Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Naturesk
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Cum atragi femeile... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Femeile sunt atrase de increderea pe care barbatul o emana. Nu este greu de inteles de ce. Increderea reflecta valoarea. Este un indicativ al inteligentei, al puterii, al carismei.

In momentul in care incerci sa cunosti femei, primul tau scop este sa emani incredere inca din momentul in care intri intr-o incapere. Probabil ca te intrebi cum arati unei femei ca ai incredere in tine? Daca vei citi cele de mai jos, cu siguranta vei reusi sa atragi femeile cu increderea emanata.

Zambeste

Expresia fetei este cu siguranta unul dintre primele lucruri pe care o femeie le observa, iar un zambet este un mod grozav de a transmite incredere. Un zambet comunica celor din jur ca esti fericit si te distrezi. Vei parea increzator si confortabil cu tine insuti. Asadar incearca, ba nu, forteaza-te sa zambesti mai ales cand intalnesti ep cineva nou: aatunci toti ochii sunt atintiti asupra ta.

Miscarea mainilor

Cand vrei sa atragi o femeie, miscarea mainilor este inca un lucru important de care trebuie sa tii cont. tine-le sub control! Nu-ti incrucisa bratele si nu tine paharul cu bautura in dreptul pieptului. Sunt posturi defensive care indica faptul ca nu te simti confortabil in prezenta strainilor. In loc sa fci asta, tine-ti mainile pe langa corp si foloseste-le sa gesticulezi in conversatii. Bate-ti usor prietenii pe spate, da mana cu cei pe care i-ai cunoscut; sunt semne de prietenie, civilizatie, care iti vor imbunatati imaginea sociala.

Hainele

Stilul este unul dintre acele lucruri care este atat obiectiv cat si subiectiv. Din punct de vedere obiectiv, este important ca hainele tale sa fie curate si bine intretinute, dar si sa ti se potriveasca.

In afara de asta, e necesar ca tu sa te simti bine in hainele tale. Cand hainele te vor face sa te simti ca un star de la Hollywood, vei exploda incredere prin fiecare por.

Temperamentul

Cei care au incredere in ei insisi nu trebuie sa ii puna pe altii in lumina proasta. Nu sunt gelosi si nici rai. Daca vei face remarci urate la adresa strainilor sau a chelneritelor femeile nu vor avea o impresie prea buna despre unul ca tine. O fire calma, amabila, este ceea ce diferentiaza un tip plin de incredere fata de un fricos.

Postura

Stai ca si cum ai merita ceva si mergi ca si cand ai de gand sa mergi undeva; nu este nevoie sa te grabesti. Cand esti important, oamenii te vor astepta. Mergi drept, cu capul drept. Mergi ceva mai incet decat o faci de obicei.

Increderea, este primul lucru pe care il observa o femeie. De aceea este cel mai important element din jocul tau de atractie. Arata-le femeilor ca o ai si vei fi uimit de rezultate.

.........................................

SUCCES!


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la