Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Secretele seductiei Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Succesul seductiei nu are nici o legatura cu banii pe care ii ai, trasaturile fizice sau statutul social. In schimb, persuasiunea sau seductia este strans legata de modul in care faci femeia sa se simta. Inseamna s ainvoci sentimente in tinta ta intr-un mod constient si sistematic.

Data te poti conecta cu o femeie emotional, indiferent de felul in care arati, banii pe care ii au sau statutul social, va fi atrasa de tine.

Barbatii si femeile sunt ‘programati’ diferit

Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegi este ca, datorita programarii sociale, barbatii si femeile au anumite ‘credinte’ si ‘idei preconcepute’ despre relatii in general.

Spre exemplu, stii ca femeile vor sa fie seduse? Acest lucru ar putea sa te surprinda, dar femeile vor sa fie cucerite. Si vor sex la fel de mult ca si barbatii. Uneori chiar mai mult!

Cu toate astea, femeile nu actioneaza conform acestor dorinte deoarece societatea a decis ca acest comportament este unul inadecvat pentru ele. Cu toate astea, daca intelegi acest lucru, esti deja inaintea a 95% dintre barbati in acest joc.

Cum gandeste un cuceritor

Acum ca stii inhibitiile pe care le are o femeie, slujba ta este sa invingi aceste inhibitii. Iar acest lucru poate fi facut in trei pasi:

-invinge defensiva ei initiala
-incearca sa afli ce-si doreste la un barbat
-arata-i ca esti barbatul pe care si-l doreste

Vei observa probabil ca acest lucru este similar cu strategia vanzarii. Va trebui sa cunosti persoana careia vrei sa-i vinzi si care sunt nevoile si dorintele ei. Dupa aceea, va trebui sa o faci sa realizeze cat de mult vrea produsul tau, si cum ii poti satisface acea nevoie particulara. Iar toate astea fara a risca sa pari un vanzator insistent.

Vezi tu, nu poti face o femeie sa te placa spunandu-i-o. In schimb, subtil, va trebui sa o faci sa ajunga la concluzia ca esti barbatul pe care si-l doreste.

Mareste atractia sexuala

Ar putea parea paradoxal dar adesea confortul si dorinta sexuala nu merg mana-n mana. Fiind dragut cu o femeie o poti face sa se simta confortabil in prezenta ta, dar in acelasi timp vei reduce atractia sexuala pe care o simte pentru tine.

Crearea acelei dorinte sexuale necesita nu numai confort, ci si ‘tensiune’. Acel sentiment de neliniste cauzat de anxietate, urmat adesea de eliberarea tensiunii prin confort si placere este ceea ce creaza dorinta sexuala.

Majoritatea barbatilor poate nu stiu asta, dar abilitatea ta de a te indeparta de o femeie este cea care creaza atractia, deoarece creaza tensiunea intre tine si ea. Este acelasi principiu vechi conform caruia vrem ceea ce nu putem avea. Iar asta va face femeia sa te urmareasca ea pe tine pentru acea eliberare sexuala. In timp ce o faci sa oscileze intre cele doua stari extreme, dorinta ei sexuala va creste.

Iata pasii pe care un ciceritor ii va face pentru a crea, a mari si a mentine dorinta sexuala a femeii fata de el.

In primul rand, cuceritorul va crea momente de fericire in tinta lui. Va face femeia sa se simta bine distrand-o, facand-o sa rada si poate demonstrand faptul ca este o persoana cu un statut social demn de luat in seama.

Dupa aceea, cuceritorul va crea tensiunea luand inapoi acest ‘sentiment de bine’.Va planta in femeie sentimente de ‘neliniste’ prin absenta lui. Creand distanta intre el si ea, va duce nivelul de atractie la extrem. Este momentul in care este creata acea dorinta sexuala intensa.

Pasul final in acest proces este acela in care ‘tensiunea’ este eliberata si in care tu, cuceritorul, o lasi sa-ti pice in brate.

Poate parea un proces complicat, dar daca vei actiona cum trebuie, fara a face lucrurile sa para fortate, este aproape infailibil. Femeile vor sa fie cucerite, dar mai presus de orice vor sa guste din acel fruct oprit, vor sa cucereasca ceea ce cred ca nu pot avea. Iar daca tu vei deveni acel ceva succesul este practic garantat. Mai departe trebuie doar sa stii cum s-o pastreazi… daca asta iti doresti.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la