Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj 22 ani
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 5 semne ca va potriviti la pat ... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani



Majoritatea dintre noi suntem foarte curioase cum ne vom intelege cu tipul pe care tocmai am pus ochii intre asternuturi chiar inainte de a ne fi sarutat cu acesta. Chiar si atunci cand suntem deja intr-o relatie de ceva vreme, dupa o anumita perioada incepem sa ne intrebam daca cel cu care impartim patul este cu adevarat potrivit cu noi la capitolul sexualitate. Oare ne dorim lucruri diferite in pat? Cum iti dai seama daca te potrivesti sau nu la pat cu partenerul tau?

Va completati verbal

Daca ai sentimentul ca va completati in timpul oricarei conversatii si daca ti se pare ca in general sunteti pe aceeasi lungime de unda poti atunci sa fii sigura ca si in pat veti fi pe aceeasi lungime de unda. In fond, in asternuturi sau in afara lor, cel mai important lucru este comunicarea. Iar daca voi deja ati trecut peste aceasta eventuala problema, sunteti in mod clar pe drumul cel bun.

Incredere totala

Daca simti ca ii poti spune partenerului tau lucruri pe care nici macar prietena ta cea mai buna sau mama ta nu le stie inseamna ca ai deplina incredere in el. Increderea este foarte importanta pentru viata sexuala si este mult mai usor sa iti exprimi deschis dorintele si fanteziile atunci cand ai incredere in partener. Daca ai incredere in el, te vei putea si deschide foarte usor in fata lui.

Dans pe verticala sau pe orizontala

Daca va potriviti la dans fara prea multe "calcaturi pe picioare" si fara prea multe probleme de "care conduce pe care", probabil ca va veti coordona la fel de bine si atunci cand veti face sex. Una dintre marile probleme aparute intr-un cuplu este care dintre cei doi parteneri domina relatia. Aceeasi problema apare si in cazul dansului: cei doi parteneri trebuie sa invete sa domine si sa fie dominati, sa conduca si sa se lase condusi. O data ce rolurile au fost asumate in timpul unui dans, nici in ceea ce priveste viata sexuala nu vor mai exista aceste probleme.

Atractie fizica fatala

Daca simti ca esti atrasa fizic de el, acest lucru se va face simtit si intre asternuturi. Daca si el este atras fizic de tine vei simti acest lucru atat din felul in care te priveste, cat si din modul in care iti face complimente sau simte nevoia sa te atinga sau sa te sarute. Atractia fizica va face ca viata voastra sexuala sa fie complet revigorata, facandu-va sa va doriti din ce in ce mai mult unul pe celalalt.

Seductie intelectuala

Daca simti ca discutia cea mai simpla si mai lipsita de sugestii sau conotatii sexuale te poate umple de dorinta si te poate pune pe jar mai mult decat orice show de striptease masculin, atunci este clar cat de atrasa sexual esti de el. Daca simti aceeasi participare emotionala si din partea lui si observi ca cei mai banala discutie va face sa doriti sa va smulgeti hainele unul de pe celalalt, este foarte clar pe ce culmi va ajunge relatia voastra sexuala.




_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la