Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Cele 8 "legi" ale placerii... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani



Nu ca ne-am indoi de puterile tale sexuale, departe de noi aceste ganduri! Dar sunt cateva lucruri minore care te pot face de neuitat in pat si, in definitiv, nu stica sa le mai treci in revista din cand in cand.

Barbatii au nevoie sa fie rasfatati si tratati cu grija inainte de a-i purta spre al noualea cer si inapoi. Revizuieste ceea ce stii (sau chiar invata ceva nou) si aproape garantat iubitul tau te va aprecia mai mult si vei deveni irezistibila in pat pentru el.

Invata cele 8 legi ale placerii si pune-le in practica cat mai des posibil.

Iubeste-ti corpul

Toti avem complexe, mai mici sau mai mari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le scoatem mereu in evidenta.

Nimic nu o sa-i omoare mai repede dorinta unui barbat decat : nu te uita la fundul meu, este lasat. Dar de maine ma apuc de exercitii. Sau: stiu ca sanii mei sunt mici, noroc cu sutienul push-up.

Nu-ti trata iubitul ca pe prietena cea mai buna sau ca pe psihologul tau. Rolul lui nu este sa te consoleze ci sa se simta atras de tine asa cum esti tu. Din moment ce e cu tine, trebuie sa-i arati ca esti ceea ce isi doreste, deci inceteaza sa te mai desconsideri. Cu cat esti mai fericita cu corpul tau, cu atat mai mult va veti bucura amandoi de o viata sexuala satisfacatoare.

Innebuneste-l

Excitarea nu tine numai de o zona anume a corpului. Un decolteu adanc, un zambet cu subinteles si o privire jucausa pot face minuni. Asta inseamna strategie de atac: sa-l faci sa uite de tot si sa-i trimiti subtil o invitatie are il va face sa i se clatine picioarele. Totul incepe de aici: o data ce e excitat, chiar si cel mai subtil gest din partea ta va parea un preludiu catre placerea sublima pentru el.

Invata sa nu te grabesti si nu uita ca daca il faci sa astepte te va dori si mai mult. Nu cadea prada corpului tau in prima noapte cu el; fa-l sa inteleaga ca esti interesata. Lasa sa iasa scantei, dar nu merge pana la o explozie de proportii de la inceput. Vei vedea ca se merita.

Totul tine de sugestie: lasa-ti breteaua sa alunece pentru a-ti descoperi umarul gol, trimite-i o privire fugara inainte de a-l atinge, sau spune-i-o cu un zambet – gesturile pot spune mai multe decat cuvintele.

Lasa-l sa te priveasca

Nu e un secret: barbatii iubesc sa priveasca o femeie frumoasa. Sunt in primul rand excitati vizual, deci de ce l-ai priva de ceea ce vrea sa vada? Nu mai stinge luminile (chiar si cateva lumanari sunt perfecte) si permite-i placerea de a te privi.

Arcuieste-ti spatele, departeaza-ti usor picioarele, scoate-ti sutienul si nu-ti acoperii sanii cu mainile, si nu-ti tine ochii inchisi – bucura-te alaturi de el de acest spectacol vizual si senzitiv. Mai e nevoie sa iti spun cat de excitant poate fi sa va uitati unul in ochii celuilalt?

Exploreaza-i zonele erogene

La fel ca si femeile, barbatii nu au o singur centru al placerii: au mai multe zone erogene si adesea se plang ca noi nu le oferim si acestora suficienta atentie. Invata sa cunosti harta corpului sau si stimuleaza aceste pucte fierbinti folosind tot felul de tehnici diferite: sarutari, mangaieri, gadilat etc.

Totul este permis, in afara organelor genitale… cel putin pentru moment. O data ce ai ajuns la acestea, nu uita ca si zona sa cea mai intima este compusa din mai multe parti, si toate au nevoie de atentia ta.

Capul penisului, baza, testiculele, perineumul, anusul… trateaza-le pe toate cu grija cu care ai vrea sa se ocupe el de zona ta intima si fii atenta la reactiile sale. Puteti descoperi impreuna zone atat de erogene, despre existenta carora poate nici el nu era constient. De fiecare data cand ajungi la una din aceste zone intreba-l daca-i place – gemetele lui de placere iti vor spune ca ai atins potul cel mare.


Cine a spus ca trebuie sa ai o tona de experienta pentru a fi buna la pat a mintit. Tot ceea ce iti trebuie este sa te simti bine in pielea ta, si sa nu-ti fie teama sa o atingi pe a lui. Adauga la asta cateva trucuri simple si poti deveni o adevarata zeita a sexului.


