Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 Profile
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Cum fac bărbaţii sex în funcţie de zodie Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Orice bărbat are anumite tehnici erotice care îl definesc. Eşti curioasă cum face sex noul tău iubit? Zodia lui îţi dezvăluie indicii cel puţin interesante.

Berbec

În pat bărbatul Berbec este un leader şi îţi lasă impresia că este puternic, spontan, cu o imaginaţie sexy, dar uşor pretenţios, pentru că dă cam multe indicaţii. Deşi n-ai crede, acest semn de foc ştie când să fie romantic, dar şi când să ia atitudine.  În timpul sexului te va aşeza pe spate şi te va domina stând deasupra ta. Va avea însă grijă să se sincronizeze cu ritmul tău. Adoră să îl zgârii uşor şi să îi muşti lobul urechii, în timp ce îi şopteşti extazul pe care ţi-l produce.

Taur

În pat bărbatul Taur este un explorator al seducţie, caracterizat simplu, prin senzualitate. Nu ai cum să nu recunoşti un Taur în timpul sexului. El este cel care transformă penetrarea în artă, alternând-o pe cea superficială cu cea adâncă, iar, mai apoi, ritmul lent cu cel rapid. Preferă să stai pe faţă, iar el să stea întins deasupra ta, timp în care să te sărute pe spate şi să îţi muşte gâtul şi umerii. Adoră să te joci cu mâinile pe trupul lui în timpul sexului.

Gemeni

În pat bărbatul Gemeni este jucăuş, pentru că îi place să tachineze. Este amator de jocuri erotice, pe care le consideră preludiul perfect. În timpul sexului nu concepe să staţi doar în pat. Te va răsfăţa cu un sex oral în bucătărie şi îţi va povesti ce vrea să îţi facă în dormitor, pentru ca tu să fii cea care trage de el. Are o imaginaţie bogată, aşa că nu contează în ce poziţie se petrece acţiunea, dacă scenariu include o fantezie de-a voastră. Adoră să te vadă victimă a tachinărilor sale.

Rac

În pat bărbatul Rac este deosebit de empatic. Îţi lasă impresia că îţi citeşte gândurile şi te impresionează la el pofta cu care îţi îndeplineşte dorinţele. Să te vadă în extaz este pentru Rac o privelişte incitantă pe care o va explora, aşa că amândoi aveţi de câştigat. În timpul sexului acest nativ vrea să te privească în ochi, aşa că va alege acea poziţie care permite contactul vizual, dar şi mângâieri tandre. Adoră să vadă că te laşi purtată de val şi nimic în jurul tău nu mai contează.

Leu

În pat bărbatul Leu vrea să fie în centrul atenţiei, lucru nu neapărat rău, pentru că va face lucruri care să te impresioneze, cum ar fi să lungească cât mai mult actul sexual. Îţi dă impresia că este viril, pasional, dar puţin dur, pentru că poate deveni insensibil, în încercarea de a domina scena patului. Pentru cele care preferă sexul mai sălbatic, aceasta este însă o altă calitate. Îi place să înceapă cu un preludiu ca la carte şi să continue cu o poziţie în care el domină, cum ar fi doggie style. Pont: complimentează-i tehnica!

Fecioară

În pat bărbatul Fecioară nu se teme să te lase pe tine să joci rolul dominant. Este atras de femeile puternice, gata să-i arate că în pat nu el conduce, chiar dacă este reprezentantul sexului tare. Aşa că acest nativ îţi lasă impresia în timpul sexului că vrea să vadă de ce eşti în stare. O poţi lua ca pe o provocare de a-ţi testa limitele sexuale. Te va pune deasupra lui, îşi va aşeza palmele după ceafă şi te va ruga să-i faci ce vrei tu. Nu este o ocazie cu care te întâlneşti în fiecare zi. Adoră să facă pe inabordabilul şi să vadă ce tactici de seducţie abordezi tu.

Balanţă

În pat bărbatul Balanţă are calităţi rare, precum răbdarea şi romantismul. Îţi dă impresia că te pune pe tine pe primul plan. Nu se grăbeşte să înceapă actul sexual şi pune mult accent pe atmosferă şi preludiu, aşa că te va răsfăţa cu un masaj erotic, dar se aşteaptă să îi în întorci favoarea. Mizează pe egalitate în dormitor. În timpul sexului te lasă pe tine să alegi poziţiile, pentru că îi plac femeile care au iniţiativă. Are bun simţ şi în dormitor, aşa că se va asigura că ai orgasm de fiecare dată. 

