Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deyutza07
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Emulatoare / Tot ce vrei sa sti despre PSP Moderat de maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
myhnea96
Membru Senior

Inregistrat: acum 14 ani
Q: Ce este "homebrew" si de ce as vrea sa instalez asa ceva pe PSP ?
A: Homebrew este un termen raspandit in aria consolelor, in traducere libera insemnand "home made". De obicei consolele nu sunt programabile, si nu ofera suport decat pt. jocuri si aplicatii oficiale. Cu ajutorul unor bios-uri/firmware modificate, puteti instala homebrew pe un PSP precum: emulatoare, editoare text, playere video/audio, jocuri, etc, toate freeware.


Q: Unde pot afla cat mai multe informatii despre consola PSP ?
A: Pe langa linkurile din partea de jos a acestui thread, va recomand cu caldura Wikipedia PSP si Wikipedia PSP Slim & Lite

Q: Vreau sa instalez homebrew, aplicatii si joculete freeware si sa nu pierd totodata compatibilitatea cu jocurile ce necesita v2.5 sau mai mare. Se poate ?
A: Da, se poate, instaland Devhook, sau un firmware custom (recomand Devhook, avand mai putine sanse de bricui consola).

Q: Mi-au aparut Corrupted Icons dupa ce am instalat Homebrew. Cum le pot repara ?
A: Acelea nu sunt fisiere defecte, ci pur si simplu PSP nu stie sa le afiseze decat daca sunt redenumite intr-un anumit mod. Va recomand sa folositi programelul PSPAppMan v1.1 atasat mai jos. Dealtfel il puteti folosi si pt. a va sorta sau schimba ordinea aplicatiilor pe PSP.

Q: Nu stiu ce versiune de firmware am instalat pe PSP-ul meu. Cum pot afla ?
A: Simplu. Porniti PSP-ul, mergeti in prima coloana de icon-uri, selectati System Settings - System Information si acolo veti gasi System Software Version x.xx.

Q: Cum pot intra pe internet cu PSP-ul ?
A: Sunt 3 moduri din cate stiu. In primul rand, prin conectarea la un hotspot (gratuit de preferat). In al doilea rand, la o retea care are un router/acces point cu acces la internet. In al treilea rand cu ajutorul unui acces point, sau a unei placi de retea (sau stick USB WiFi) care poate fi setat ca acces point, si cu ajutorul ICS (Internet Connection Sharing din Windows XP).

Q: Cum pot naviga pe internet prin una din cele 3 metode ?
A: In primul rand, va recomand un firmware mai nou de 2.6 (cu cat mai mare versiunea, cu atat mai multe imbunatatiri au fost aduse browserului). Daca sunteti langa un hotspot (internet gratuit wireless, oferit de obicei in cafenele, mall, anumite shop-uri), incercati sa aflati setarile de conectare pt. hotspotul respectiv daca nu merge Auto (atentie, unele nu ofera suport pt. 802.11b). Daca vreti sa va conectati prin PC-ul de acasa, o solutie simpla ar fi cu ajutorul ICS (Internet Connection Sharing intre placa de retea legata la internet si placa wifi la care se va conecta PSP-ul). Setati routerul sau placa de retea/stick-ul wireless (care sa poata fi pus ca acces point).

Q: Ce specificatii are un PSP ?
A: Sony PSP CPU: 1~333Mhz - Main Memory: 32MB - DRAM: 4MB - Display: 4.3" widescreen 480x272 pixeli 16.7milioane culori - Luminozitate: 200cd/m2 - WiFi: IEE802.11b - USB: v2.0 - Memory Stick Duo Pro (pana la 4GB momentan) - IrDA - UMD Drive - Dimensiuni: 170mm x 74mm x 23 mm - Greutate: 260g cu baterie.
Diferenta dintre PSP 1000 ("fat" si PSP 2000 (slim & lite): PSP 2000 este cu 19% mai subtire si cu 33% mai usor.Memoria interna (ROM si Flash ROM) a fost dublata de la 32 la 64 MB (ca rezultat incarcarea jocurilor de pe UMD se face mai repede si performanta browserului web s-a imbunatatit).

Q: Cat "tine" bateria la un PSP ?
A: Depinde si de joc, daca acceseaza UMD-ul, daca ruleaza la 222Mhz sau la 333, etc. In mod normal, bateria standard Sony "tine" cam 4-6 ore de gameplay.

Q: Exista protectoare de ecran pt. PSP, asa cum sunt pt. unele PDA-uri si telefoane ?
A: Da, exista, insa atentie pt. ca sunt foarte multi producatori, si calitatea difera enorm. Sunt folii care scad foarte mult luminozitatea, altele fac PSP-ul de nejucat in lumina, iar altele va vor face zile negre pt. ca atrag praful mai mult decat vechiul ecran. Recomandat este cel produs de Hori.






_   ______________________________________________________________________________


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
maxeuza
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
crd k merg
memory stick si d 8 gb


pus acum 14 ani
   
myhnea96
Membru Senior

Inregistrat: acum 14 ani
Sunt memory stickuri si 4GB sau 8GB pe piata in Romania . Poti sa-ti iei la comanda si memory stickuri chiar de 16GB sau 24GB

_______________________________________


pus acum 14 ani
   
maxeuza
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
sunt si de 16

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la