Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / SEXifiaza-ti dormitorul Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
pufuletz15
Membru Senior

Din: timisoara
Inregistrat: acum 18 ani
In mod ideal dormitorul ar trebui sa fie o camera cu un pat, destinata somnului si unei alte activitati nocturne. Insa, de obicei, camera pentru dormit mai e si camera de lucru, si garderoba, camera de calcat rufe... si mai are si televizor! In cazul asta, e aproape obligatoriu sa ai la indemana un mic "arsenal de sexifizare", de folosit in momentele fierbinti.

Lumanari. Da, clasicele lumanari, care totusi au intotdeauna efect - mult, mult mai sexy decat lumina de bec, chiar de la veioze mici. Lumanarile parfumate sunt si mai bune. Ai grija sa ai si ceva cu care sa le aprinzi, doar n-o sa te intrerupi ca sa te apuci sa cauti chibrituri in toata casa.

Ulei parfumat pentru masaj. Nu e obligatoriu sa fie ceva special, poti improviza: de exemplu, ulei pentru bebelusi sau ulei de masline cu esenta de portocale, mango, vanilie... sau orice aroma iti place.

Prezervative si lubrifianti. Protectia e obligatorie, dar fa-o distractiva: umple o cutie mica sau un cosulet cu prezervative de toate culorile, aromele si texturile, apoi pune-ti iubitul sa inchida ochii si sa aleaga.

Jucarii. Daca n-ai calcat in viata ta intr-un sex-shop, e timpul sa o faci. Nu e absolut nimic rusinos si vei vedea ca, intr-un fel, e ca si cand te-ai duce la supermarket, iar personalul e de obicei foarte serios si respectuos. Si oricine ar trebui sa aiba acasa macar o pereche de catuse pufoase

Si vorbind de catuse pufoase... alte chestii de legat: o esarfa de matase pentru ochi, ciorapi (nu sosete ) sau alte legaturi moi pentru incheieturi si asa mai departe.

Carti, reviste, filme cu tenta erotica. Asta ca sa aveti ce va citi unul altuia ca preludiu, ca sa aveti ce privi sau asculta si, cine stie, ca sa va mai dea niste idei.

Muzica de atmosfera. Eh, aici e interpretabil pentru ca pe unii s-ar putea sa ii excite ritmurile de house (incredibil, dar adevarat), altii prefera muzica atat de lenta ca te-adoarme. E bine sa ai o selectie de stiluri si ritmuri diferite, ca doar n-o faci la fel de fiecare data.

Sexy food (dar in frigider, evident). Ciocolata, frisca, iaurt cu fructe, miere... in general cam tot ce se poate intinde pe ceva si are gust bun. - O cutie mare de servetele, pentru ca invariabil la un anumit moment va trebui sa se faca si curatenie.

Gata! Acestea fiind zise, credem noi c-am epuizat strictul necesar ca sa-ti asiguri nopti foarte, foarte fierbinti.


_______________________________________
Ironia vieţii este că, de īndată ce nu te mai preocupă bunurile lumeşti şi succesul lumesc, se deschide o cale prin care ele te năpădesc.

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la