Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Iasminica
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Trusa de sex pentru vara !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani
Pentru ca majoritatea au concediu vara , desi poate unii au fost deja in concediu , dar pentru anul care vine :




In vacanta, trusa de machiaj si cea de prim ajutor nu sunt uitate de nimeni.

De ce uitam totusi trusa de sex?

Doar in vacanta, ce griji avem: soare, mare, bronzat, distractie si sex.

Asadar, nu uita sa-ti iei si cateva accesorii dragute pentru a petrece vacante senzuale si surprinzatoare.

1. Prezervative

Cumpara prezervative de toate felurile, cu senzatii ciudate, cu gust de capsune, care intarzie ejacularea etc. In aceasta vara, evita sa cazi in capcana monotoniei.

2. Gelul lubrifiant

Precum in cazul cremelor de infrumusetare, si gelul lubrifiant ar fi de prefrat sa nu contina parabeni, substante cancerigene. Cauta un gel pe baza de apa, fara parabeni, utilizabil atat cu si fara prezervativ. Pentru a obtine o placere naturala 100%...

3. Carti de joc erotice

Joaca-te pe plaja cu partenerul cu carti de joc erotice, cu femei goale. Fiecare dintre voi, cand castiga, va da una din cele 3 coordonate, ce vor fi puse in practica obligatoriu de ambii parteneri: un loc, tipul preludiului si pozitia sexuala. In aceasta vara, nu doar nisipul e fierbinte pe plaja...

4. Gelul de masaj

Ce poate fi mai bine decat un masaj sexi dupa o zi la soare? Cauta geluri afrodisiace, cu mirosuri orientale, efect stimulator de incalzire sau racire.

5. Cartea de citit pe plaja

Legile mamei Murphy despre dragoste, sex, casnicie si alte nenorociri: este cartea care iti va face vacanta mai frumoasa.

Mama Murphy a avut o casatorie din obligatie (ramasese insarcinata), un divort devastator, crescand intre timp un fiu care ne-a lasat noua Legile lui Murphy si care i-a dat ei o permanenta durere de cap. Mama Murphy a invatat ce inseamna dragostea, sexul si casatoria din greseala in greseala. Iar daca nu-i vei asculta sfaturile, si tu veti pati la fel.

Cartea vorbeste despre aproape fiecare situatie dificila pe care ai intalnit-o sau pe care o poti intalni pe parcursul intalnirilor amoroase, al casatoriei sau al divortului. Si vei constata ca, in loc sa te intristeze, te va amuza.

Iata legea mamei Murphy despre dragoste, sex, casnicie si alte nenorociri: in lupta dintre sexe nimeni nu invinge niciodata, cu exceptia preotilor, decoratorilor, fotografilor, firmelor de inchiriere a smochingurilor si avocatilor.



_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la