Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Iasminica pe Simpatie
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Vrei sa o recuceresti? Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Toti ne dorim la un moment dat sa ne impacat cu un fost/o fosta. Daca visezi constanta la fosta ta iubita, probabil deja ai inceput sa pui la cale un plan pentru a o recupera.

Insa, atunci cand esti devastat dupa o despartire, probabil solutiile gasite de tine nu vor fi cele mai inspirate.

Pentru inceput, sa trecem in revista ceea ce NU ar trebui sa faci:

“De ce n-o suni din nou? Nu ai mai sunat-o in ultima ora.”
“Nu-i pasa de ce ai avut de spus? Atunci implor-o! Cu siguranta se va intoarce la tine!”
“Nici macar nu-ti mai raspunde la telefon? Atunci e timpul s-o terorizezi putin cu mesaje!”

Mai trebuie oare sa-ti spun ca aceste “metode” nu numai ca nu functioneaza, dar vor inrautati situatia?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa realizezi ca vei obtine un progres mai mare atata timp cat nu incerci sa faci totul de unul singur. Nimeni nu poate vedea lucrurile cu claritate atunci cand este coplesit de sentimente. Nu lasa emotiile sa puna stapanire pe tine – stai de vorba cu un prieten obiectiv inainte de a actiona in vreun fel. Si, daca crezi ca ti-ar folosi si parerea unei fete, iata cateva idei.

Recunoaste-ti greselile

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te uiti in urma si sa vezi unde ai gresit. Sigur ca intr-o relatie se afla intotdeauna doua persoane si amandoi sunteti de invinuit pentru problemele ce au intervenit intre voi, dar inainte de a arata cu degetul catre celalalt trebuie sa iti admiti propriile greseli.

Apoi, uita-te la personalitatea ta – este ceva schimbat in tine, fata de inceputul relatiei, atunci cand erati indragostiti? Daca da, fii pregatit pentru schimbare. De multe ori se intampla sa luam o relatie de buna, si incetam sa ne mai chinuim sa ne facem placuti. Nu trebuie sa faci o schimbare majora, poate ca nu va fi nevoie decat de putin mai multa atentie din partea ta.

Intalneste-te cu ea

Daca despartirea voastra s-a finalizat cu o cearta, e posibil sa nu-si doreasca sa te vada prea curand. In acest caz, ai putea incerca “intalnirea accidentala”. Gandeste-te la locurile in care ii place sa mearga si fa tot posibilul pentru a o intalni acolo. Cel mai usor ar ca intalnirea sa se intample atunci cand esti in compania unor prieteni, preferabil prieteni comuni.

Cand vorbesti cu ea, fii relaxat si pastreaza conversatia la un nivel amical. E suficient s-o intrebi ce mai face si daca si-ar dori sa va mai intalniti din cand in cand. Nu o presa si nu transforma o intalnire casual intr-una tensionata sau incarcata emotional. Si nu aduce in discutie relatia voastra, sau motivele despartirii. Las-o sa ramana cu o amintire placuta a acestei intalniri cu tine si tatoneaza terenul catre o intalnire ulterioara.

Fii sincer

Daca a trecut suficient timp de la despartirea voastra pentru ca lucrurile sa se mai fi calmat, ai putea sa discuti direct cu ea, fara trucuri pentru a o intalni “accidental”. Trimite-i un SMS rapid sau un email si las-o sa stie ca ceva ti-a amintit de ea. Doar o referire rapida asupra unei amintiri pe care o aveti impreuna, cum ca ai fi trecut pe langa parcul in care va plimbati cand erati impreuna sau ceva de genul. Stiu, orgoliul tau de barbat se ca stramba acum, dar fetele sunt sensibile la astfel de lucruri. Si oricat de furioasa ar fi, dupa o perioada nu-si mai aduce aminte decat momentele placute.

Spune-i ca ceva te-a facut sa te gandesti la ea si ai vrea sa stii ce mai face. E o intrebare simpla dar care foarte probabil va primi un raspuns – si prima usa deschisa catre ea.

Dar nu te grabi. Intalniti-va de cateva ori, ca prieteni, si incearca sa-i arati ca esti acelasi tip de care s-a indragostit. In timp, puteti dezvolta conversatia de la casual la una mai personala. In cele din urma, vei vedea si unda verde – atunci vei sti ca e cazul sa faci pasul hotarat de a deveni un cuplu din nou.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la