Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
laura84
Femeie
24 ani
Valcea
cauta Barbat
24 - 49 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 10 Lucruri de facut cu un barbat gol !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani
Doamnelor / domnisoarelor , decit sa-l scoateti pe hol / balcon , mai bine :



Stii sa-i ridici temperatura la nivele alarmante?
Ia in considerare lista noastra de sex-tips, si fa-i pe plac baiatului tau!

1. Furiseaza-te pe la spatele lui

Ia-i mintile cu aceasta miscare sireata: stai in spatele lui si loveste-i penisul cu palma. Va simti ceva asemanator cu senzatia oferita de masturbare. Fa-i apoi cateva lucruri pe care ne le poate face singur, cum ar fi sa-i soptesti in ureche sau sa-l saruti pe spate.

2. Lasa-l sa fie un animal

Ofera-i o provocare animalica facand sex in picioare. Lasa-l sa te tina cu spatele la perete, cu picioarele pe soldurile lui. Astfel, el va fi in rolul agresorului, deoarece te tine doar in maini si cu partea inferioara a corpului sau, si va avea si satisfactia vizuala de a-ti vedea sanii miscandu-se in timpul actului sexual.

3. Leaga-l la ochi

Dupa ce e in intuneric si l-ai innebunit cu saruturile in locuri interzise, fa-l sa simta senzatii noi. Mangaie-l cu parul, cu slipul de matase sau cu un sirag de perle peste membru.

4. Catara-te deasupra

Barbatii adora sa faca sex cu femeia deasupra. Pozitia aceasta este una foarte intima, caci va puteti atinge si privi, si este o metoda eficienta pentru a mai intarzia putin orgasmul.
5. Faceti un dus senzual

Apa, aburii, oglinzile si spuma reprezinta conditii excelente pentru o partida de sex ud si de saruturi senzuale. Va puteti privi in ochi si va puteti desena cerculete de spuma pe sfarcuri, marind astfel gradul de intimitate.

6. Transforma-l in cina

Inarmeaza-te cu deserturile si fructele preferate, si amesteca-le pe trupul lui, apoi hraneste-te cu incredere!

7. Ofera-i un spectacol

Indreapta-ti atentia catre partea de jos a corpului tau pentru niste auto-stimulare, si acorda-i privilegiul de a te privi si de a participa si el. Indiferent daca ti se alatura sau ii face placere doar sa te priveasca, e o situatie din care castigi si tu, si el.

8. Nu-l lasa sa miste nici macar un deget

Fa-i placerea si lasa-l, macar o data, sa se abtina de la orice efort in timpul partidei de sex. Tot ce trebuie sa faca e sa-si descheie slitul. Asaza-te apoi in poala lui, cu spatele la el si cu mainile sprijinite pe genunchii sai. Ca si in cazul pozitiei doggy-style, el va avea privilegiul sa-ti priveasca fundul la treaba si sa-ti atinga sanii, fara sa cheltuie niciun pic de energie.

9. Nu va folositi mainile

Spune-i sa-si tina mainile pentru el. Va puteti explora reciproc corpurile doar cu buzele, limbile si respiratia.

10. Joaca-te cu el

Cumpara-ti niste jucarii sexuale. Catusele de catifea sunt excitante, si nu dor ca cele de metal. Cu vibratorul, nu poti da gres! Cere-i sa te bazaie pe clitoris sau pur si simplu lasa-l sa te priveasca in timp ce-l manuiesti.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1