Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jasmmyne Profile
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 34 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Ghidul complet al punctului G Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Nu e cazul sa te mai intrebi daca punctul G exista - doctorii l-au identificat deja -, ci cata satisfactie iti poate da. Te sfatuim sa iei acest ghid cu tine in pat si sa profiti de placerea pe care aceasta particica a anatomiei tale ti-o poate darui.

Probabil ca ai auzit de studiul care "a facut valuri" pe la inceputul anului: un grup de cercet`tori de la King's College din Londra au intrebat aproximativ 1.800 de femei daca cred ca au un punct G si doar 56% au raspuns pozitiv. Procentul mic se pare ca a produs si mai multa neincredere in existenta propriu-zisa a punctului G.

Ei bine, chestia asta nu ne-a picat prea bine noua, redactiei COSMO, mai ales avand in vedere ca majoritatea sex-expertilor din toata lumea au confirmat ca (1) punctul G exista fara doar si poate si (2) fiecare femeie de pe Planeta are unul.

Modalitatea de a descoperi aceasta zona ultra sensibila din interiorul vaginului tau e doar inceputul distractiei. Ca si clitorisul, punctul G poate fi pus la treaba in numeroase feluri in absolut toate stagiile actului sexual, de la preludiu, pana la orgasm, transformand ceea ce tu considerai deja o experienta extraordinara intr-una si mai pasionala si mai intima.

Si nu vei fi singura care va atinge un nivel nou al satisfactiei. Pe masura ce iubitul tau foloseste aceste atingeri, trucuri si pozitii pentru a te excita mai ceva ca niciodata, si el va simti efectele. Cand veti atinge piscul placerii - un adevarat "G-gasm" - nu vei mai sti unde se termina trupul lui si unde incepe al tau.
Preludiu exploziv

Iata inca un lucru pe care punctul G il are in comun cu sfarcurile si clitorisul: cu cat creste "manunchiul" de senzatii, cu atat mai intens va fi sentimentul de eliberare care vine odata cu orgasmul. Foloseste aceste atingeri in timpul preludiului pentru a mari senzitivitatea corpului si a pune bazele unei explozii pe cinste.
Fericire in varful degetelor

Daca vrei sa-ti concentrezi atentia exact acolo unde trebuie, stimuleaza punctul G lovind usor zona respectiva cu ajutorul a doua degete, alternand atingerile cu fiecare deget. Poti fie sa faci tu chestia asta sau sa-l rogi pe iubitul tau.

STERGATORUL DE PARBRIZ
Atingerile alternative de care iti povesteam mai devreme creeaza un tip de placere, dar mai sunt si altele. Contactul neintrerupt, de exemplu, este la fel de intens. "Matura" zona in cauza cu degetul, ca si cum acesta ar fi un stergator de parbriz. Atingerea dintr-o parte in alta, fara a ridica degetul, stimuleaza un manunchi mare de nervi, creand placere in jurul punctului G.
Gimme a C

Stand pe o parte, cu iubitul in spatele tau, pune-l sa introduca un deget in vagin si sa-ti mangaie incet punctul G. Dupa cateva minute, spune-i sa-si aseze degetul mare pe clitoris, astfel incat mana sa ia forma literei "C".

Masandu-ti concomitent atat punctul G, cat si clitorisul, te vei excita mult mai repede. "Nervii clitorisului se extind pana la punctul G, asa ca dublul contact creeaza o placere de doua ori mai intensa", spune Fulbright.

DE SUS PANA JOS
Ingenuncheaza in pat, cu genunchii departati si toracele drept. Pune-ti iubitul sa se aseze in spatele tau si sa-ti introduca un deget in vagin.

In timp ce-ti mangaie punctul G, incurajeaza-l sa-ti mangaie si sanii, in special sfarcurile, astfel incat ambele zone erogene sa se umfle si sa se intareasca din cauza excitarii, spune Laura Berman, profesor doctor, profesor asistent de psihiatrie clinica si ginecolog obstetrician la Feinberg School of Medicine, Universitatea Northwestern, Chicago, si autoare a cartii "The Love Book".

Pozitii care te duc unde vrei

Ti s-a intamplat vreodata ca in timpul unei partide de sex, iubitul tau sa te atinga intr-un anumit fel si, deodata, un val de placere altfel, mai adanc, mai intens sa-ti biciuiasca placut tot corpul? Probabil penisul lui a atins punctul G.

