Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen 24 ani
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Preludiu la puterea a cincea Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Sunt sigura ca atat tu cat si iubitul tau aveti in agenda cateva miscari si atingeri care va garanteaza amandurora pofta de sex. E foarte bine ca sunteti familiari cu trupurile voastre si felul cum acestea functioneaza, dar daca apelati de fiecare data la acelasi vechi truc (il musti putin de ureche, te saruta pe sani), finalul nu va mai fi chiar atat de… apoteotic.

"Cand va atingeti reciproc in aproximativ acelasi fel de fiecare data, trupul se desensibilizeaza si nu va mai excitati la fel de bine si de repede", spune Lori Buckley, profesor doctor si terapeut pe teme sexuale, Pasadena, California.

Prin urmare, am pornit la vanatoare de noi trucuri, am consultat profesionisti in arta preludiului si am descoperit noi zone erogene, atat de pline de terminatii nervoase ca doar atingandu-le ajungi de la 0 la… 69. Citeste mai departe ca sa afli unde sunt si cum poti sa-ti electrizezi partida din seara asta.
Zona erogena 1: Granita ultrasensibila din jurul buzelor

OK, stii sa saruti. Dar ceea ce probabil nu stii este ca, in afara de buze, in zona se mai afla un puternic transmitator al placerii, nervul bucal, care inconjoara marginile gurii.

"Aceasta zona este extrem de sensibila la atingere, dar adesea este ignorata, pentru ca majoritatea oamenilor isi concentreaza atentia pe partea plina a buzelor", spune Rachael Ross, medic, profesor doctor si sexolog clinician.

Incearca sa atingi usor cu varful degetelor linia exterioara a buzelor (ca si cum te-ai da cu creion contur pentru buze) si vei simti o gadilatura sexy si o caldura interioara placuta.

Atunci cand va sarutati, nu e nevoie sa-i trasezi cu limba toata zona din jurul buzelor - ar fi cam ciudat. Saruta-l asa cum o faci de obicei, dupa care foloseste-te de varful limbii pentru a-i atinge usor marginea buzei de sus. Retrage-te si saruta-l in continuare, dupa care repeta miscarea si cu buza de jos.

"In mod subconstient, miscarea aceasta ii aminteste de felul cum se misca limba ta pe varfului penisului sau", ne spune dr. Ross. Tehnica merge si mai bine atunci cand si el ti-o face tie, declansand amintiri despre joaca limbii lui... in alte zone.
Zona erogena 2: Adancitura sexy dintre gat si piept

Intreaga zona dintre linia maxilarului si umeri este erogena, dar numai o anumita portiune iti poate face pielea sa tremure de placere mai mult decat celelalte.

"E vorba de acea mica gropita situata acolo unde gatul se uneste cu clavicula", spune Leah Millheiser, medic si director de medicina sexuala la Stanford Medical Center: "Pielea este mai subtire aici si cantitatea de tesut gras de sub este mai mica, asa ca senzatiile sant mai puternice."

Cu alte cuvinte, daca atingi zona asta, senzatia este absolut incredibila. Asa ca, in timp ce-l saruti pe gat, mergi cu varful aratatorului si degetului mijlociu de la umeri pana la gropita din centru, insistand aici cu miscari circulare lente. Saruta apoi locul, folosindu-ti respiratia a incalzi zona.

"Combinatia dintre caldura si atingere itrelaxeaza trupul, excitandu-te", spune Buckley. "In plus, atunci cand iubitul tau te atinge acolo, tot pieptul este mai sensibil, ceea ce-ti va conferi un plus de placere in zona sanilor."

Zona erogena 3: Cararile erotice de pe partile laterale ale torso-ului

De sub linia coastelor pana in zona soldurilor, serpuieste un nerv puternic care, atunci cand este stimulat, se conecteaza direct cu clitorisul, respectiv penisul iubitului tau.

"Cand atingi aceasta portiune, in mod instantaneu muschii pelvieni (atat la femei, cat si la barbati) se contracta, ceea ce amplifica starea de excitare", spune dr. Ross. Poti folosi atingeri mai ferme aici, avand in vedere ca zona este mai putin delicata.

Incepe pe o parte, exact sub coaste, si fie mangaie portiunea cu mana, fie alterneaza intre sarutari (aplica mai multa presiune in buze decat la un sarut normal) si muscaturi usoare pana ce ajungi la osul soldului.

