Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / orgasm simultan comparat cu alinierea planetelor...rar si spectaculos Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
pufuletz15
Membru Senior

Din: timisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Corpul iti arde, dar nu-l mai simti. Aerul s-a rarefiat dintr-o data; o secunda vie, palpitand fara contur precis, a prins sa se dilate peste amandoi. Sampania explodeaza, paharele fierb si se revarsa… Tocmai s-a consumat unul dintre acele momente magice in care tu si iubitul tau ati urcat Everestul in acelasi timp.

Un act sexual in care partenerii reusesc sa se sincronizeze sublimeaza intr-un generator de energie, comunicare si buna dispozitie. Suna bine, nu-i asa? Si atunci de ce e atat de greu sa intri pe aceeasi lungime de unda cu iubitul tau?

Pentru ca acest fenomen seamana cu alinierea planetelor: e ceva rar si spectaculos.

Barbatii si femeile se excita in mod diferit (si la intensitati diferite) - e foarte dificil ca partenerii sa citeasca si sa dea impreuna paginile din cartea unei partide de sex. Dar cu putina inventivitate - folosind tehnici simple de respiratie sau exersand pozitia favorita, de exemplu - cresc sansele de a ajunge la orgasm simultan.

Citeste si pregateste-te sa va auziti inimile batand la unison.

Respira-ti calea spre orgasm
Unul dintre motivele care le incetinesc pe femei in cursa catre climax este respiratia superficiala. Muschii (inclusiv vaginul) au nevoie de oxigen din belsug pentru a-si ambala motoarele orgasmice.

Respira alert (de preferat pe gura) pentru a capata impusul de oxigen necesar sincronizarii cu ritmul iubitului tau. Sfat: Imagineaza-ti ca pompezi aer in interiorul zonei pelvisului.

Incordeaza - relaxeaza
Nu se poate sa nu fi auzit ca exercitiile Kegel imbunatatesc performantele sexuale. Dar stiai ca daca le faci in timpul actului sexual te paste un orgasm tsunamic?

E simplu: incordeaza-ti in mod repetat muschii pubococcigieni (cei pe care ii contractezi daca incerci sa opresti jetul de urina), cand penisul lui se retrage si relaxeaza-i cand intra.

In definitiv, orgasmul nu e decat o serie de contractii musculare. Aceasta metoda rastoarna perspectiva: in loc sa astepti ca orgasmul sa declanseze contractiile, iei tu initiativa provocand climaxul.

Invatati-va unul altuia gradele de excitare
Adeseori ratarea unui orgasm simultan e cauzata o simpla neintelegere. Iubitul tau, de exemplu, ia anumite gesturi sau reflexe ca semne sigure ca esti la cateva secunde de marele O, cand de fapt, abia te-ai incalzit. Multe cupluri nu ajung niciodata la un extaz comun pentru ca interpreteaza gresit mesajele pe care si le trimit unul altuia. Incercati acest exercitiu: in timp ce faceti dragoste, folositi o scala de la 1 la 10 pentru a exprima cat de excitati sunteti fiecare (1 insemnand "deloc", iar 10 - "incredibil!"

E un joc care poate parea ridicol. Dar daca-l jucati cu umor, pastrandu-va in acelasi timp obiectivitatea, e foarte util.

Observati ce indicii fizice si verbale corespund diverselor numere ca in viitor sa stiti exact cum sta celalalt - ca sa pasiti in acelasi ritm.

Hatana-ma, hatana-ma!
Numai 9% dintre cupluri ajung in mod curent la orgasm simultan in pozitia misionarului. Preocupat de problema, sexologul american Edward Eichel a reconditionat aceasta pozitie. Varianta inventata de el, "tehnica alinierii coitale", creste spectaculos probabilitatea producerii orgasmului simultan.

Pasii sunt foarte simpli: (1) incepeti intr-un misionar clasic, (2) apoi torsul lui se ridica, (3) miscarea devine mai mult leganat decat impingere.

Studiile facute de Eichel arata ca 77% dintre femei ajung sigur la extaz folosind varianta imbunatatita a misionarului (dintre care 36% au parte de orgasm in acelasi timp cu partenerii lor). "Pozitia asta functioneaza pentru ca ofera contact clitoridian constant la fiecare miscare a barbatului", explica inventatorul ei.

Pe indelete
Faceti dragoste ca intr-un film dat cu incetinitorul. Un ritm rapid si sustinut oboseste simturile; la polul opus, o "plimbare de voie" permite corpurilor sa se adapteze, sa se potriveasca si tensiunea ajunge sa se acumuleze la cote incredibile. Desfatati-va agale, fara graba.

Izoleaza-te temeinic
Vanarea mistretului cu colti de argint necesita maxima concentrare. Trebuie sa te asiguri dinainte ca nu veti fi intrerupti. Trage telefonul din priza, inchide usa de la dormitor, aranjeaza-ti pe noptiera toate lucrurile de care ai nevoie (un pahar de apa, prezervativul etc.) inainte sa purcedeti la lupta.

Si pe deasupra…
Daca te excita sa stai deasupra, iata un truc care sa-ti sporeasca placerea. Trage-ti picioarele spre inapoi, ca genunchii tai sa-i fie mai aproape de coapse decat de piept. Arcuieste-te pana ce linia spatelui cade perpendicular pe pat. Arcul acesta format in corpul tau exercita presiune maxima asupra zonei clitorisului. In plus, ai controlul asupra ritmului si profunzimii penetrarii. Categoric, pozitia asta a lansat multe femei pe orbita orgasmului.


_______________________________________
Ironia vieţii este că, de îndată ce nu te mai preocupă bunurile lumeşti şi succesul lumesc, se deschide o cale prin care ele te năpădesc.

pus acum 18 ani
   
jaquesss
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
io sunt fericit in sinea mea, prietena mea nu termina decat in acelashi timp cu mine,o fi bine n-o fi bine, asta e.... doresc asha ceva si la altii care n-au avut.....

pus acum 17 ani
   
asdfghjkl
Membru Puf

Inregistrat: acum 18 ani
jaquesss -7mai joaca frate la 6 din 49 ca esti suspect de norocos

pus acum 17 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

asdfghjkl a scris:

jaquesss -7mai joaca frate la 6 din 49 ca esti suspect de norocos


invidie ??????


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 17 ani
   
bunycuta
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
[/u][/img][img][/url][url]

pus acum 16 ani
   
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani

bunycuta a scris:

[/u][/url][url]


n-am inteles ce vrea sa insemne !!!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 16 ani
   
COEUS
Membru Puf

Din: Madrid
Inregistrat: acum 17 ani
Orgasmul simultan este dat de mai multe variabile iar una dintre ele, foarta importanta este compatibilitatea. Cu sotia mea mereu mergem la aceeasi gara dar cu foste prietene nu mi se intampla mereu si daca vroiam sa se intample trebuia sa ma sincronizez eu. In schimb acum vine de la sine. Mai este vorba si de putin altruism din partea noastra a barbatului pt ca noua ne este mai simplu sa ajungem la climax. Salutari.

_______________________________________
...at my signal, unleash hell...



pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la