Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223 Profile
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Cum sa iti condimentezi viata sexuala Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Ca tot ma intreba Wishmaker ce "masuri" iau eu...


_________________________________________________


Sexul este sanatos. Toata lumea stie asta si se mai stie ca este o componenta importanta a unei relatii. Uneste barbatii si femeile atat fizic, cat si emotional si scoate la iveala latura salbatica si pasionala a unei persoane. Viata sexuala insa nu ramane la fel de incitanta ca la inceput. Pe parcursul relatiei si aceasta componenta incepe sa descreasca in intensitate asadar e nevoie de imbunatatiri.

Ce poti face sa ai parte din nou de scantei in dormitor? Iata patru idei:

- Joaca jocuri.

Ceea ce transforma sexul intr-o ciondaneala este presiunea si responsabilitatea data de tot ceea ce inseamna SEX. Pentru un barbat exista stresul de a-ti satisface femeia de langa tine, de a o aduce la orgasm, pentru femei exista stresul dat de nesiguranta ei ca nu isi plictiseste partenerul si nu isi va cauta in alta parte implinirea sexuala.

Pentru a contracara aceste presiuni negative, incearca sa faci sex mai putin traditional, dupa un anumit program sau in acelasi mod. In loc, alege cateva jocuri amuzante pe care sa le puteti juca impreuna si care sa va introduc acu usurinta in atmosfera care precede actul sexual. twister, poker pe dezbracte si invartitul sticlei sunt doar cateva idei.

- Locuri si pozitii noi

Majoritatea fac sex in dormitor. Aici e aceeasi rutina: putina joaca, pozitia misionarului si poate doggy style daca el este norocos si ea inca isi mai doreste. Incearca si locuri diferite: baia, sufrageria, bucataria si de ce nu balconul. Gandeste-te la locuri din afara casei: un hotel, sala de cinema, acoperisul blocului, cabina de proba, piscina etc. Apoi incearca pozitii diferite. Pozitia misionarului, femeia deasupra si doggy style sunt excelente, dar incearca sa le combini intr-un mod mai nonconformist, spontan.

- Spuneti-va fanteziile

Sunt putini cei care comunica partenerei sau partenerului ceea ce ii da pe spate sau ce si-ar dori sa incerce. Fa-o pe partenera ta sa asculte dorintele tale si randul tau asculta-i-le si tu pe ale ei: ce fantezii are, ce isi doreste sa incercati impreuna.

Daca ti se pare jenant sa vorbiti despre lucrurile astea fata in fata, da-i un mesaj siropos. O sa vezi ca dupa ce vei afla cu adevarat ce isi doreste partenera ta, vei fi mult mai excitat si mai motivat sa o multumesti sexual si ea va simti la fel.

- Ocazii speciale

Daca faci acelasi lucru de multe ori o sa devina plictisitor la un moment dat. Ca sa conferi mai multa pasiune relatiei voatsre, fa cateva nopti speciale. Ce includ aceste nopti? Intalniti-va la un restaurant, fara sa va fi vazut in prealabil.

Ajunsi acasa, fa-i un masaj, unul senzual, sau poti invata cateva tehnici de masaj erotic, ori poti pune in practica una dintre fanteziile ei. sexul poate incepe pe parchetul din sufragerie, sau de ce nu inca de pe scarile casei. Aventura si neprevazutul sunt definitorii pentru o viata sexuala picanta.


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Arata posturile fara raspuns