Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23
Femeie
23 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Femeile spun: Mai mult sex, mai putina violenta !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


Domnilor, domnilor! Cum s-a putut intampla asa ceva cand voi, gentlemanii perfecti, erati de paza? Potrivit unui studiu recent efectuat pe 15 000 de femei, se pare ca frecventa sexului a scazut in timp ce violenta e in continua crestere, in cuplurile obisnuite.

Iar asta chiar nu va face cinste, mai ales atunc cand facem o comparatie cu anii ’80, o perioada cand oamenii erau in permanenta cautare noi stimulente… si totusi se pare ca isi gaseau timp si pentru sex, ceea ce nu putem spune despre situatia actuala.

Femeile fac mai putin sex

Studiul arata ca femeile fac mai putin sex decat faceau in urma cu 30 de ani. Acum nu incepeti sa va ganditi ca e vorba de aceleasi femei de acum 30 de ani – pentru ele este normal ca factorul sex sa scada in timp.

Este vorba insa de femeile din ziua de azi, si se pare ca numai 47% din ele fac sex cel putin o data pe saptamana. Comparativ, in anii ’80 acest procent era de 57%. O scadere cu 10% eu spun ca nu este un lucru de ignorat.

Si acum va intreb eu: cum este posibil asa ceva? Cand domnisoarele din ziua de azi nu stiu cum sa se dezbrace mai mult pentru a va atrage atentia, si cand barbatul sustine ca devine frustrat cu atata sexualitate in jur, cand sexul vinde mai bine ca orice, iar barbatul din homo sapiens sapiens devine neandhertal la vederea unei fuste pe strada, cum sa fie sexul in scadere? Pai dar domnisoarele astea se dezbraca asa, de pomana?

Satisfactia femeii

Acum, daca va consoleaza cu ceva, se pare ca si procentajul femeilor care mimeaza orgasmul este in scadere – de la 37% in 1980, astazi numai 32% dintre femei sustin ca mimeaza orgasmul. Nu incepeti insa sa va umflati in pene; pana ce contribuitia voastra la satisfactia femeilor este dovedita, imi pare rau sa va zic, dar faceti parte din cei 32%. In plus, luati in considerare si cele spuse mai sus: mai putin sex, mai putine orgasme mimate. Simplu.

Violenta domestica e in crestere

Cea mai tulburatoare parte din studiu se referea insa la o crestere a violentei domestice, ceea ce iarasi, nu prea va face cinste. Si eu care ma gandeam ca violenta domestica va disparea odata cu generatia parintilor nostri. Ca, odata cu patrunderea educatiei din ce in ce mai mult si la sate, tinerii vor avea un sentiment din ce in ce mai pregnant a ceea ce este un comportament civilizat, si ce nu. Sau ca, odata cu emanciparea femeii, aceasta isi va cere dreptul de a fi respectata de catre partenerul ei. Se pare insa ca ma insel. Pitzi + coca = love? Nu, nu… pitzi + coca = “stii ca te iubesc! De ce ma faci sa dau in tine?”

Make love, not war!

Dupa cum a spus un om intelept odata: “Make love not war”. In felul asta, rata violentei va scadea, factorul sex va fi propulsat catre cer, si, cine stie, cu toata practica asta, poate va veti putea perfectiona si voi tehnica si domnisoara nu va trebui sa-l mai mimeze. Visez? Poate…

Dar domnilor, aveti un obiect in pantaloni - stiti voi, obiectul ala in jurul caruia se invarte toata lumea voastra - ce ar fi sa-l folositi? In fond, toata lumea castiga cu mai mult sex. Ea e mai fericita, voi mai putin frustrati, iar vecinii vostri vor bate in pereti cu alte motive.


femeile spun: mai mult sex, mai putina violenta !!! domnilor, domnilor! cum s-a putut intampla asa

18.9KB


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Wishmaker
MEMBRU VIP

Din: Luxembourg/Guildford
Inregistrat: acum 16 ani
Oricat de provocat sa fi, intr-o femeie nu se da niciodata. Spun asta pentru ca a traii cu o femeie nu e usor. Cei care lovesc femeile au ceva lipsa la cap. 

Modificat de Wishmaker (acum 14 ani)


_______________________________________
MOBO: Gigabyte UD3R X58 REV 1.6 / FI Bios
CPU: I7 920@ 3.85 GHz
COOLER: Thermalright Venomous X / ZF3 Push-Pull + MX3
RAM : 6GB TRI KIT G-SKILL DDR3 XMP CL7
Video: CrossFireX XFX ATI  HD 4890 XXX 1GB DDR5 GPU: 1000 MHz / MEM: 1100 MHz
HDD: 1 * 500GB WD Caviar Black +RAID 0 2 * 1 TB SAMSUNG SPINPOINT F3
OPTICAL: Sony Optiarc Labelflash
AUDIO : X-FI TITANIUM
PSU: Corsair CMPSU-750TX
CASE: Antec 902


My Photo Stream.
My Website.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la