Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / GPS Maps & Mapping - Download / Garmin Mobile XT Windows CE (Smailo HD 4.3) Moderat de Crizzu, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
sorinel30
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Dupa doua nopti de chin am reusit sa pun pe un Smailo si Garminul.Aveti mai jos linkul de unde puiteti downloada programul este configurat sa mearga pe WM.Ce.cu tot ce trebuie in el.Se pot instala toate hartile compatibile Garmin,aveti si Keygenul pentru deblocare harti si soft cu tot cu tutorial si un Map Id Finder foarte bun.



pus acum 13 ani
   
budo8002
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Salut,am o problema cu Smailo HD 43,care s-a blocat in urma unui unlock, apoi, dupa reset, booteaza, dar nu mai apar iconitele;doar bara de sus cu ceasul ,bateria,BT,WIFI si card. Se poate face ceva?
Multumesc pentru eventuale solutii...


pus acum 13 ani
   
sorinel30
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Salut
Poti incerca sa descarci programul asta de aici si incearca sa vezi daca mai poti salva ceva.Problema ta e in butare undeva prin registri nu mai stiu pe unde am gasit scris pe un forum cauta si tu.E posibil sa se fi dus naibi sistemul cel mai bine ar fi sa mergi cu el la garantie daca mai ai.


pus acum 13 ani
   
budo8002
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc, am incercat, dar nu merge. Am gasit un flashtool pentru MT331(procesorul meu), insa imi trebuie un cablu miniusb/serial-to USB pe care nu-l am.

pus acum 13 ani
   
buzoianu
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Salut !
Am un PDA Mio R64.3.101, pe care am instalat Garmin dar nu vrde harta.Am incercat sa -l setez pe port serial Com 2 insa merge pe intermediate driver


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la