Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ pe Simpatie
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Fa-o sa se simta dorita Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Fie ca iesiti la a doua voastra intalnire, sau a saptezece, sa faci femeia de langa tine sa se simta adorata este crucial. Femeile cheltuie o groaza de energie si timp pentru a atrage si mentine interesul unui barbat. Isi cumpara cosmetice si haine. Muncesc mult pentru a obtine afectiunea noastra, si ceea ce isi doresc in schimb este recunoasterea efortului, ceea ce inseamna ca trebuie sa o faci sa se simta dorita, adorata.

Imbraca-te pentru a o impresiona

Primul pas pe care trebuie sa il faci ca sa se simta dorita, este sa arati bine. Femeile apreciaza cand te straduiesti sa arati bine pentru ele: le arata ca incerci sa o impresionezi. Chiar daca sunteti impreuna de mult timp, eforturile tale de a arata, mirosi bine vor fi apreciate de partenera.

Ofera-i diferite complimente

Incearca din raasputeri sa observi o noua tunsoare, sau cand isi cumpara o rochie noua. Orice ai face, fii clar. Spunandu-I ca arata bine nu este suficient. Spune-I ca iti plac cerceii ei, culoarea rochiei, sau orice altceva, numai spune ceva specific, ceva care iti place la ea!

Trimite-i sms-uri sexy

Un sms sexy est ecea mai usoara cale de a o face sa se simt a dorita. Oricand ai ocazia, ia telefonul in mana si scrie-i un sms sexy. Spune-I ca iti sta mintea numai la ea, fa-I un compliment legat de infatisarea ei de ultima data cand ai vazut-o. cucat este mai avansata relatia, cu atat mai explicit poti fii.

Lasa-te prada tentatiei

Fa-o sa se simta dorita initiind o partida de sex. Initiind sex in mod spontan ii spui femeii de langa tine ca este ireyistibila. Ii demonstrezi ca sexul cu ea este mai important decat munca, somnul , mancatul. Nu poti astepta pana sambata seara: o vrei acum!

Putina spontaneitate este tot ce ai nevoie sa o faci sa se simta dorita. Femeilor le place sa se simta apreciate si cu putin effort, un sms acum, un sarut de 10 secunde mai tarziu, te asiguri ca va stii mereu cat de mult o doresti.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la