Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil deiutza20
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Ce mananci pentru a fi mai potent! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
O simpla vizita la supermarket este tot ce ai nevoie pentru a incinge lucrurile in dormitor. Ceea ce mananci iti poate afecta in mod radical performanta, asadar gandeste-te de doua ori inainte sa comanzi un cheeseburger dublu scaldat in grasime.

Cheia pentru o partida buna de sex este circulatia buna, iar pentru ca sangele sa circule asa cum trebuie, va trebui sa mananci alimente care inlesnesc acest lucru, alimente bogate in acizi grasi, cum ar fi pestele, in special somonul. Adauga multi vitamine si minerale si vei avea parte de o imbunatatire a functiilor neurologice, care va contribui la o buna circulatie.

Studiile au demonstrat ca L-arginina imbunatateste substantial performantele sexuale ale unui barbat. In urma studiului facut pe 50 de barbati suferinzi de disfunctii erectile, care au luat zilnic 5 grame de L-arginina, dupa 6 saptamani, majoritatea si-au imbunatatit performantele sexuale.

Nu sugeram sa faceti acelasi lucru, dar daca urmati sfaturile urmatoare, pentru o dieta mai sanatoasa, veti vedea diferenta in pat.

Carne de peste in locul celei de vaca

Cu totii stim cat de rau poate sa faca mancarea de la fast-food, dar daca chiar nu poti renunta la un burger, data viitoare, in loc de vita, comanda un burger cu peste. Pestele este bogat in omega -3 si s-a dovedit ca ajuta nu numai creierul sa functioneze mai bine, dar este bun si pentru colesterol. Mia mult de atat si pentru...sex!!!

Semintele schimbarii

Semintele de floarea soarelui mustesc in vitamina B1 si vor imbunatati calitatea spermei tale. Tine-le aproape ca sa iei cate una de fiecare data cand ai chef sa rontai ceva. Simte energia cum te cuprinde, dar asteapta pana ajungi acasa pentru a o folosi. B1 se mai gaseste si in spanac sau asparagus.

Nucile

Energie exploziva inseamna sex de buna calitate, iar nucile sunt o explozie de vitamina B3, care confera energie si stabilitate emotionala. B3 ajuta erectia, intrucat creste fluxul sangvin si controleaza cantitatea de zahar din sange. Amesteca niste nuci, alune si seminte de floarea soarelui. Este mixul perfect pentru sex incendiar.

Vitamina C

Se stie cat de bine face vitamina C pentru sistemul imunitar, dar nu stiai ca mentine erectia mult mai mult. Incepe ziua cu un aport de 1000mg de vitamina C, sau dilueaza o tableta de Berocca intr-un pahar cu apa. Acest potent si mic antioxidant face minuni cu viata ta sexuala.




SUCCES!  


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la