Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Ucigasii dorintei sexuale ! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


Tu sau partenera ta v-ati pierdut interesul fata de sex? Noptile inflacarate si pline de pasiune, au devenit o amintire? Sunt multi factori psihologici si fizici care sa aiba impact asupra dorintei sexuale. Iata cativa dintre ei.

Stresul

E posibil sa fii unul dintre acele persoane care lucreaza bine in conditii de stres, dar nu cred ca poti face sex in asemenea conditii. Stresul de la locul de munca, problema banilor, problemele de sanatate ale unui membru al familiei si multi alti factori care provoaca stresul, duc la scaderea libidoului. Ca sa tii stresul in frau, invata tehnici de eliminare a stresului, sau cauta consilierea unui medic.

Probleme in relatie

Problemele din relatie nerezolvate sunt cea mai comuna cauza a uciderii apetitului sexual. Slaba comunicare, dezamagirile, zdruncinarea increderii si alte bariere catre intimitate sunt printre cei care te impiedica sa iti doresti sexul ca odinioara.

Medicamente

Pastilele cunoscute ca fiind inhibatoare de libidou sunt: antidepresivele, chimioterapia, medicamente anti HIV, pastile de reglarea presiunii sangelui, progesteron sintetic. Schimbarea medicamentelor, sau a dozei, pot rezolva problema.

Obezitatea

Daca esti supraponderal sau chiar obez, este clar ca iti lipseste placerea sexuala, dorinta si intampini probleme cu performanta sexuala. Motivul nu este inca foarte clar, dar poate fi legat de respectul de sine, relatii nesatisfacatoare, stigmatul social si alte probleme psihologice.

Disfunctia erectila

Disfunctia erectila este un alt tip de problema sexuala. Barbatii care sufera de aceasta problema, se tem de performanta lor sexuala si aceasta teama le reduce apetitul sexual.

Lipsa intimitatii

Lipsa intimitatii este un alt ucigas al libidoului. Daca viata ta sexula este in impas, incearca sa petreci mai mult timp non-sexual cu partenera. Vorbiti, radeti, fa-i masaj. Atat intimitatea, cat si dorinta sexuala se construiesc.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la