Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
simona2000
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 53 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 8 lucruri de tinut minte inainte sa inseli... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Lumea este plina de femei sexy, si toti am simtit la un moment dat tentatia de a cauta iubirea (sau pasiunea) in alta parte, fie si numai pentru o noapte. Insa multi au avut ocazia sa afle, prea tarziu cei drept, ca de multe ori se merita sa ramai fidel, atat pentru relatia ta cat si pentru viata ta sexuala. Daca fidelitate nu este tocmai puctul tau forte, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere inainte sa inseli.

1.Nimeni nu trebuie sa afle

Scenariul ideal: esti in mijlocul unui camp si o femeie superba pica din cer, fix in bratele tale spunandu-ti ca vrea a-i oferi 4 orgasme in urmatoarele 2 ore, dupa care va disparea definitiv. Cam cat de des se intampla asa ceva? Pai… cam niciodata. Totusi, fa in asa fel incat infidelitatea ta sa nu depaseasca camera de hotel.

2.Cineva tot o sa afle

Imi pare rau ca trebuie sa-ti zic asta dar, oricat de prudent ai fi, in cele din urma cineva tot va afla. In cel mai fericit caz, prietenul tau, care va tine secretul pentru el.

3.Legea e de partea ei

Daca esti prins, legea va fi de partea sotiei. Si nu vei ramane numai fara jumatate din avere; cealalta jumatate – costumele Armani, crosele de golf – va fi distrusa intr-un mare foc de tabara in fata casei, in stilul tipic femeilor furioase. Ah, iar cauciucurile tale vor trebui inlocuite, o data cu vopseaua masinii.

4.Oricum “ti-o iei”

Chiar daca nu esti casatorit, prietena ta, neprotejata de lege, are suficiente prietene alaturi de care sa se incalzeasca la minunatul foc de tabara.

5.Capcana ego-ului

Daca o femeie care stie ca “esti luat” se da la tine, e magulitor. Si este tentant. Dar tine minte ca face asta pentru propriul ei ego, nu pentru al tau. Vrea sa vada cata putere are asupra ta. Si daca musti momeala, stie ca trebuie sa fie superioara din toate punctele de vedere iubitei tale. Inauntrul ei, nu simte decat dispret atat pentru slabiciunile tale barbatesti cat si pentru existenta partenerei tale.

6.Va trebui sa induri “pietrele”

In lumea islamica, alduterii trebuie batuti cu pietre pana la moarte, in piata publica. Inainte de a te bucura ca nu traiesti acolo, trebuie sa stii ca prin partile astea acelasi lucru se va intampla cu reputatia ta. Prietenii pe care vi i-ati facut cand erati un cuplu vor disparea, iar cei pe care ii aveai in perioada burlaciei oricum s-au dus de mult. Nu-ti mai raman decat ceilalti infideli, sa va beti amarul pana dimineata.

7.Fantoma fostei

Probabil una dintre tentatiile careia i-ai face fata cel mai greu. Daca te suna fosta, bucura-te de o conversatie placuta de cinci minute, apoi spune-i ca te cauta sotia pe linia doi.

8.Tentatia – o lupta in arena

Trateaza-ti tentatia precum o lupta in arena. Infrangerea bestiei dintre picioarele tale este triumful ultim al barbatului asupra naturii. Esti tu versus penisul tau, iar el e gata pentru aceasta provocare. Tu?


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la