"In cazul barbatilor, poti vedea cu ochiul liber cum li se contracta testiculele si penisul", spune dr. Ross. "si vei simti si tu contractiile in peretele vaginal si in zona clitoridiana atunci cand iubitul tau iti va aplica acelasi tratament."

Beneficiile sunt duble: pe langa faptul ca la momentul respectiv te simti extraordinar de bine, acele contractii pelviene iti asigura si un orgasm de zile mari.
Zona erogena 4: Movila de placere de la baza coloanei vertebrale

Ghemul de nervi situat in aceasta zona a spatelui are un mare potential excitant. Ca sa va bucurati de el, faceti-va reciproc cate un masaj sexy. Incepeti de la umeri si coborati de-a lungul coloanei vertebrale framantand muschii cu miscari ferme.

Cand ajungeti jos, continuati cu atingeri mai delicate, desenand spirale cu degetele. "Aceasta portiune este atat de eceptiva, ca la cea mai mica atingere trimite fiori prin tot corpul", spune dr. Ross.

Alte idei sexy: Atinge zona cu obrazul - pielea fina va declansa o amplificare a cantitatii de dopamina (hormonul placerii) -, apoi saruta si traseaza linii imaginare cu limba (asigura-te ca s-a ras inainte de a-l ruga sa-ti faca aceeasi chestie).

Mai poti incerca si sa mangai zona cu varfurile suvitelor de par sau cu varfurile unghiilor, pentru o senzatie mai intensa.
Zona erogena 5: Linia de senzatii tari din interiorul coapselor

Cel mai exploziv nerv al corpului este localizat in varful coapsei interioare. "Se numeste nerv ilioinguinal (prima ramura a nervului lombar) si este foarte sensibil la atingere", spune dr. Millheiser. De fapt, este mai bine sa-l pastrezi pentru final, lucrand la celelalte zone erogene mai intai.

Incepe prin a-ti linge degetul (umezeala mareste stimularea) si a-l "tari" incet de pe la mijlocul coapsei interioare pana in varf. Dupa care, reia cararea trasata, dar de data aceasta cu limba.

"Pentru ca pielea din aceasta zona este foarte fina, este important sa-i urmaresti reactiile", spune Buckley. "Daca se foieste, inseamna ca exciti nervul prea mult, si el simte gadilaturi nu tocmai placute." Solutia: saruta zona mai apasat (aceeasi chestie merge si in cazul tau).

Pe masura ce te va atinge acolo, vei vedea ca respiratia ti se va intensifica si pelvisul va deveni spasmodic. Motivul: "Mangaierea acestei zone stimuleaza indirect organele genitale, de vreme ce nervii care le inconjoara trimit semnale de placere catre creier", spune dr. Ross. Acum e timpul sa pui mana iubitului tau exact acolo unde iti doresti… si sa te bucuri de aventura.
PRELUDIU PREA LUNG

E bine sa o iei incet… dar pana la un punct. Termina cu prostiile si fa-o odata, mai ales daca…

    * Ti-a amortit mana de la atata… "munca".
    * Luminarea din lemn de santal pe care ai cumparat-o special pentru aceasta ocazie miroase dintr-o data mult prea intens. Ah, stai, a ars pana ce a dat de lemnul patului.
    * De la atata contact piele pe piele ti s-au iritat sanii.
    * Cei care te urmaresc pe Twitter au depus o declaratie de disparitie de persoana.
    * Singurele chestii pe care le-ai mancat in ultimele 48 de ore sunt frisca si capsune.
    * Ai pus in aplicare trucurile din articolul acesta de atatea ori ca le-ai invatat pe dinafara.
    * Incepi sa crezi ca "ovarele albastre" exista.

sursa GOOGLE


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Ce e aia "puterea a cincea"?



2x2x2x2x2?   64? 


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani

roin a scris:

Ce e aia "puterea a cincea"?



2x2x2x2x2?   64? 

eee...nici chiar asa , una + 5  , glumesc binenteles , cele cinci zone erogene , conform articolului .


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani

caprioara1975 a scris:



... cele cinci zone erogene , conform articolului .



una parca era zona Vrancei...


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani

roin a scris:


una parca era zona Vrancei...

zona Vrancei sa stea linististita , sa nu erupa , ca e vai de noi 


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la