Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sabina la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 60 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 7 trasaturi ale unui barbat irezistibil Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Nu o sa mintim - un barbat ce defileaza cu un abdoment lucrat la perfectie si bicepsi care ies in evidenta atat cat trebuie atunci cand sunt flexati, fara indoiala ne va face sa intoarcem capul. Dar pentru ca un barbat sa atinga cele mai inalte scoruri pe o scala a sex-appealului are nevoie de mai mult decat trasaturi fizice.

1. Privirea

Nu stim cum invata tehnica dar unii barbati se pricep de minune sa faca cu ochiul in stil Richard Gere. Acum, chiar nu pot sa va spun daca se invata sau vine de undeva din interior, dar un barbat te poate face sa te indragostesti pe loc printr-o simpla privire, fara sa fi fost atrasa in vreun fel de el inainte.

2.Radiaza calm

Simti fiori pe sira spinarii cand te gandesti cat de puternica poate fi prezenta calma a unui barbat. Un tip nevrotic sau agitat este stresant, indiferent cat de ocupat este sau orice alta scuza ar avea. Dar daca are calmul intiparit pe fata iar privirea lui este linistita, sex appeal-ul lui se face simtit instant.

Noi femeile cadem usor in capcana grijilor excesive pentru lucruri pe care nu le putem controla. Un barbat care stie sa ne calmeze amintindu-ne cum lucrurile reusesc intotdeauna sa se aseze de la sine este absolut ‘hot’.

3.Are grija de el insusi

Nu spunem ca este vorba de o anumita constitutie sau inaltime – daca isi mentine corpul intr-o forma relativ buna ne arata ca stie sa aiba grija de el insusi. Pana la urma, asa cum voua va place o fata slabuta, cu forme, si noua ne place un barbat care stie sa se mentina.

In plus, daca este activ si face sport de cateva ori pe saptamana, endorfinele pe care corpul lui le produce in timpul sesiunilor la sala il mentin intr-o dispozitie buna si energizat. Iar daca are grija de el insusi, isi va motiva partenera sa faca acelasi lucru.

4. Are stil

Nu trebuie sa aiba un anumit stil, dar sa aiba ceva al lui care sa-l faca sa iasa in evidenta, un mod de a se imbraca care reflecta intr-un fel ce fel de om este si care ii sunt interesele. Un tip care isi arunca pe el aceeasi pereche de jeansi si acelasi tricou zilnic nu spune prea multe. Si totusi chiar si asta este mai ok, daca jeansii si tricoul ii reflecta personalitatea, decat sa aiba aceeasi pereche de pantaloni pe care o au alti 7 dintre prietenii lui (a se vedea pantalonii aia trei sferturi in patratele pe cara i-ati purtat toti vara asta. Mda, foarte ‘personalizat’, n-am ce zice).

5. Are un parfum masculin

Suna animalic, stim. Nici un barbat nu-si poate controla mirosul natural, si oricum se pare ca, compatibilitatea AND-ului nostru dicteaza cine miroase bine pentru noi. Dar, orice barbat isi poate aplifica esenta cu putina colonie. Atata timp cat nu exagereaza, un barbat cu un parfum puternic are potentialul de a innebuni o femeie.

6. Este afectuos

Desi noi femeile incercam sa nu lasam sa se vada, afectiunea (fie un brat dupa umar sau o mana pe picior) ne aprinde imediat. Considerati-o arma voastra secreta.

Prin afectiune nu ne referim la exprimarea sentimentelor prin cuvinte, precum ‘te iubesc’. Este uimitor cat de multi barbati devin mai putin sexy doar prin imposibilitatea de a articula sau a arata iubirea. S-o punem in alt mod: sunt barbati care isi aseaza din cand in cand mana pe piciorul partenerei in timp ce conduc, si sunt barbati care isi tin ambele maini pe volan si ochii tinta in fata. Cu siguranta primii sunt cei care ne vor da fiori pe sira spinarii.

7. Rade cu pofta si des

Nimic nou sub soare. Primul lucru pe care il vor spune atat barbatii cat si femeile cand vor fi intrebati ce cauta la un partener, va fi simtul umorului. Tineti minte insa ca sunt mai multe tipuri de umor. Comedia nesigura bazata pe denigrarea sau jignirea altora nu ne face sa zambim. Dar simtul umorului autentic, glumet si amuzant fara a fi rautacios este ceea ce ne face sa ne intoarcem pentru si mai multe zambete. Si da, e sexy.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
MozZatY
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
spre apararea noastra, chiar sunt misto pantalonasii aia... )) de cand astept sa vina caldurica sa ii port iar 


app, chestiile astea iti apartin?

Modificat de MozZatY (acum 14 ani)


_______________________________________
.com Provoaca-ma in arena !

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la