Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 7 minciuni despre barbati si sex Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
1. Picioare mari = penis mare

Aceasta este o mare (sau posibil mica) minciuna. Ipoteza a fost chiar testata de cercetatori curiosi care au facut un sondaj printre 3.100 de barbati. Ei au fost atent masurati, insa nu s-a gasit nicio legatura intre marimea pantofilor si cea a penisului. Un alt studiu organizat de University College London nu a gasit nicio relatie intre cele doua masuratori, concluzie la care a ajuns si raportul "Can Shoe Size Predict Penile Length?" ("Poate marimea pantofilor sa prezica lungimea penisului?".
2. Barbatii au tot timpul chef de sex

"Acesta este un mit total si chiar unul foarte periculos", spune dr. Ian Banks, expertul pe probleme legate de sanatatea masculina a Asociatiei Britanice de Sanatate.

El spune ca modul in care societatea se adreseaza barbatului, ca unui adolescent flamand de sex, ii face pe barbati sa incerce sa se ridice permanent la inaltimea asteptarilor, cand, de fapt, exista suficiente motive pentru ca lor sa nici nu le treaca prin minte cuvantul "sex".
3. Barbatii vor mai mult sex decat noi

Dr. Ian spune ca aceasta este partial adevarat, totul depinzand de varsta, barbatii atingandu-si apogeul sexual mai devreme decat femeile. Aceasta inseamna ca barbatii si femeile au niveluri diferite de dorinta, in diferite perioade ale vietii lor.

Astfel s-ar putea explica numarul tot mai mare de femei mature care se cupleaza cu parteneri mult mai tineri. Psihologul Lesley Perman-Kerr considera ca acest mit poate sa se fi nascut din faptul ca barbatii au un apetit ceva mai "uniform", decat femeile care sunt afectate de schimbarile hormonale.
4. Erectia medie - 8 centimetri

Sigur! Iar cupa medie de sutien este 24 DD.

Dr. Lesley spune ca macismul si bravada sunt pentru a impresiona femeile, pentru a speria barbatii si pentru a ascunde nesigurantele. De aici provin si miturile despre marimi generoase ale penisului, dar improbabile.

"20 de centimetri vezi pe canalele porno", spune Dr. Lesley. Dar desi acest mit a facut multi barbati sa se simta nesiguri, este generat tocmai de catre acestia.
5. Barbatii se gandesc la sex la fiecare 7 secunde

"Acesta este un mit total ridicol", afirma Dr. Rachel Vreeman de la Scoala de Medicina de la Universitatea Indiana.

"Daca presupunem ca un barbat normal este treaz 16 ore pe zi, el ar trebui sa se gandeasca la sex de peste 57.000 de ori in fiecare zi. Asta inseamna aproape tot atat de mult cat respira, in timp ce este treaz. Cineva care se gandeste la sex atat de des este incapabil de a mai executa orice alte sarcini."
6. Barbatilor nu le place preludiul

"Majoritatea barbatilor chiar le place preludiul", sustine terapeutul in relatii, Paula Hall. "Le place sa atinga, sa priveasca, sa se joace si sa construiasca tensiunea. Mai mult, le place sa fie atinsi provocator. Probabil ca le place mai putin masajul sau stimularea non-genitala, dar este un mit ca nu ii intereseaza altceva decat orgasmul."

In plus, cercetarile arata ca majoritatea barbatilor fac sex oral cu partenerele lor - 71% dinte burlaci si 80% dintre barbatii insurati.
7. Barbatii sunt excitati doar de lenjeria sexy

In realitate, barbatii nu sunt atat de banali cum ne fac revistele sa credem. Sunt tot atatea gusturi pentru lenjerie, cate tipuri de modele exista.

Cercetarile arata ca lor le place varietatea. Deci daca vei purta aceeasi pereche de boxeri care ii plac in fiecare seara, probabil ca se va plictisi. Diferite stiluri de lenjerie reflecta diferite laturi ale personalitatii unei femei, deci va avea parte de o tipa noua in fiecare noapte.

Sursa : cosmopolitan

Modificat de caprioara1975 (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la