ep 1-20:
Ezel: 1-77:
   

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Opash
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Vreau să-ți mulțumesc incă odată pentru serialul La mâna destinului.
Aș avea o sugestie:nu ai putea să-l urci și pe fileserve,pentru că de pe filefactory se descarcă foarte incet,câte 4 ore pentru fiecare episod.Poate mi se întâmplă numai mie,nu știu.
Mulțumesc!


pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc pt.toate serialele postate!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani

Opash a scris:

Vreau să-ți mulțumesc incă odată pentru serialul La mâna destinului.
Aș avea o sugestie:nu ai putea să-l urci și pe fileserve,pentru că de pe filefactory se descarcă foarte incet,câte 4 ore pentru fiecare episod.Poate mi se întâmplă numai mie,nu știu.
Mulțumesc!


Multumesc pentru multumiri, poftim "La mana destinului" pe fileserve:


S-au updatat si Ezel si Dragoste si Pedeapsa (Pe filefactory si fileserve)

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Opash
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani

johnnybegoode a scris:



Multumesc pentru multumiri, poftim "La mana destinului" pe fileserve:


Cu riscul de a mă repeta...Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!


Aș vrea să incep să descarc și Ezel.Obișnuiam să-l urmaresc la tv,dar la un moment dat l-am abandonat.


pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! la sesialul Eizel aveti si ep 78 cd 1? Va multumesc!

pus acum 12 ani
   
megsory
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
La Inima nebuna ati sarit de la episodul 96 la ep.99. Pe restul nu le aveti?

pus acum 12 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
johnnybegoode iti multumesc din suflet pt serialul La mana destinului, fara tine nu l-as fi putut vedea ca nu am cum din pacate.Azi sunt libera si ma pun pe descarcat sa recuperez episoadele pe care le-am pierdut.
Am deschis si eu televizorul azi ca nu l-am mai deschis de mult si am vazut un promo pe Kanal D ca reincepe Poveste de familie.Eu pe acesta l-am urmarit doar putin si vreau sa iti spun ca este un serial minunat.Mi-ai face o mare bucurie, atat mine si cred ca si altora daca ai putea si ai avea cum sa ne bucuri si cu acest serial.

Iti multumesc inca o data, si inca o data pentru tot ceea ce ne-ai oferit pana acum.   


pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Intr-adevar, Poveste de familie e un super serial. O sa-l reia de la inceput sau continua cu ultimul sezon? Am inteles ca o sa fie dimineata la ora 10. Ora este imposibila pentru majoritatea.
Poate ne salvati si de data asta.
Oricum, va multumesc pentru toate serialele.
Eu salvez in paralel mai multe seriale postate de dvs.
Succes in continuare.


pus acum 12 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Teofana din cate am vazut din promo o sa il reia de la inceput, eu zic ca este mai bine asa pentru ca multi din noi nu l-am vazut de la inceput, nici macar eu nu l-am vazut de la inceput, dar atat cat l-am vazut m-a captivat povestea.
O sa il bage in locul emisiunii Nora pentu mama ca din cate am auzit se termina sambata.
Eu salvez toate serialele pe dvd-uri sa le am, cand sunt acasa si nu am net mai bag cate un dvd si revad unele seriale.


pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
sunt fan seriale turcesti si nu gasesc cuvinte sa va spun cat de mult ma bucur ca v-am gasit. si, bineinteles, va multumesc din suflet ca existati si ne faceti posibila intalnirea cu serialele preferate si cu fanii lor, evident
va multumesc din suflet pentru efortul vostru absolut dezinteresat!
va pup , pa-pa!


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
va multumesc tuturor pentru gandurile bune, dar am sa va rog sa aveti un pic de rabdare cu aparitia tuturor serialelor postate de mine, sunt in proces de renovare totala la casa si momentan sursa inregistrarilor este cablul TV, net nu am decat pe mobil, dar pe parcurs voi posta si ep lipsa, asa ca "stay tunes".

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Asteptam oricat pentru ca merita. Multumim ca in plin santier nu ne-ati uitat.
Spor la munca.


pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Asi dori sa te ajut la renovare dar stau cam departe in ISRAEL iti doresc spor la treaba si sa stiti ca noi asteptam cuminti sa reveniti.  

pus acum 12 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani

johnnybegoode a scris:

va multumesc tuturor pentru gandurile bune, dar am sa va rog sa aveti un pic de rabdare cu aparitia tuturor serialelor postate de mine, sunt in proces de renovare totala la casa si momentan sursa inregistrarilor este cablul TV, net nu am decat pe mobil, dar pe parcurs voi posta si ep lipsa, asa ca "stay tunes".


Avem destula rabdare pt serialele turcesti, iti urez sa ai spor la renovat si sa iasa cat mai frumos ceea ce faci.Iti multumesc inca o data pt tot ceea ce faci pt noi, ma bucur ca le inregistrezi tu si nu faci ca altii, sa descarci de prin alte parti si sa le pui aici.
Spor la treaba 


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Incet-incet am inceput recuperarea episoadelor lipsa, am updatat La Mana Destinului pana la ep. 36, Dragoste si Pedeapsa ep. 42 (pe Filefactory si Fileserve), Inima Nebuna ep. 105...

Am o rugaminte: daca gaseste cineva (youtube, etc, etc) ep. 3, 29 si 30 de La mana destinului sa ma anunte si pe mine...

