Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 din Bucuresti
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Disfunctii sexuale: ejacularea precoce !! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani
postat pentru Azure 21 dar si pentru cei care nu au curajul sa spuna despre problema lor !!



Ejacularea precoce este, dupa toate statisticile, cea mai frecventa tulburare de dinamica sexuala intilnita la barbati. Consta in declansarea prematura a ejacularii, deseori neinsotita de orgasm, inainte sau la scurt timp dupa penetrare. La unii acesta e un fenomen episodic, lipsit de importanta si urmari neplacute dar la altii se intimpla la fiecare tentativa de a face sex.

Indivizii care se incadreaza in prima categorie se confrunta cu aceasta disfunctie mai ales dupa perioade mai lungi de abstinenta sau cand contactele sexuale sunt rare.

Ejacularea prematura mai poate fi provocata de oboseala, stress, lipsa de experienta, lipsa comunicarii cu partenera, necunoasterea propriului corp sau de unele infectii.

Exista insa o categorie de barbati la care aceasta are cauze psihologice profunde. La barbatii introvertiti, cei anxiosi, sau cei cu o oarecare agresivitate aceasta disfunctie este sustinuta de teama de esec si teama de a nu avea orgasm. In consecinta, barbatul nu-si poate satisface partenera si isi pierde increderea in sine. Partenera e frustrata, lipsita fiind de placere. O atitudine neintelegatoare din partea ei si eventualele reprosuri il frustreaza in plus, accentuandu-i complexul. Viata de cuplu are de suferit si se pot produce rupturi definitive.
Ce pacat, nu? Sa nu uitam ca toate aceste neplaceri se intampla intr-o zona relationala unde lucrurile pot si trebuie sa fie splendide, doar e vorba de sex! Dar tocmai de aceea problemele sunt remediabile. Pentru asta e nevoie in primul rand de o atitudine pozitiva.

Teama trebuie alungata. Ejacularea precoce nu e o boala ci doar o disfunctie trecatoare. Organismul uman e facut sa functioneze bine. Evident e nevoie de o mai buna cunoastere a propriului corp, intelegere, rabdare si de o buna comunicare cu partenera.

Exista cateva tehnici folosite in tratarea ejacularii precoce. Masturbarea cu ceva timp inainte de a face dragoste cu partenera poate fi o solutie. Urmatoarea erectie poate avea durata normala.
Alta este "tehnica squeezing" care consta in comprimarea intre degete a bazei penisului inainte ca ejacularea sa se produca. In felul acesta erectia se pierde partial dar se recupereaza usor iar ejacularea se intarzie. Procedeul se poate repeta de cate ori este nevoie. Se poate obtine in felul acesta o partida de sex de durata normala si satisfacatoare pentru ambii parteneri.

O tehnica mai complexa este cea a intreruperii actului sexual. Aceasta necesita relaxare si mult calm. Comunicarea cu partenera e esentiala, ea participand in mod activ, iar daca cei doi doresc, pot transforma aplicarea metodei intr-un placut joc erotic.

Poate fi utila masturbarea cu o ora doua inainte de producerea actului sexual. Tehnica se refera la prelungirea preludiului, cu relaxare si savurarea indelungata a trupului celuilalt.

Trebuie sa faceti sex fara graba iar cand ejacularea ameninta sa se produca partenerii iau o pauza. Acest tip de contact se numeste "dezinteresat" pentru ca nu urmareste obtinerea imediata a orgasmului. Procedeul se repeta de citeva ori, scopul fiind acela de autoeducare, de cunoastere a functionarii propriului corp, de depasirea temei de esec. In final erectia devine satisfacatoare ca durata si barbatul invata cum s-o controleze iar cei doi se pot bucura din plin unul de celalalt.

De ce exista mai multe tehnici de rezolvare a unei singure afectiuni? Pentru ca fiecare individ isi are specificul lui si daca una nu ii e potrivita va da roade cealalta. Tehnicile se pot combina intre ele sau pot fi aplicate alternativ. Rezultatele vor aparea treptat, in timp, daca aveti rabdare cu voi insiva.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Azure 21
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
Multumesc pt sfat. Voi incerca ceva exercitii zilele astea... sa vad unde ajung

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la