Scorpion

În pat bărbatul Scorpion este de neoprit. Are mereu poftă de sex, dar nu neapărat pentru plăcerea fizică, cât pentru conexiunea profundă pe care o are cu partenera în timpul sexului. Îţi dă impresia că a citit întreaga carte Kamasutra înainte, iar acum pune în aplicare ce a învăţat… spre extazul tău. În timpul sexului alege poziţiile de sex care îi dau libertate de mişcare, pentru a te ameţi cu stilurile lui variate. Te strânge cu forţă şi te atinge cu fineţe pentru că îi place să păşească pe linia fină dintre plăcere şi durere. Adoră să vadă că oscilezi între cele două în pat cu el.

Săgetător

În pat bărbatul Săgetător este greu de caracterizat pentru că este în continuă schimbare. Aşa că îţi dă impresia că este un amant imprevizibil. În general preferă ritmul rapid în materie de sex, aşa că te va lua pe sus în timp ce găteşti în bucătărie şi va trece fulgerător peste preludiu, dar şi de la o poziţie de sex la alta. Are nevoie de noutate în timpul sexului. Mereu alt loc, alt scenariu şi alte tehnici. Ce ar vrea el de la tine? Să ţii pasul cu el şi să îl surprinzi din când în cand cu o schimbare de ritm, chiar dacă asta înseamnă să îl mai domoleşti pe al lui.   

Capricorn

În pat bărbatul Capricorn este un partener de cursă lungă. El ia în seamă mai ales partea fizică a actului, aşa că îţi dă impresia că sexul este pentru el un sport de performanţă. În timpul sexului este atent să aleagă poziţiile de sex din care îţi poate stimula zonele erogene, cum ar fi sânii şi clitorisul. Preferă sexul mai liniştit, dar de lungă durată, aşa că în pat cu el vei acumula multă tensiune sexuală, care, într-un final, se va descărca într-un orgasm cutremurător. Capricornul adoră o femeie care are grijă să creeze o atmosferă armonioasă înainte de sex. De restul se ocupă el.

Vărsător

Vărsătorul este un bărbat intelectual care nu se dezice nici în aşternut. Dacă pentru tine sexul este mai mult decât o activitate fizică, Vărsătorul promite să te satisfacă. Printre tehnicile tipice acestui nativ se numără preludiul în care îi oferă partenerei orgasm fără penetrare. Cu cât te vede mai excitată, cu atât devine mai ingenios, aşa că nu este exclus să te lege de mâini şi să te atingă pe tot corpul cu o pană, timp în care îţi spune ce îţi va face după ce îţi dă drumul. În pat preferă femeile care îi împărtăşesc această atitudine raţională şi nonconformistă asupra sexului.

Peşti

În pat bărbatul Peşti nu se fereşte să trăiască la intensitate maximă sexul cu iubita. Cel puţin aşa îţi dă impresia, atunci când îţi şopteşte vorbe fierbinţi şi te strânge în braţe, ca să te simtă cât mai aproape de el. Alege poziţiile de sex comode, care îi permit să închidă ochii şi să se bucure fizic şi mental de act împreună cu tine.  Bărbatul Peşti ştie cum să alunge inhibiţiile oricărei femei pentru că începe sexul într-un ritm lent cu atingeri tandre şi îl continuă într-un ritm din ce în ce mai frenetic, moment în care vei simţi că ai intrat în transă şi doar el te poate elibera.

articol de Stela Moisescu


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 13 ani
   
funman
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 13 ani
La mine se potriveste 80% 

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
brutalistu
Pe lista maro

Inregistrat: acum 18 ani
La mine se potrivesc toate.

get it?


_______________________________________
Reasonable Astartes Chapter -"Let's talk first!"

pus acum 13 ani
   
alinavasiliu
MEMBRU VIP

Din: Satu Mare
Inregistrat: acum 16 ani
aici toate zodiile is bune in pat? 

_______________________________________









pus acum 13 ani
   
iosk
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 15 ani
Adevarat..  

_______________________________________
Adevarul,pur si simplu,este rareori pur si nu este niciodata simplu ."

pus acum 13 ani
   
vladvah77
Membru Puf

Din: AIUD
Inregistrat: acum 13 ani
Și la mine se potrivește peste 75%!

_______________________________________
HACK FREE or DIE !

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la