Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
cataliina67
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 71 ani
Forum Romania Inedit / Love & Sex / Poti sa faci dragoste fara penetrare? Moderat de DarK Shadow, maharet, roin
Autor
Mesaj Pagini: 1
silviu7003
MEMBRU VIP

Din: ...OMERTA
Inregistrat: acum 18 ani


In dragoste, penetrarea nu e totul! Exista cupluri care renunta la aceasta practica pentru placerea de a explora, de a creste dorinta sau din motive de sanatate (dificultati erectile, vaginism). Iata cateva sfaturi pentru a atinge culmile placerii si pentru a-ti surprinde partenera sau partenerul!

Concentreaza-te asupra clitorisului

Clitorisul este organul principal al placerii feminine. Cu toate acestea, el este marele neglijat in cazul coitului clasic: nici penetrarea, nici miscarile inainte-inapoi nu reusesc sa-l stimuleze. Barbatul trebuie sa faca acest lucru, iar ca sa reuseasca va incepe prin a observa. Niciun clitoris nu reactioneaza ca altul, unele prefera mangaierile usoare, altele mai puternice, unele direct pe clitoris, altele in jurul lui. Stimularea se va face prin mangaieri circulare, batai, presiuni.

Cum poti stimula mai bine clitorisul?

Utilizarea unui gel lubrifiant creste placerea. Acest gel poate fi inlocuit cu saliva sau cu lubrifierea vaginala naturala.
Stimulezi clitorisul si mai ce?

In acelasi timp in care te ocupi de stimularea clitorisului, mangaierea puternica a mameloanelor duce la cresterea excitatiei. Nu uita si de stimularea intravaginala si de vulva, unde se ascund zone cu potential erogen ridicat.

Mangaierile intravaginale

Degetele mainii ce exploreaza adanc in intimitate pot aduce o femeie la orgasm. Ideal ar fi sa inveti arta masajului interior, care nu se bazeaza doar pe miscari de frecare, ci si pe presiuni. Exista puncte in acest tesuturi umede ce pot fi stimulate prin simpla aplicare a presiunii asupra lor. Zonele difera de la o femeie la alta.

Mangaieri pentru placerea masculina

Sexul masculin iubeste mangaierile ce-l duc la orgasm. Incepe cu partea de jos a abdomenului, cu interiorul coapselor, fesele si pielea din jurul organului sexual. Apoi, abordeaza zonele mai putin reactive ale penisului (baza), si termina cu cele extrem de sensibile (cap).

Penetrari non-sexuale

Arta de a face dragoste fara penetrare este minunata. Observa-ti corpul si incurajeaza penisul sa viziteze alte gauri decat cele cu conotatie sexuala: in spatele genunchilor si coatelor, la subtioara, intre fese, intre sani. Ai presat vreodata penisul intre genunchi sau intre picioare? Iata cate aventuri savuroase de trait!


_______________________________________
"Timpul nu ne schimba. Doar ne dezvaluie." Max Fisher
" Pune un hotar, Stapane, nenorocirii noastre! Ajunga Sfintiei tale atata jertfa!Ajunga atata risipa, atata jaf la vulturi, din mana bietei tari si din carnea noastra!"

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la