Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Bărbaţii români se plâng că au penisul lung... dar bleg Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
West Point
Membru Gold

Din: San Venganza
Inregistrat: acum 16 ani

Un studiu realizat in urmă cu ceva vreme de Durex, la nivel mondial, i-a plasat pe bărbaţii romani pe locul al doilea in lume în ceea ce priveşte mărimea penisului în erecţie, cu o dimensiune medie de 15,9 centimetri, la distanţă foarte mică de francezi (locul 1), care se pot lăuda cu o dimensiune medie de 16 centimetri.

Un alt studiu, realizat de curând de Pfizer, arată însă că 46% dintre bărbaţii români nu sunt mulţumiţi de erecţia pe care o au în timpul actului sexual. Aşadar, din cele două studii, nu putem trage decât o singură concluzie. Nu contează lungimea, ci tăria...

“Frate, eu o am atât de mare, încât zăpăcesc toate femeile!...”, sau “ia zi, moşule, câţi centimetri are a ta!?”. Recunoaşteţi aceste “texte”? Cu siguranţă, fiecare dintre voi le-aţi auzit cel puţin o dată din gura aşa-zişilor “Don Juani”, lăudăroşi din cale-afară. De fapt, să nu fim ipocriţi, orice bărbat este preocupat de mărimea penisului din dotare şi în mintea lui îşi face loc o singură teorie: “Să fie cât mai mare, mare rău, tată, să fie bine...”.

Orbiţi de această obsesie, unii bărbaţi ignoră însă elementul cel mai “penetrant” al actului sexual, şi anume calitatea erecţiei! Un studiu realizat recent de Pfizer şi de Double Helix Development în 12 ţări europene arată că 46% dintre bărbaţii români sunt nemulţumiţi de gradul de erecţie pe care îl au în timpul actului sexual. Pe de altă parte, un alt studiu realizat de Durex îi plasează pe bărbaţii noştri pe locul al doilea în lume în ceea ce priveşte mărimea penisurilor. Ce ironie?! Să o ai cam cea mai mare din lume şi să nu ai ce face cu ea...

Iată procentele nemulţumiţilor din Europa

Specialiştii de la Pfizer şi de la Double Helix Development, care au realizat acest studiu în 12 ţări din Europa, au elaborat şi o hartă a “fermităţii erecţiei”. Cu ajutorul acesteia putem observa procente ale bărbaţilor din fiecare ţară care îşi doresc să atingă o erecţie de gradul 4 (cea mai puternică) pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală.Harta cu procentele bărbaţilor care ar dori să atingă erecţia de gradul 4, pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală

Chiar dacă 46% dintre români vor acest lucru, şi implicit să-şi îmbunătăţească prestaţia din pat, ei stau totuşi destul de bine, în comparaţie cu alţi masculi de pe continentul european. Spre exemplu, 80% dintre turci nu sunt mulţumiţi de erecţia pe care o au. La polul opus, cel mai bine stau germanii, care îşi doresc să experimenteze o erecţie de gradul 4 într-un procent de “doar” 40%.

Află de pe suntbarbat.ro cât de dotat eşti

Pentru cei care nu ştiu cum să-şi catalogheze bărbăţia, specialiştii de pe site-ul au pus la punct mai multe chestionare cu întrebări precise, prin care subiecţii îşi pot da seama de cât de dotaţi sunt.

Un alt scop al întrebărilor este acela de a descoperi chiar şi probleme de sănătate pe care bărbatul nu le bănuieşte. Cele patru tipuri de teste vizează scorul fermităţii erecţiei, calitatea erecţiei şi evaluarea stării generale de sănătate sexuală a bărbatului.

Cum se face evaluarea

Scala fermităţii erecţiei este o metodă comodă de evaluare a disfuncţiei erectile de către pacient, care oferă un limbaj comun acestuia şi medicului specialist, în vederea unei diagnosticări corecte. Citiţi caracteristicile fiecărui grad în parte şi alegeţi situaţia care vi se potriveşte:

Grad 1. Penisul e mărit în volum, dar nu este în erecţie.
Grad 2. Penisul e în stare erectilă, dar nu este suficient de ferm pentru penetrare.
Grad 3. Penisul e rigid, capabil de penetrare, dar fermitatea nu este completă.
Grad 4. Penisul e în erecţie şi complet rigid, iar raportul sexual este satisfăcător pentru ambii parteneri.

sursa:Libertatea


_______________________________________
r3st in peace...

pus acum 14 ani
   
andreyutz2008
MEMBRU VIP

Din: burta mamei
Inregistrat: acum 15 ani
Vrajeala

pus acum 14 ani
   
faurianuflaviu
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
Mda, tare ca piatra, iute ca sageata! 

_______________________________________
La Mulţi Ani tuturor şi un An Nou fericit!



pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la