Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 8 trucuri pt. a atinge orgasmul Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Orgasmul: toata lumea vorbeste despre el, dar putine femei il cunosc! Iata trucurile pentru a-l atinge mai usor sau mai... repede!

1. Tipa

Exprima-te, vorbeste, geme, tipa: aceste gesturi faciliteaza orgasmul. Astfel poti sa-i indici partenerului ca e pe drumul cel bun si, in acelasi timp, amplifici energia si placerea. Daca nu indraznesti de frica sa nu deranjezi vecinii, izoleaza-ti peretii sau pune muzica. Nu uita: tacerea blocheaza energia si placerea!

2. Masturbeaza-te

Una dintre cheile pentru a atinge mai usor orgasmul si pentru a-ti explora corpul este masturbarea. Aceasta practica poate fi utila si pentru partenerul tau, care va invata astfel cum iti place sa fii stimulata.

3. Pozitia Andromaca

Orgasmul vaginal nu este usor de atins. El apare in general dupa mai multi ani de practica sexuala. Pentru a-l atinge, se recomanda stimularea clitorisului in timpul penetrarii. Pozitia Andromaca (femeia asezata pe barbat) este propice acestui tip de stimulare.

4. Dazlantuie-ti bazinul

Prin stapanirea miscarilor bazinului (ondulari, opturi, cercuri, miscari ritmice) este posibil sa te orientezi in functie de zonele sensibile ale vaginului. Astfel poti amplifica placerea!

5. Goleste-ti capul

Pentru a favoriza orgasmul, este indispensabil sa-ti golesti spiritul de toate problemele cotidiene. O baie sau un pahar cu vin inainte de a face dragoste pot face minuni!

6. Nu te mai considera vinovata

Nu este o datorie sa ai orgasm. De aceea, partenerul nu-ti poate reprosa nimic. Oricum, vina apartine intotdeauna ambelor parti.

7. Intareste-ti muschii perineului

Perineul, acest muschi foarte puternic al bazinului ce asigura sustinerea organelor, provoaca orgasmul vaginal daca este bine lucrat. El exercita presiuni ritmice asupra penisului, care raspunde prin palpitatii. Test de tonicitate: introdu doua degete lipite in vagin si contracta; daca sunt comprimate sau greu de scos, inseamna ca perineul e puternic. Daca degetele ies imediat sau, mai rau, exista spatiu pe langa ele, e cazul sa faci niste exercitii Kegel.

8. Respira

Cand respiri bine, te eliberezi de tensiunea musculara sau nervoasa si te lasi in voia placerii. Respiratia in doi, cu acelasi ritm, face sa deveniti o singura persoana.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la