Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl Profile
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Tehnici sexuale pentru a atinge orgasmul !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


Una dintre cele mai comune nemultumiri ale femeilor este imposibilitatea de a atinge orgasmul in timpul coitului. Acest lucru nu este surprinzator. Coitul este una dintre cele mai neinspirate metode de a stimula o femeie insa majoritatea barbatilor nu inteleg asta.

Sigur, sunt momente in care nu-ti doresti altceva decat sa-l simti in interiorul tau, dar asta nu functioneaza de fiecare data. Pentru celelalte momente este cazul sa iei problema in propriile maini.

In timpul coitului gradul de stimulare a zonei clitorisului este mult mai mic deoarece este limitata la miscarea glugii clitoriene de catre penis, sau eventual de presiunea exercitata de osul pelvisului. Daca femeia nu este extraordinar de sensibila la stimulare clitoridiana, este greu de crezut ca doar penetrarea vaginala va fi suficienta pentru un orgasm.

Din fericire insa exista cateva tehnici care te pot ajuta sa te bucuri de mai multa placere in timpul sexului. Iata cateva dintre ele.

# Mareste presiunea exercitata de pelvisul lui asupra zonei clitorisului. Incearca miscari sus-jos sau dintr-o parte in alta. In timpul acestei perioade de experimentare comunicarea dintre voi va fi foarte importanta.

# In timp ce te afli deasupra si iti asumi controlul miscarilor, partenerul tau ar trebui sa stea pe spate cu pelvisul impins putin in sus, si perfect nemiscat. Apoi ar trebui sa ia degetul cel mare de la mana si sa in plaseze aproximativ la jumatatea distantei dintre buric si penis. In felul acesta, cand tu te misti in fata, clitorisul tau se va freca de degetul lui. Multe femei gasesc aceasta stimulare in plus foarte placuta mai ales pentru ca miscarile tale controleaza stimularea pe care o vei primi.

# In aceeasi pozitie, ramai nemiscata deasupra partenerului tau si incordeaza-ti muschii vaginali pentru a simti mai bine penisul lui. Partenerului tau ii va fi foarte usor sa iti stimuleze direct clitorisul cu mana. Dupa cinci minute, poti incepe sa-ti rotesti soldurile si sa-ti misti vaginul in sus si in jos pe penisul lui.

# Te poti masturba din aproape orice pozitie in timp ce faceti sex. La inceput s-ar putea sa te ajute sa stea inauntrul tau nemiscat pentru ca miscarile sa nu te distraga. Apoi, pe masua ce excitatia ta creste, probabil vei incepe sa te misti singura pentru a-i simti mai bine penisul.

# Daca ai un partener mai aventuros, dispus sa faca orice pentru a te satisface, poti incerca o alta pozitie… tu vei sta intinsa pe spate, cu picioarele intinse, stranse. Partenerul tau se va aseza deasupra, cu picioarele departate, usor in diagonala. Mai exact, un picior ar trebui sa fie mai aproape de tine decat celalalt. In plus, capul lui ar trebui sa fie aproximativ 15 cm mai la dreapta (sau stanga) la aproximativ 30 de centimetru deasupra capului tau. Aceasta pozitie este menita sa mareasca stimularea clitoriana, maximizand potentialul frecarii intre osul pelvian al barbatului si clitoris .


tehnici sexuale pentru atinge orgasmul !!! una dintre cele mai comune ale femeilor este atinge

14.1KB


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
agi_71
Membru Junior

Inregistrat: acum 17 ani
 

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la