Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 Profile
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / 4 lucruri pe care nu le stiai despre penisul tau !!! Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani



Medicii au descoperit cateva lucruri interesante, pe care atat femeile cat si barbatii le vor gasi educative si surprinzatoare.

Penisul are gandirea lui proprie

Ai observat probabil ca penisul deseori face ceea ce vrea. Iti amintesti probabil momentele cand nu-ti doreai sa ai o erectie, dar aveai. Este adevarat ca ai mai putin control asupra penisului decat asupra altor parti ale corpului: brate sau picioare. Asta pentru ca penisul raspunde unei parti a sistemului nervos care nu este intotdeauna sub control constient. Se numeste sistemul nervos autonomic. Este acelasi care regleaza bataile inimii si presiunea sangelui.

Asa cum penisul se mareste fara consimtamantul tau, la fel se si micsoreaza. Apa rece sau aerul rece il face sa se micsoreze. Este o functie a sistemului nervos simpatic. De asemenea, stresul are acelasi efect asupra penisului ca si apa rece. Cand esti relaxat si te simti bine, penisul in stare flasca este mai mare decat atunci cand esti stresat. Penisul este un fel de barometru pentru sistemul nervos simpatic.

Penisul tau are forma de bumerang

Penisul tau are forma de bumerang, dar nu ai cum sa vezi asta pentru ca baza sa este in interiorul pelvisului, atasat de osul pubic. Una dintre metodele de marire ale penisului este taierea ligamentului care leaga baza penisului in interiorul pelvisului. Aceasta interventie poate oferi ceva lungime in plus, dar exista si efecte secundare.

Iti poti fractura penisul

Penisul nu are oase, dar se poate rupe la fel de bine ca un os. In acest caz, capata culoarea neagra si albastra. Durerea este teribila. Farctura de penis este rara si se intalneste mai des la barbatii tineri, pentru ca erectia lor tinde sa fie destul de rigida. Fractura penisului are loc in timpul partidelor de sex, cand cand miscarile sunt mult prea rapide si puternice. De asemea, o femeie care se misca salbazic deasupra partenerului, poate sa ii rupa penisul.

Cele mai multe penisuri sunt netaiate

In intreaga lume, 30% dintre barbatii de la 15 ani in sus, au suferit circumcizie. Statele Unite ale Americii are cea mai mare proportie de barbati care au facut aceasta interventie fara niciun motiv religios. Aproape toti barbatii evrei si musulmani si-au facut circumcizie a penisului. Aceasta practica, din motive medicale si cosmetice a devenit controversata in SUA. Recent, World Health Organization si UUNAIDS recomanda circumcizia pantru barbatii adulti, datorita faptului ca riscul infectarii cu HIV este mult mai mic.


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la