Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 20 de lucruri pe care nu le stiai despre orgasm Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Daca nu esti ocupata avand unul, macar citeste despre el. Pentru a-ti veni in ajutor, am selectat cele mai tari fragmente din noua carte "The Orgasm Answer Guide".

1. Te intrebi cum se simte orgasmul lui? Cercetatorii au descoperit ca descrierile barbatilor si cele ale femeilor despre momentul culminant sunt aproximativ la fel.

2. In medie, unui barbat ii trebuie intre doua si zece minute pentru a atinge nirvana, in timp ce pentru o femeie este nevoie de 20 de minute.

3. Pe de alta parte, orgasmul unui barbat este mai scurt decat al unei femei, al careia va dura intre trei si 15 secunde. Norocoaso!

4. Cuvantul "orgasm" vine de la grecescul "orgasmos", care inseamna "a fi excitat sau dornic". Iti suna cunoscut?

5. Femeile suficient de norocoase cat sa ejaculeze, de obicei elimina mai putin de o lingurita de lichid albicios si cu gust dulceag, atunci cand ating climaxul.

6. Indiferent de forma si marimea instrumentului sau, sansele ca tu sa castigi jackpot-ul in pat nu se schimba.

7. De obicei, orgasmul iti produce pulsatii de placere care ajung spre stomac. Aceasta miscare se considera ca ajuta sperma sa ajunga la ovulele tale. Dar in timpul menstruatiei contractiile circula in directia opusa.

8. Cu cat imbatranesti, cu atat durata orgasmelor tale va fi mai scurta, ceea ce iti ofera o scuza suficient de buna sa exploatezi la maximum aceasta perioada.

9. Poate ca nu pare mereu asa, dar si el devine la fel de sensibil ca tine dupa ce atinge punctul culminant.

10. Te-ai intrebat vreodata de ce nu poti sa iti controlezi expresia fetei cand ai un orgasm? Motivul este faptul ca partea din creier care controleaza durerea si cea care controleaza orgasmul sunt aceleasi.

11. Avantajul faptului ca arati ca si cum te-ar fi calcat cineva pe picior este ca sensibilitatea ta la durere se reduce la jumatate cand esti...preocupata.

12. Este posibil sa ajungi la climax in timpul somnului, dar daca te trezesti excitata nu inseamna ca ai o forma ciudata de somnambulism - placerea din timpul noptii este creata in creier, nu din stimulenti fizici.

13. Un orgasm arde doar doua sau trei calorii, ceea ce inseamna mai putin de o bomboana. Vestea buna este ca vei arde aproximativ 50 incercand sa ajungi acolo.

14. Este oficial: orgasmul este bun in cazul problemelor de sanatate. Beneficiile includ cresterea longevitatii, a imunitatii si reduce riscul de cancer si boli de inima.

15. Sarutul mortii - Desi sunt cazuri rare, unii barbati au gasit orgasmul ca fiind atat de intens incat i-a lasat morti. La propriu. Si este cu atat mai probabil ca acest lucru sa se intample cand orgasmul apare in timp ce isi inseala partenera.

16. Unul din trei barbati cu varste intre 18 si 59 de ani sufera de ejaculare prematura. Asta inseamna o multime de femei frustrate.

17. "G"-ul din "punctul G" este prescurtarea de la Gräfenberg, cercetatorul care a scris prima oara despre el, in 1950. Alte puncte magice pe care sa le cauti sunt punctul A (localizat pe peretii vaginului, imediat dupa punctul G) si punctul U (de-o parte si de alta a uretrei).

18. Poate ca te pricepi de minune sa te prefaci, dar exista cateva semne clare atunci cand Marele O este real: bataile inimii si respiratia cresc, pupilele ti se dilata, muschii vaginali ti se incordeaza iar pielea ti se imbujoreaza.

19. Desi orgasmul se simte aproape la fel atat la barbati, cat si la femei, al tau vine in valuri de placere, in timp ce al lui este un singur varf de extaz.

20. Orgasmele au efect pozitiv asupra unor aspecte extrem de importante, cum ar fi longevitatea. Cercetarile arata ca barbatii care au doua sau mai multe orgasme pe saptamana traiesc mai mult decat cei care au mai putine de atat. Si, in timp ce orgasmul femeilor nu a fost inca studiat separat, un alt studiu dezvaluie ca acelea care simt placere in timpul actului sexual au o viata mai lunga decat cele care nu prea se bucura de sex.

Sursa : cosmopolitan

Modificat de caprioara1975 (acum 14 ani)


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
vasile43
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
Foarte interesant articolul! Oricum conform ultimelor studii femeile iubesc ejacularea abundenta, si din cauza asta barbatii trebuie sa faca ceva pentr a marui cantitatea de sperma ejaculata. Eu spre exemplu folosesc [reclama] pt acest lucru,dar mai sunt in comert o gramada de alte suplimente  care au acest rol!

Mod edit: Subiectul topicului este ejacularea precoce, nu cea abundenta.


pus acum 11 ani
   
georgescu98
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
CAtegoric exista mai multe suplimente pe piata. Eu despre asta de care zici tu am auzit ca  ar fi bun la imbuntatirea performantelor sexuale si la obtinerea de orgasme mai puternice. Oricum sper sa nu am probleme de genu!

Mod edit: clona


pus acum 11 ani
   
ioanide
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Eu am cautat sa vad daca gasesc si alte suplimente care pot mari cantitatea de lichid ejaculat, dar nu am dat decat de [reclama]. Probabil sa nu fie chiar atat de multe produse. O sa intru si prin farmacii dar acolo au doar din astea generale pt potenta sau ejaculare precoce!

Mod edit: clona


pus acum 10 ani
   
adrian90
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
Si eu am folosit [reclama] si m-a ajutat destul de mult sa maresc destul de mult cantitatea de sperma ejaculata. Dupa ce am terminat tratamentul partidele mele sexuale impreuna cu prietena mea au devenit foarte incendiare!

Mod edit: clona


pus acum 10 ani
   
andreiopre
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
De unde se pot cumpara pastilele astea? Exista doar pe internet sau le gasim si in farmacii?
As vrea sa le incerc si eu, dar as vrea sa cumpar produsele originale!
Mersi fain!

Mod edit: clona
Cu asemenea mesaje isi tot ridica topicul, pentru reclama.


pus acum 10 ani
   
marcian10
Membru Puf

Inregistrat: acum 10 ani
Salut!
De ceva leacuri babesti, plante care ar putea ajuta la asa ceva stiti? Nu as vrea sa ma bag pe suplimente daca exista si alternativa! Astept  raspuns
Multumesc!


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la