Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Mici secrete despre sexul cu ex-ul Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Sexul cu un fost partener poate fi placut si reconfortant (te cunoaste, il cunosti, stiti ce va place in dormitor), dar iti poate aduce si multe dureri de cap daca nu stabilesti clar niste reguli.

Nu e nimic rau ca doi oameni care au fost candva impreuna sa se mai distreze ocazional unul cu celalalt, atata timp cat vor amandoi acelasi lucru: sex si atat.

Cum poti fi sigur ca asta vrea si celalalt? Nu poti sti niciodata 100%, dar, daca trasezi limitele de la inceput, nu vei avea necazuri mai tarziu.

In primul rand, conteaza cum si de cand v-ati despartit. Trebuie sa lasi intotdeauna cateva luni sa treaca pana sa te gandesti ca ati mai putea "da o tura" impreuna.

Daca despartirea a fost una cu strigaturi, mai bine fii precaut si cauta ce ai nevoie in alta parte. Nu poti sti daca nu cumva va vrea sa se razbune, sau daca nu va cauta o ocazie sa iti propuna reluarea relatiei.

In cazul unei despartiri civilizate insa, exista sanse sa va pierdeti din nou impreuna printre cersafuri si sa va simtiti bine fara asumarea unor obligatii.

Chiar daca au trecut cateva luni de cand v-ati despartit, nu face tu primul pas. Mai bine fa ca intalnirea sa para intamplatoare, altfel incat sa nu ii dai impresia ca vrei reinnodarea relatiei.

Daca ati ajuns sa va intalniti, nu-i da semnale gresite. Nu te apuca sa-i faci confesiuni legate de viata ta din ultima perioada, sau sa-i spui ca ti-a fost dor.

Aluziile sentimentale nu au ce cauta aici, daca vrei ca intentiile tale sa ...

sursa GOOGLE


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la