Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Penisul si marimea Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Penisul si marimea

Desi majoritatea barbatilor au un penis care sa satisfaca partenera, exista o obsesie masculine pentru un pentru un penis mai mare.

Marimea conteaza

Pentru o mare parte dintre barbati, marimea penisului este cel mai important lucru din lume. Il descopera la o varsta frageda si din acel moment devine fascinat de el. Si odata cu trecerea anilor devine un tip obsedat de marimea penisului sau, mereu convins ca ar fi mult mai bine daca ar fi ceva mai mare.

Indiferent cat s-ar scrie ca marimea penisului nu conteaza, ca femeile nu sunt atrase de barbate din cauza marimii lor, majoritatea barbatilor considera contrariul.

Femeile nu pot intelege aceasta obsesie pentru marimea penisului. Unele chiar sunt inspaimantate de un penis prea lung. Femeile sunt mai degraba impresionate de un penis mai gros decat de unul mai lung. Asta din cauza ca femeilor le place senzatia de ingustime la intrarea penisului in vagin.

Marimea penisului

Un penis aflat in stare flasca masoara intre 8,5 si 10,5 cm, de la varf la baza. Este adevarat ca unii barbate au penisul mare, iar altii il au mic, dar marimea nu este un index al virilitatii. Cel mai mare organ a masurat 14 cm in stare flasca si a apartinut unui barbat slab si avand o inaltime de numai 1,70 m. Cel mai mic penis, 6 cm, a apartinut unui barbat de 1,80 mai corpulent.

Sexul si femeile

Barbatii de cele mai multe ori uita ca nu conteaza cat de lung sau cat de scurt este penisul, pentru ca vaginul se muleaza el insusi dupa lungime. Vaginul unei femei care� nu a nascut are numai 7,5 cm lungime. Chiar atunci cand este excitata, vaginul femeii ajunge numai la 10 cm. asta inseamna ca penisul oricarui barbat va putea sa simta intreg vaginul partenerei.

Daca nu sunt multumit de marimea penisului meu?

Daca intr-adevar nu esti multumit de marimea penisului tau, consulta un medic. Exista clinici private care aclama ca pot face operatii de marire a penisului. Costul acestor operatii este foarte mare, iar complicatiile aparute dupa sunt destul de serioase: sangerare, infectii, deformare.

Ce tratamente exista de micsorare a penisului?

Ocazional, un barbat cu un penis mare isi poate dori sa il aib mai mic. Acest lucrur poate deveni realitate, dar si aici exista o serie de efecte secundare. Inca o data e nevoie sa consultati medical urolog.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Wishmaker
MEMBRU VIP

Din: Luxembourg/Guildford
Inregistrat: acum 16 ani
"Nu conteaza ca esti mic, daca te pricepi un pic"   

_______________________________________
MOBO: Gigabyte UD3R X58 REV 1.6 / FI Bios
CPU: I7 920@ 3.85 GHz
COOLER: Thermalright Venomous X / ZF3 Push-Pull + MX3
RAM : 6GB TRI KIT G-SKILL DDR3 XMP CL7
Video: CrossFireX XFX ATI  HD 4890 XXX 1GB DDR5 GPU: 1000 MHz / MEM: 1100 MHz
HDD: 1 * 500GB WD Caviar Black +RAID 0 2 * 1 TB SAMSUNG SPINPOINT F3
OPTICAL: Sony Optiarc Labelflash
AUDIO : X-FI TITANIUM
PSU: Corsair CMPSU-750TX
CASE: Antec 902


My Photo Stream.
My Website.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la