Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / De ce sunt utile fanteziile sexuale? Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
roin
Moderator

Din: tr-o bucata!
Inregistrat: acum 16 ani
Fanteziile nu sunt doar niste capricii lipsite de importanta!

Fanteziile sunt utile pentru o sexualitate dezvoltata, ele ne condimenteaza viata, ne fac mai creativi, stimuleaza excitatia si ne maresc sex appeal-ul.

- Fanteziile condimenteaza realitatea

Cu ajutorul fanteziilor iti poti imagina luicruri pe care in viata reala nu ai fi in stare sa le realizezi, si sunt ca un fel de sare in bucate pentru viata sexuala. Atentie: ca orice condiment, fanteziile dau bine in cantitati mici, si nu trebuie sa exagerezi! Gaseste doza buna!

- Fanteziile te ajuta sa-ti dezvolti creativitatea

Sexul intotdeauna in aceeasi pozitie, la aceeasi ora si cu aceleasi gesturi, e semn de lipsa de imaginatie! Fanteziile iti permit sa-ti imaginezi o mie si una de variante, ceea ce te poate ajuta la dezvoltarea sexuala din taramul real. Cu cat iti lucrezi mai mult imaginatia, cu atat ea va deveni mai bogata si mai fertila.

- Fanteziile maresc sex appeal-ul

Actul sexual se limiteaza, in definitv, la cateva gesturi: dorinta, excitatie, preludiu, penetrare, orgasm. Viata imaginara este aceea care ii da o tonalitate foarte personala sexualitatii. In functie de maniera ta de a visa si de opiniile tale despre relatiile sexuale vei face dragoste in stil propriu. Nimeni nu are aceleasi dorinte, aceiasi stimuli si aceleasi fantezii ca tine. De aceea, e intotdeauna diferit cand faci dragoste cu altcineva. Asadar, nu-ti dispretui fanteziile, caci ele sunt semne ale individualitatii tale si sursa de energie pentru viata sexuala.

- Fanteziile stimuleaza excitatia

Daca ai facut dragoste in natura, pe plaja sau in ascensor, si ai avut o experienta de neuitat, o poti folosi de-acum pe post de fantezie. Va fi de-ajuns sa-ti amintesti de o experienta excitanta pentru a declansa excitatia in prezent.

- Fanteziile intretin dorinta

Asteptarea mareste placerea! Unele fantezii iti permit sa-ti conservi un prag de excitatie ridicat in sanul cuplului. De exemplu, poti sa-ti imaginezi dinainte ce gesturi veti face la urmatoarea voastra intalnire carnala. Este vorba aici de fantezii realizabile.

- Cu ajutorul fanteziilor poti trai lucruri interzise

Ca visezi sa te plimbi goala pe strada si ca toata lumea te admira sau ca ai vrea s-o faci cu actorul preferat, totul e posibil in lumea fanteziilor.

- Descifrarea fanteziilor

Fanteziile sunt adesea dorinte duse la extrem. Ele te ajuta sa te intelegi mai bine. O femeie care are fantezia de a fi agresata sexual poate in realitate sa aprecieze uneori pasivitatea in relatia sexuala. Un barbat care viseaza ca se expune gol in public ar vrea de fapt ca partenera sa sa-i admire mai mult corpul si sexul. Asadar, priveste-ti in fata fanteziile si incearca sa intelegi ce se ascunde in spatele lor.

- Ai vise deranjante

Seful tau e un monstru, dar ai visat ca te implora sa-l accepti ca amant? Se prea poate sa ai niste sentimente pentru el, dar sa nu recunosti! Daca ai un asemenea vis deranjant, ia-l ca pe un mesaj pozitiv pe care ti-l trimite inconstientul, in incercarea de a te ajuta. Nu, nu esti ciudata!

- Unele situatii favorizeaza fanteziile

Unele situatii sunt propice fanteziilor, cum sunt perioadele de absenta ale persoanei iubite din viata noastra. Atunci suferim ca nu-i putem da celuilalt iubirea noastra, si vizualizarea actului de iubire poate transforma realitatea dificila intr-un film agreabil. Fanteziile fac ca asteptarea sa fie nu numai suportabila, ci si delicioasa!


_______________________________________
Ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la