Stima

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani

Ntalia a scris:

Teofana din cate am vazut din promo o sa il reia de la inceput, eu zic ca este mai bine asa pentru ca multi din noi nu l-am vazut de la inceput, nici macar eu nu l-am vazut de la inceput, dar atat cat l-am vazut m-a captivat povestea.
O sa il bage in locul emisiunii Nora pentu mama ca din cate am auzit se termina sambata.
Eu salvez toate serialele pe dvd-uri sa le am, cand sunt acasa si nu am net mai bag cate un dvd si revad unele seriale.



si eu salvez pe dvd.! am multe din serialele turcesti difuzate.
dar Poveste de familie nu am reusit sa-l vad si m-as bucura daca ar putea fi postat aici, am auzit ca merita vazut.

multumesc inca o data celor care depun  atata munca pentru noi, absolut dezinteresat!
you are the best!


pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update la serialele postate de mine...

Poveste de Familie (inregistrari Kanal D), aici:

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani

johnnybegoode a scris:

Update la serialele postate de mine...

Poveste de Familie (inregistrari Kanal D), aici:




O sa inregistrati Poveste de familie? Mii de multumiri pentru tot ce faceti pentru noi.


pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Serialul La mana destinului are doua episoade cu nr. 37?

pus acum 12 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani

johnnybegoode a scris:

Update la serialele postate de mine...

Poveste de Familie (inregistrari Kanal D), aici:


Mii de multumiri pt Poveste de familie, nu stii cat de fericita m-ai facut
Inca o data, mii de multumiri


pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! scuzati-mi intrebarea la serialul Poveste de familie va apare si ep.5 ?

pus acum 12 ani
   
999
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
Serialul valea lupilor (Kurtlar Vadisi) il are cineva?

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Dragilor, va anunt ca timp de vreo 10 zile voi lua o binemeritata pauza (plec in concediu)...Nu va impacientati, serialele se inregistreaza in continuare, insa upload-ul se va face pe la sfarsitul luni..Pana atunci va doresc toate cele bune...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Teofana
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani

johnnybegoode a scris:

Dragilor, va anunt ca timp de vreo 10 zile voi lua o binemeritata pauza (plec in concediu)...Nu va impacientati, serialele se inregistreaza in continuare, insa upload-ul se va face pe la sfarsitul luni..Pana atunci va doresc toate cele bune...



Va doresc concediu placut. Sa aveti parte de vreme buna.
Multumesc ca nu ne-ati uitat.


pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
eu zic ca ar fi mai bine sa urci episoadele numai pe fileserve. viteza de descarcare e mult mai buna si nu e nici timpul de asteptare.
dar asta e numai parerea mea.
multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi.


pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
concediu placut !

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Inainte de plecare am postat episoadele din saptamana care a trecut....

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Distractie placuta!!!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update la serialele cunoscute....    

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
Ntalia
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
multumim din suflet 

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
si eu multumesc ! nu ma asteptam sa revii atat de repede. pupici!

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Bine ai revenit!! Multumim pentru update!Sport la munca!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am updatat cu ep 1-56 din serialul La Mana Destinului si pe Fileserve:

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
ooo, I love you for that!

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc pentru update!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am postat episoade noi la seriale si am reusit sa gasesc (multumesc pe aceasta cale userului ce mi-a trimis linkurile) La Mana Destinului Ep 30...    

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Desemenea am completat episoadele lipsa de la Dragoste si Pedeapsa pe fileserve: si de la Ezel:

Modificat de johnnybegoode (acum 12 ani)


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc mult!

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
ce harnic esti , se vede ca ai fost in vacanta !
multumim frumos!


pus acum 12 ani
   
Opash
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Mulțumesc mult pentru toate serialele!
Pentru că nu pot să le văd la tv,ești salvarea mea și cred că și a multor altora. 

Modificat de Opash (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc pentru toate updatele facute, si va doresc multa sanatate si fericire!!  

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Ne-ati uitat???

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Stay tunes, va urma un update masiv cu toate episoadele aparute pana azi...
NB - Cum sa va uit?    


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update La Mana Destinului ep 1-72 pe Filefactory si Fileserve...
Urmeaza maine celelalte seriale


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
  Mii de multumiri!!!

pus acum 12 ani
   
marilyne
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
multumesc mult !

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Am urcat si episoadele lipsa de la celelale seriale (Ezel, Dragoste si Pedeapsa, Poveste de familie) pe serverele binecunoscute

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
    Multumesc mult, nici nu va puteti inchipui ce bine ne-ati facut,  

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Salut! Poate cineva sa-mi explice de ce nu pot cobori ep 25 cd2?

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
De la ce serial?

NB Serialele au fost updatate...


_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Scuza-ma ca nu am specificat serialul e vorba de serialul poveste de familie. Multumesc pentru interesul dv. ca totul sa mearga bine!

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
  Domnule muncesti nu te incurci! Multumesc pentru ultimile update! Va urez sanatate multa!

pus acum 12 ani
   
johnnybegoode
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 18 ani
Update cu episoade noi...

_______________________________________
Seriale TV:. User free pass 1234. Detalii PM.
Filme romanesti ftp:/filmero.zapto.org:21 user: rom pass: 1234

Ore de functionare: L-V: 16.00-24.00, S-D: 07.00-23.00

pus acum 12 ani
   
paska-v
Membru Senior

Inregistrat: acum 18 ani
Multumesc mult! Asteptam si ep. 79 de la serialul La mina destinului.  

pus acum 12 ani
   
keren21
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
am downloadat cateva episoade din serialul Poveste de familie, initial se copia un episod in apoximativ 1h, aqm se copiaza in 4h; Dc s-a micsorat viteza?

pus acum 12 ani
   
skap
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
Apropo ma chinui si eu sa descarc serialul 1001 de Nopti - 1001 Gece de pe filefactory dar merge foatre greu se poate urca pe megaupload sau macar vreo idee ca sa descarc mai repede stau la 700m 2 ore si ceva. Cu respect

pus acum 12 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la