Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Pozitii pentru penisuri mici... Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Daca te numeri printre milioanele de barbati care considera ca au penisul mic, probabil te temi si de performantele tale sexuale. Este adevarat ca marimea are si avantajele ei,ceea ce conteaza cu adevarat este grosimea.

Crezi sau nu, combinatia dintre un preludiu si stimulare, poate face o femeie sa venereze un penis mic. Cum poti face asta? Citeste ponturile de mai jos.

- Pune accent pe preludiu

Preludiu ar trebui sa includa tot ceea ce ii place unei femei. Grija fata de ea si saruturile sunt apreciate, dar nu te limita la vechile tactici. Nu, daca vrei s aii zgudui lumea. Foloseste jucariile ei sexuale preferate. Cheia este sa ii oferi ceea ce crezi ca o face sa raspunda bine. Vrei sa o infierbinti atat de tare incat cerseste sex.

- Stimuleaza-i clitorisul

Prioritar actului sexual este stimularea clitorisului. Fie ca ii oferi un oral, sau ii stimulezi clitorisul cu degetele, fa-o sa ajunga aproape de orgasm, dupa care sa fii pregatit sa incerci pozitiile speciale.

- Doggie style

Daca este realizat din unghiul corect, doggie style poate face chiar si cele mai mici penisuri sa se simta mari. Parteneara trebuie sa stea cu capul si umerii sprijiniti de perna, confortabil si cu fundul in sus, iar spatele trebuie sa fie arcuit.

- Sarpele



Pentru aceasta pozitie, partenera trebuie sa stea pe burta, cu picioarele apropiate. Pentru mai mult confort, pune-i o perna sub coapse. Sprijina-te in genunchi si in maini deasupra ei avand grija sa nu iti lasi intreaga greutate pe ea, dupa care treci la treaba.

- Urechile iepurelui

Aseaza-ti partenera pe spate si in doaie-i picioarela pana ii ajung la urechi. Cand o vei penetra ii vei simti intreg vaginul.

- In forma de V

In timp ce partenera sta pe spate, misca-te intre picioarele ei in genunchi, dupa care ridica-i-le pe umerii tai, unul de o parte si celalalt de partea cealalta. Se va simti si ea fenomenal, dar si tu. Te poti sprijini cu mainile de pereti si de asemenea poti sa ii ridici unul dintre picioare de pe umeri si sa ii stimulezi cu mana cealalta clitorisul pana la orgasm.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la