Exprima-ti dorintele

Va trebui sa-ti exprimi dorintele, dar si placerea atunci cand face ceva bine. Il va incuraja si ii va oferi instructiuni pretioase pentru a te putea purta in al noualea cer. Daca esti genul timid, foloseste-te de gemete si de mici sugestii de genul “da, acolo, mai sus, e bine, chiar acolo, nu te opri”.

Daca nu te temi sa-ti exprimi dorintele, atuci te poti folosi de un vocabular mai variat pentru a-ti exprima placerea in mod concis: “Imi place cand imi atingi sanii” sau “Ma innebunesti can iti pui mana acolo”, sau “Ador sa ma saruti acolo jos”. Ai inteles ideea.

O data ce intri in joc, vei pierde din ce in ce mai mult aceste inhibitii si in curand vei fi surprinsa de limbajul excitant pe care il vei folosi. Iar barbatii sunt inenbuniti atunci cand aud o femeie pe culmile placerii sau cand foloseste limbajul murdar in pat.

Arata-i ca-l apreciezi

In ciuda imaginii afisate, toti barbatii au temerile si indoielile lor in legatura cu performantele lor sexuale, si ar putea sa se piarda in fata unei femei ce debordeaza de sexualitate. In cazul asta au nevoie de intariri si asigurari.

Flateaza-l aratandu-i ca este unicul obiect al dorintei tale si singurul barbat de pe pamant care te poate excita asa cum o face el. Nu va dori niciodata sa paraseasca o femeie care il apreciaza.

Daca esti prea directa si agresiva, nu numai ca-l vei speria dar partida s-ar putea termina mai rapid decat ti-ai dori. Invata sa-l atingi incet si nu te duce direct la tinta. Si barbatilor le place o abordare blanda. Mangaie-i usor abdomenul, saruta-l suav pe gat, tine-l de mana si ia lucrurile incet. Dar ai grija: e o diferenta intre a-l flata si a-l trata ca pe un copil.

Fa prima miscare

Barbatii se plag adesea ca ei sunt intotdeauna aceia care fac prima miscare pentru sex, si ar aprecia daca am mai sari si noi pe ei (sau macar sa dam dovada de putina initiativa din cand in cand) . Uneori chiar si o privire si un zambet pot fi suficiente pentru a transmite mesajul.

Alteori insa este nevoie sa fii ceva mai explicita. Incearca sa-i soptesti “Te vreau” la ureche atunci cand sunteti in oras cu prietenii, sau lasa-ti mainile sa se plimbe pe corpul lui in timp ce va uitati la TV, pentru a-ti face cunoscute intentiile.

Un sfat: alege momentul potrivit pentru a face primul pas. Daca tocmai a avut o discutie nervoasa cu seful lui probabil ca nu va avea chef. La fel si daca la TV se joaca finala Cupei Campionilor – nu incerca niciodata sa concurezi cu fotbalul, de cele mai multe ori vei pierde. Cand simti ca este calm, receptiv si relaxat, profita de aceasta oportunitate si arata-i ca esti fericita sa faci prima miscare.




_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
OMBLADONM
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Finala cupei campionilor?dar cine a scris articolul,bunica?

ii finala ligii campionilor de foarte mult timp.


pus acum 14 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani

OMBLADONM a scris:

Finala cupei campionilor?dar cine a scris articolul,bunica?

ii finala ligii campionilor de foarte mult timp.



Ca de obicei, nu vezi padurea din cauza copacilor!!


Iti spun eu, caci sigur nu stii:   mai 1986!! Sa fie 7?


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
OMBLADONM
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
tu acuma mi-ai spus cand a luat steaua cupa campionilor,au trecut 23,imediat 24 de ani(ce am incercat sa evidentiez eu tu ai spus-o clar,nu se mai numeste cupa campionilor si cine mai foloseste inca denumirea veche ii foarte batran)

pus acum 14 ani
   
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani

OMBLADONM a scris:

tu acuma mi-ai spus cand a luat steaua cupa campionilor,au trecut 23,imediat 24 de ani(ce am incercat sa evidentiez eu tu ai spus-o clar,nu se mai numeste cupa campionilor si cine mai foloseste inca denumirea veche ii foarte batran)



De data asta iti spun ca nu vezi esenta problemei din cauza detaliilor...


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la