Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Alexandrina1
Femeie
22 ani
Arges
cauta Barbat
22 - 46 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / practic in dormitor... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
pufuletz15
Membru Senior

Din: timisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Rezolutia 1: O sa devii cea mai sexy persoana pe care o cunosti
Cat de sexy te simti? Ei bine, exact atata si esti! Spre sexifierea ta crescanda, te incurajam calduros sa te uiti in oglinda si sa te admiri singura, sa iti cumperi lenjerie de senzatie, sa zambesti mai des, sa mergi dreapta pe strada si sa nu te strambi cand vanzatorul de ziare fluiera dupa tine. Doar esti cea mai frumoasa femeie din oras, ce poate face saracul?

Rezolutia 2: N-o sa mai incerci sa "performezi", o sa incerci sa te simti bine
Intrebarea nr. 1 "cand vine vorba de sex: ce sa faci ca sa se simta el bine?" Raspunsul simplu: sa dai dovada de entuziasm pentru actiune . "Cel mai sexy lucru pe care-l poate face o femeie in pat este sa imi arate ca ma vrea rau de tot! Ma innebuneste chestia asta" (A.N., 26 de ani) In concluzie, sexul ar trebui sa fie distractie, nu concurs! Chiar daca mai apar uneori si momente jenante.

Rezolutia 3: o sa renunti la clisee
Stii ceva? E ok daca nu te omori dupa lumanari, daca muzica lenta mai degraba te adoarme decat sa te puna in dispozitie de joaca, daca declaratiile mai mult sau mai putin siropoase te fac sa razi in hohote in loc sa te impresioneze sau iubitul tau ti se pare mult mai sexy cand se intoarce transpirat de la fotbal decat cand tocmai a iesit fresh de la dus. Nu te lasa intotdeauna purtata de val, mai bine initiaza-ti partenerul in ceea ce-ti place cu adevarat. Chiar daca s-ar putea sa fie surprins la inceput

Rezolutia 4: o sa incerci ceva nou
Fiecare din noi are o macar o curiozitate mica de asternut, un lucru pe care nu l-a incercat niciodata, dar care taaare ar tenta-o. Pentru unele poate fi sexul oral, pentru altele o pozitie mai "tantrica" Ehh, spatiu de desfasurare sa fie, ca fantezii... destule. Pune macar una in practica!

Rezolutia 5: o sa vorbesti. Despre sex, desigur.
Si nu, nu ne referim la "da", "e bine", "au, mai la stanga", "ahhh" sau orice alte exclamatii de gen. De fapt, nu ne referim la vorbitul "in timp ce", la indicatii sau discutii teoretice de genul "mie imi place sa... tie cum iti place?" Nu. E vorba de... preludiu in cuvinte, daca vrei. "Nimic pe lume nu mi se pare mai excitant decat o conversatie foarte, foarte insinuanta. Flirt hardcore, daca vrei. Imi place o femeie care stie sa se exprime sexy fara sa fie vulgara, care stie sa ma faca sa ma gandesc la anumite lucruri fara sa le spuna pe nume. " Ai inteles? Antreneaza-ti deci potentialul erotic... flirtand! Chiar si la serviciu

Gata! Acestea sunt cele cinci hotarari care iti vor imbunatati viata sexuala in mod sigur. Acestea fiind zise (si, speram noi, puse in practica in viitor) - promitem solemn ca e ultimul articol despre rezolutii pe 2005. De acum, sa trecem la partea practica. Si in dormitor. Have fun!


_______________________________________
Ironia vieţii este că, de īndată ce nu te mai preocupă bunurile lumeşti şi succesul lumesc, se deschide o cale prin care ele te năpădesc.

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la