Nu astepta pur si simplu, visand la astfel de accidente fericite. Urmatoarele pozitii iti asigura atingerea repetata a punctului G. Nu uita sa le introduci in "meniu".
G-Spot Joyride

Cea mai buna pozitie pentru stimularea punctului G este "femeia deasupra": tu controlezi adancimea si ritmul, iar daca te apleci un pic pe spate, permiti ca penisul lui sa-ti maseze exact peretele vaginal frontal.

"Asaza-te deasupra, cu talpile pe pat si genunchii indoiti in sus, spre tavan. Apleaca-te pe spate, tinandu-te cu mainile de soldurile lui, pentru a-ti mentine echilibrul, si misca-ti soldurile de sus in jos", spune Fulbright. "Nu va dura mult pana vei gasi exact unghiul care ti se potriveste."
Presiune la turatii maxime

Uite o pozitie incredibila pentru momentele cand ti-e cam lene: asaza-te deasupra, cu spatele la el, si apleaca-te astfel incat sa-ti sprijini spinarea pe pieptul lui. Lasa-l sa te patrunda si sa-ti atinga punctul G.

"Pune-l sa-ti mangaie cu mana muntele pubian, zona exterioara ce corespunde cu locul unde este pozitionat punctul G", spune Fulbright. "Aplicand presiune din ambele parti, te vei putea bucura de un grad ridicat de placere."

Cu spatele
Doggie-style este de asemenea o pozitie care ofera acces usor catre punctul G. Stand in patru labe, cu fundul ridicat si picioarele stranse, lasa-l sa te patrunda.

"Tinandu-ti picioarele apropiate, iti «strangi» vaginul, asa ca penisul lui va reusi sa atinga punctul G cu fiecare miscare", spune Berman.
Control misionar

Pozitia misionarului nu prea implica punctul G - atunci cand stai intinsa si iubitul tau se apleaca peste tine pentru a te penetra, penisul lui atinge mai mult peretele vaginal inferior, si nu pe cel frontal, acolo unde se gaseste punctul G.

Trucul pentru a aduce in scena punctuletul senzitiv este urmatorul: stand pe spate, cu cateva perne sub pelvis, adu-ti genunchii la piept inainte ca el sa te penetreze. Ca si la pozitia anterioara, peretii vaginali vor fi ingustati, permitand penisului sa ajunga la punctul G.

Dans in poala
Aceasta pozitie asigura maximum de apropiere. In timp ce iubitul tau sta in fund, cu picioarele incrucisate, asaza-te in poala lui, avand grija sa introduci usor penisul in vagin.

Tine-te de umerii lui sau roaga-l sa-ti sprijine soldurile in timp ce te misti de jos in sus.

Unghiul format permite penisului sa-ti atinga din plin peretele vaginal frontal, si, avand in vedere ca trupurile voastre sunt asa de inclestate, placerea va fi cu atat mai intensa si mai intima, spune Berman.
Servit fierbinte

Data viitoare cand lucrurile se infierbanta la bucatarie, asaza-te cu fundul pe masa, sprijinindu-te cu palmele de suprafata acesteia, pentru suport. Inconjoara-i talia cu picioarele si stai astfel incat iubitul tau sa te poata patrunde din picioare.

E de preferat ca vaginul tau sa fie paralel sau putin mai sus decat soldurile lui (s-ar putea sa fie nevoit sa-ti indoaie putin genunchii), pentru ca penisul sa intre in contact direct cu punctul G, spune Berman. Dupa care spune-i sa stea nemiscat in timp ce tu iti misti vaginul in cerc in jurul penisului sau, simtindu-l cum aluneca de-a lungul peretului vaginal frontal.

G-gasm gigantic
Am pastrat ce e mai bun pentru final. Asaza-te cu fata in jos si introdu o perna sub pelvis, astfel incat sa-ti ridice putin posteriorul.

Pune-ti iubitul sa se intinda peste tine, patrunzandu-te pe la spate. Pe masura ce intra mai adanc, penisul lui iti va atinge punctul G neintrerupt, spune Fulbright.

Iata care e partea si mai interesanta: pune-l sa-ti introduca o mana intre pelvis si perna si sa-ti mangaie clitorisul cu doua degete.

Ar trebui sa inceapa cu miscari lente, care sa creasca in intensitate pe masura ce tu te exciti mai tare.

Avand in vedere ca atat punctul G, cat si clitorisul sunt in contact direct, cel mai probabil vei primi cadou un orgasm deosebit de puternic, care este epitomul satisfactiei servite de punctul G.

Sursa : cosmopolitan

Modificat de caprioara1975 (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la